Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Ολη η συνέντευξη-ποταμός Γιούνκερ στο Spiegel: Είπα στον Τσίπρα να αυξήσουμε φόρους στους πλούσιους – Δεν ενθουσιάστηκε

Την προσήλωσή του στην προσπάθεια αποτροπής της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, εκφράζει ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξή του η οποία δημοσιεύεται στην αυριανή έκδοση του περιοδικού "Der Spiegel", εκτιμά ωστόσο ότι

Θεοδωράκης: Αν ο Αλέξης πει «όχι» στη συμφωνία πάμε σε εκλογές

Στην ιταλική Λα Ρεπούμπλικα μίλησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης τονίζοντας μεταξύ των άλλων πως «πρέπει να μείνουμε στο Ευρώ. Αν ο Αλέξης πει όχι στην συμφωνία πάμε κατευθείαν σε εκλογές».
«Ο Τσίπρας δεν μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ. Δεν έχει αυτό το δικαίωμα και, πάνω από όλα, δεν ψηφίστηκε από εκατομμύρια ψηφοφόρους για να πράξει αυτό. Το ξέρει. Το

Γεννηματά: Ο Τσίπρας να πετύχει συμφωνία άμεσα

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μίλησε για τις δύσκολες ώρες που βιώνει η ψώρα και εξέφρασε την ελπίδα να μη γίνουν δραματικές οι επόμενες ημέρες και σφραγίσουν τραγικά τα επόμενα χρόνια για τους Έλληνες.
Σε σημερινό της άρθρο στην εφημερίδα «Τα Νέα»,

AYΞΗΣΗ ΚΑΤΑ 1 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΤΟΝ ΜΑΙΟ...

Νέα αύξηση κατά 1 δισ. ευρώ σημείωσαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές 
των φορολογούμενων προς το Δημόσιο τον Μάιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.
Τον Μάιο το σύνολο των νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο (αυτών που έχουν δημιουργηθεί από τις αρχές του έτους)

Βολές Κουτσούμπα στον Αλ. Τσίπρα

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Κεντρικής Επιτροπής για τη συμπλήρωση των 70 χρόνων από το θάνατο του Άρη Βελουχιώτη, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας παρευρέθηκε και μίλησε σε εκδήλωση της ΤΟ Λαμίας στην πλατεία Λαού, γενέτειρας του Άρη Βελουχιώτη όπου κατέθεσε

Αιχμές Παπαδημούλη κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου για το χρέος

Με αιχμηρή ανάρτηση στο Twitter o Δημήτρης Παπαδημούλης εκφράζει την έντονη αντίδρασή του με το πόρισμα της επιτροπής για το χρέος, της οποίας πρόεδρος είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Αναλυτικά ο Δημήτρης Παπαδημούλης έγραψε στο

Στη Βουλή δικογραφία για τον πρώην υφυπουργό Αθ. Σκορδά

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος δυο υπαλλήλων του υπουργείου Ανάπτυξης για απιστία σε βαθμό κακουργήματος σε συνδυασμό με τις διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου.
Για ηθική αυτουργία στο αδίκημα κατηγορείται ο

Το μήνυμα Πούτιν σε Τσίπρα: Βρες τα με τους δανειστές – Ξέχνα τα χρήματα

Ομιλίες, συναντήσεις, τετ α τετ, πολλές φωτογραφίες, μια υπογραφή αλλά χωρίς περαιτέρω αποτελέσματα είναι ο απόηχος του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα και της συνοδείας του στην Αγία Πετρούπολη.
Μετά το τετ α τετ του πρωθυπουργού με τον Ρώσο πρόεδρο δεν έγιναν επίσημες δηλώσεις

Παππάς: «Οι καταθέσεις είναι ασφαλείς»

Με δηλώσεις του στο CNN ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, προσπαθεί να καθησυχάσει την αναστατωμένη κοινή γνώμη μιλώντας για τις καταθέσεις στις τράπεζες.
Σχολίασε την απόφαση της ΕΚΤ να κάνει νέα αύξηση των διαθεσίμων του ELA προς την