Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Πότε θα καταβληθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Από τις 25 έως τις 31 Μαΐου θα γίνει η καταβολή του Κοινωνικού Eισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) σε περισσότερους από 287 χιλιάδες δικαιούχους.

Τέσσερα "όχι" για το "Ίλιντεν" από τους αρχηγούς

skopiano-tous-politikous-arxigous-enimerwse-o-tsiprasΟ Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να τους ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Από τις 29 Μαΐου οι απολυτήριες εξετάσεις για τους μαθητές της Γ' Λυκείου

Από την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 θα διενεργηθούν οι ενδοσχολικές γραπτές απολυτήριες εξετάσεις της Γ΄τάξης Ημερήσιου Γενικού Λυκείου και της Δ΄ τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

H Νέα γενιά μπροστά ?? Συγκροτήθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Χαλκιδικής


Συγκροτήθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος  Αλλαγής  Χαλκιδικής , με  εσωτερική διαδικασία της διορισμένης εντεκαμελής  επιτροπής.
Γραμματέας εξελέγη  ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, συνταξιούχος και Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής από το 2008 μέχρι και

Μανιάτης: Ή θα ισχυροποιηθεί η Κεντροαριστερά με αυτόνομη πολιτική παρουσία, ή δεν θα υπάρξει

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης Μανιάτης.«Η Κεντροαριστερά, το προοδευτικό Κέντρο, ή θα ισχυροποιηθεί με αυτόνομη πολιτική παρουσία ή δεν θα υπάρξει, χαμένη στη μαύρη τρύπα του αριστερού λαϊκισμού», τονίζει ο Γιάννης Μανιάτης.

Για να μην σας πιάνουν αδιάβαστους - Τι σημαίνει το Ίλιντεν για τα Σκόπια

Ποια θα ΄ναι η γλώσσα; “Μακεδονική” υποστηρίζουν όπως και η εθνικότητα ,άσχετα αν θα αναφέρονται στα έγγραφα ως Republic of Ilinden Macedonia…
Τι είναι το Ίλιντεν; Πρόκειται για μια εξέγερση, πολύ σημαδιακή για τους Σκοπιανούς.

Συγκροτήθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγή Kιλκίς

ΑΝΘΡΚΑΙΔΗΣΤο Κίνημα Αλλαγής μετά τη συγκρότηση των κεντρικών του οργάνων και των τομέων πολιτικής προχωρά σε συγκρότηση των δυνάμεων του κατά νομό σε όλη την Ελλάδα.

Φίσερ: Τεράστιο λάθος να μετατρέπεις Έλληνες σε Πρώσους προτεστάντες

fiser-terastio-lathos-na-metatrepeis-ellines-se-prwsous-protestantes«Με το να θέλεις να μετατρέψεις τους Έλληνες σε Πρώσους προτεστάντες, με να τους δείχνεις με το δάχτυλο και να στέλνεις γραφειοκράτες από την Βαυαρία για να αναμορφώσουν την διοίκηση, δεν επιτυγχάνεις τίποτα. Είναι ένα τεράστιο λάθος και ισχύει για όλη την Ευρώπη», είπε μεταξύ άλλων ο Γιόσκα