Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

ΗΠΑ: Η Φλόριντα καταγράφει νέο ρεκόρ κρουσμάτων σε 24 ώρες

Η πολιτεία της Φλόριντα κατέγραψε 9.585 νέα κρούσματα και 24 νεκρούς σε μία ημέρα, έναν πρωτόγνωρο απολογισμό από την έναρξη της πανδημίας.Σχεδόν 10.000 νέα κρούσματα της νόσου Covid-19 διαγνώστηκαν σε διάστημα 24 ωρών

Στήριξη του αγροτικού τομέα: Πολύ λίγα, πολύ αργά!

Ο Μαρίνος Βλαχάκης πρόεδρος των Γεωπόνων - ΠΑΤΡΙΣΣε πρόσφατη ομιλία του στην Βουλή ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Βορίδης αναφέρθηκε στη στήριξη του αγροτικού τομέα λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας, τονίζοντας ότι η στήριξη σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι οριζόντια αλλά ότι θα είναι στοχευμένη στη βάση μελέτης και τεκμηρίωσης. 

Η Νίκη Κεραμέως παραβίασε τον νόμο που η ίδια ψήφισε

Εντυπωσιακή καταγγελία έφθασε στην Βουλή, σχετικά με παράτυπο διορισμό νέου διευθυντή στην Σιβιτανίδειο Σχολή. Για κατάληψη δημόσιας θέσης από φίλους κάνουν λόγο σε ερώτησή τους 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ε.Ε: Για ποιες χώρες θα ανοίξουν τα σύνορα

Δεκαπέντε χώρες εκτός Ε.Ε. αναμένεται να ανοίξουν αρχικά τα σύνορά τους όπως αποφασίστηκε στην πολύωρη ευρωπαϊκή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή. 

Αρης: Συμφωνία για την πώληση του Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν της Αραβίας με 1,7 εκατ.ευρώ

Σε συμφωνία με την Αλ Αΐν για την παραχώρηση του Γιάννη Φετφατζίδη ήρθε ο Άρης με τους Θεσσαλονικείς να εισπράττουν 1,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Ομιλία στη συνεδρίαση της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία


Ομιλία στη συνεδρίαση της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία