Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ανοίγουν 101 θέσεις στον χώρο της Υγείας

Το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, έδωσε το πράσινο φως ώστε να καλυφθούν άμεσα με σειρά προτεραιότητας, 101 θέσεις τακτικού προσωπικού Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας για το έτος

Του Γ. Λακόπουλου : Κυριάκος Μητσοτάκης - Ένας -ακόμη- λαϊκιστής μεταξύ μας

Όταν ο νέος αρχηγός της  ΝΔ ανέβηκε στο βήμα της Βουλής για την πρώτη αντιπαράθεσή του με την κυβέρνηση πολλοί  είχαν την προσδοκία ότι θα δώσει ένα νέο δείγμα γραφής – σε ότι αφορά την απόρριψη του λαϊκισμού ως μεθόδου  επικοινωνίας με τους πολίτες – ανεξάρτητα από τις πολιτικές θέσεις του και την ιδεολογική τους απόχρωση.
Από τα πρώτα λεπτά της ομιλίας του διαψεύσθηκαν. Ο

Στο σπίτι του Τσίπρα οπαδοί του Παναθηναϊκού

sto-spiti-tou-tsipra-opadoi-tou-panathinaikouΑμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, για τα προημιτελικά του θεσμού, εκατοντάδες οπαδοί του "τριφυλλιού" κατευθύνθηκαν στην Κυψέλη και συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του έλληνα

Οι αγρότες της Αττικής βγήκαν στο Κορωπί -Απειλές για μπλόκο στον δρόμο προς το «Ελ. Βενιζέλος»

Οι αγρότες της Αττικής βγήκαν στο Κορωπί -Απειλές για μπλόκο στον δρόμο προς το «Ελ. Βενιζέλος»Τρακτέρ και αγροτικά συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Κορωπί, με τους αγρότες της Αττικής να μπαίνουν στον «χορό» των κινητοποιήσεων.
Αγρότες από την Παιανία και τα Σπάτα έχουν συγκεντρωθεί

Οργισμένοι διαδηλωτές κατά Μουζάλα: «Δολοφόνε, δεν έχεις δουλέψει ποτέ»

mouzalas1Ο Γιάνννης Μουζάλας βγήκε εκτός εαυτού όταν ένας από τους διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης του είπε ότι δεν έχει δουλέψει στη ζωή του.
«27 χρόνια και ένα κουτσό πόδι ασχολούμαι με τους μετανάστες

«Βροχή» μηνυτήριων αναφορών για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή -Νέα «φέσια» προς την εφορία

Με νέα «φέσια» προς την εφορία 1,647 δισ ευρώ έκλεισε ο Δεκέμβριος, σημαδεύοντας μια χρονιά όπου τα ληξιπρόθεσμα χρέη των φορολογούμενων έφτασαν περίπου στα επίπεδα του 2014.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΓΔΕ, το 2015 δημιουργήθηκαν

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ 186 ΝΕΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

«Η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να υπάρξει ορατή διέξοδος από την κρίση σε ορατό χρονικό ορίζοντα, με την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης και με την κουβέντα για το χρέος, η οποία θα τροποποιήσει
όλη την κοινωνική πραγματικότητα και θα επαναφέρει την κανονικότητα στη χώρα», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός

Κτηνοτρόφοι έκλεισαν το κέντρο της Χίου με κατσίκες και τράγους- Τα έδεσαν στο κτίριο της Περιφέρειας

Κτηνοτρόφοι έκλεισαν το κέντρο της Χίου με κατσίκες και τράγους- Τα έδεσαν στο κτίριο της Περιφέρειας [εικόνες & βίντεο] Περίπου για δύο ώρες έμεινε κλειστό το κέντρο της Χίου, εξαιτίας της διαμαρτυρίας των κτηνοτρόφων για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.
 Οι κτηνοτρόφοι μάλιστα γέμισαν τους δρόμους της Απλωταριάς  με τράγους και κατσίκες ζητώντας από την κυβέρνηση να πάρει πίσω το

Διορίζονται μεταξύ τους και τους πληρώνουμε εμείς!

Δίχως αύριο προχωρούν σε προσλήψεις συγγενών και φίλων σε υπουργεία τα μέλη της κυβέρνησης με μπροστάτη τον ίδιο τον πρωθυπουργό, την ίδια ώρα που καταγγέλλουν το κομματικό κράτος.
Η στρατιά μετακλητών υπαλλήλων, συνεργατών και ειδικών συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ με κοινή αναφορά τους οικογενειακούς δεσμούς έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις δεσμεύσεις του ίδιου του πρωθυπουργού περί του τέλους της

Πρόεδρος ΕΠΣ Μακεδονίας: Υπάρχει κοινό μέτωπο κατά του Ολυμπιακού

Πρόεδρος ΕΠΣ Μακεδονίας: Υπάρχει κοινό μέτωπο κατά του ΟλυμπιακούΑλλάζουν οι συσχετισμοί ενόψει των εκλογών στην ΕΠΟ σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλη Γραμμένο, ο οποίος μίλησε για κοινό μέτωπο ΠΑΟΚ,ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89,4», ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας

Τρόμος στον ΟΑΕΕ -Αυξάνονται έως και 7 έτη τα όρια ηλικίας, κουρεύονται οι συντάξεις

Από 2 έτη για τους ασφαλισμένους με 35ετία και έως 7 έτη για τις μητέρες ανηλίκων και τους γονείς ανάπηρων παιδιών αυξάνονται τα όρια ηλικίας για τη συνταξιοδότηση, σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο που εκδόθηκε από τον ΟΑΕΕ.
Οι νέες αλλαγές οδηγούν τα όρια συνταξιοδότησης στα 62 και τα 67 χρόνια για τους

Ακυρώσεις επενδύσεων, απολύσεις, φυγή στο εξωτερικό -Πώς τα capital controls γονάτισαν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ακυρώσεις επενδύσεων, απολύσεις, φυγή στο εξωτερικό -Πώς τα capital controls γονάτισαν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις [πίνακες]Το μεγαλύτερο τίμημα της επιβολής κεφαλαιακών ελέγχων του καλοκαιριού, πλήρωσαν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες από όλους τους κλάδους της οικονομίας υπέστησαν τις μεγαλύτερες απώλειες.
 Ακυρώσεις επενδύσεων, απολύσεις, μεταφορά έδρας στο εξωτερικό ήταν μερικές από τις

Αγριος καβγάς στη Βουλή: «Είσαι γλείφτης» -«Πάμε έξω να λογαριαστούμε»

Αγριος καβγάς ξέσπασε πριν από λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο και τον συνάδελφό του από το ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αποκάλεσε γλείφτη τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του

Λάβρος ο Θεοδωράκης κατά του ράπερ του ΣΥΡΙΖΑ: Βουτυρόπαιδα επαναστάτες που πουλάνε μελό ιστορίες αντίστασης

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)Για μεγαλοστελέχη του «πράσινου κράτους» και «βουτυρόπαιδα επαναστάτες» με Mercedes έκανε λόγο ο Σταύρος Θεοδωράκης, εξαπολύοντας επίθεση στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τον γραμματέα της Νεολαίας του κόμματος.
«Τα παλικάρια που μετείχαν σε όλα τα μεγάλα πάρτι της μεταπολίτευσης, μετανοημένα και

Φώφη Γεννηματά: Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στις ισοπεδωτικές προτάσεις του ΔΝΤ

Η Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας της επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 
Συγκεκριμένα η Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης απευθυνόμενη προς τον πρωθυπουργό είπε πως "κύριε Τσίπρα ήρθατε