Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Αγριος καβγάς Κουβέλη- Θεοχαρόπουλου στη ΔΗΜΑΡ

Εμφύλιος στη ΔΗΜΑΡ μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για κοινή κάθοδο στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ. Ο τέως πρόεδρος Φώτης Κουβέλης αμφισβήτησε την απόφαση με μια πολύ σκληρή δήλωση για να έρθει αναλόγου ύφους απάντηση από την ηγεσία της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Κουβέλης: Υπαρπαγή τίτλου και διάλυση του κόμματος

Ζωή Κωνσταντόπουλου - Θα συμπράξω ως ανεξάρτητη συνεργαζόμενη με τον Λαφαζάνη

Οι εκλογές πλησιάζουν, η Βουλή διαλύθηκε και έτσι η Ζωή Κωνσταντόπουλου αποκάλυψε τι θα κάνει στο επόμενο πολιτικό βήμα της.
Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ στην Ακαδημίας και αποκάλυψε ότι θα συμπαραταχθεί ως ανεξάρτητη συνεργαζόμενη στο κόμμα Λαφαζάνη «Λαϊκή Ενότητα».

Σχέδιο υφαρπαγής του τίτλου και διάλυσης της ΔΗΜΑΡ καταγγέλλει ο Κουβέλης

Τη διαφωνία του με τις κινήσεις της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ για εκλογική σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ εκφράζει με δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης.
«Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη λύπη μου για το γεγονός ότι η Δημοκρατική Αριστερά μετατρέπεται σε πεδίο αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων και

Κουτσούμπας: «Ο λαός να μην δώσει ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ Νο2»

«Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα που του στήνουν προεκλογικά -σε συνεργασία- ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, για να περάσουν μετά τις εκλογές νέα βάρβαρα σκληρά μέτρα σε βάρος του, με το τρίτο μνημόνιο και τα νέα μέτρα που θα έρθουν, σημείωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας μετά από συνάντηση που

Δείτε τι δείχνουν οκτώ δημοσκοπήσεις για ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ και αλλα κόμματα

Με τις εκλογές να απέχουν μόλις τρεις εβδομάδες, τις προηγούμενες ημέρες «έβρεξε» δημοσκοπήσεις, γκάλοπ που αποτύπωσαν τις διαθέσεις του εκλογικού σώματος στην έναρξη της σύντομης προεκλογικής περιόδου. 
Στις πολλές και διαφορετικές μετρήσεις της κοινής γνώμης που δημοσιεύτηκαν από την Παρασκευή έως και χθες, αποτυπώνονται οι εκτιμήσεις των πολιτών για

Θεοδωράκης: Τσίπρας και ΝΔ είναι δυνάμεις του παλιού

«Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στο παρελθόν, στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ» ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη. Ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε ότι η χώρα έχει ανάγκη από μια ισχυρή κυβέρνηση συνεργασίας που θα εκφράζει

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΥΡΓΙΩΤΗ : Πώς θα γίνουμε πλούσιοι;

Ξεχάστε τις πολιτικές « –ρίες» που λένε κι οι πιτσιρικάδες, κοροϊδεύοντας τις ατελείωτες θεωρίες .Το θέμα μετά από 6χρόνια φτωχοποίησης είναι πώς θα γίνουμε πλούσιοι αντι να διαχειριζόμαστε την μιζέρια μας.
Είμαστε σαν μια οικογενειακή επιχείρηση που έπαιρνε τα εύκολα κέρδη της την εποχή των …παχουλών

H μάχη των ψηφοδελτίων -Τα νέα ονόματα που ακούγονται για τις λίστες ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Στον ρυθμό των λιστών κινούνται ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ αφού απομένουν μόλις λίγες ημέρες για τη λήξη της σχετικής προθεσμίας. Μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου και τα δύο κόμματα πρέπει να έχουν «ανανεωθεί» και να έχουν παρουσιάσει τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τόσο τις λίστες τους στις περιφέρειες, όσο και τα ψηφοδέλτια Επικρατείας. 

Σε ποιούς αρνήθηκε μια θέση στα ψηφοδέλτια του ο Βασίλης Λεβέντης

«Έχω δώσει εντολή όποιος ζητεί να είναι σε εκλόγιμη θέση να κόβεται αμέσως. Όποιος ζητεί να μπει τελευταίος προωθείται» δηλώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης ενώ το κόμμα προχωρά στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα δε με δημοσίευμα της Real News πρώην βουλευτές του

Από τη Θεσ/νίκη ξεκινά αύριο τις περιοδείες του το Ποτάμι

Σε ανοιχτή συγκέντρωση με ντιμπέιτ σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση θα μιλήσει αύριο Δευτέρα στις 8 το βράδυ, ο Σταύρος Θεοδωράκηςστη Θεσσαλονίκη.
Ο πρώτος σταθμός της προεκλογικής εκστρατείας του Ποταμιού με κεντρικό σύνθημα «Εμείς Μπορούμε» θα

Αυτές είναι οι επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εκλογών

Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου πλησιάζουν και ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε σήμερα στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης τις επιτροπές του.
Πιο συγκεκριμένα, την επιτροπή προγράμματος και το πολιτικό όργανο εκλογικής ευθύνης, στο οποίο βρίσκεται επικεφαλής ο Αλέξης Τσίπρας.
Αναλυτικά:

Επέστρεψε ο Κεδίκογλου στο ΠΑΣΟΚ

Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα για τη συμφωνία, που επέλθει μόλις πριν από λίγα λεπτά, μεταξύ Φώφης Γεννηματά και Συμεών Κεδίκογλου.
Πάντως ο πρώην βουλευτής εκλέγονταν στην Εύβοια και στο παρελθόν είχε διατελέσει υφυπουργός Παιδείας, ενώ στις προηγούμενες εκλογές είχε συστρατευθεί με το κόμμα του Γιώργου