Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Έχασε ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ - Δεν "κλείδωσε" την πρώτη θέση στα play off

Για άλλη μια φορά με σκυμμένο το κεφάλι από το ΟΑΚΑ έφυγε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική των Play off της Super League. Ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» την πρώτη θέση, περιμένοντας πλέον το

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

Η Περιφερειακή Θεσσαλονίκης, παρ’ ότι υπήρξαν αντιρρήσεις στην δεκαετία του ’80, όταν κατασκευάστηκε, για περιβαλλοντικούς λόγους, ανακούφισε την πόλη και την διαμπερή κίνηση για την Χαλκιδική και το Αεροδρόμιο.
Όταν κατασκευάστηκε όμως, δεν υπήρχαν οι

Γιώργος Παπανδρέου στην εκδήλωση τιμής για τον Ούλοφ Πάλμε: Η πολιτική είναι θέμα αρχών

Στην εκδήλωση μνήμης στην Κρήτη προς τιμήν του Σουηδού πολιτικού Ούλοφ Πάλμε βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, υπο την παρουσία του γιού του Γιοακίμ.
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιλαιστών

Θρίαμβος Φέτελ και Ferrari στο Μονακό

Θρίαμβος Φέτελ και Ferrari στο ΜονακόΟ τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari, ήταν ο θριαμβευτής του έκτου αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Φόρμουλα Ένα στο Μονακό, αυξάνοντας τη διαφορά στους 25 βαθμούς, στην κορυφή της βαθμολογίας των

Απ. Τζιτζικώστας: Η ΝΔ πρέπει να αλλάξει τακτική

Αλλαγή τακτικής της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για εποικοδομητική αντιπολίτευση, ζήτησε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Ο κ. Τζιτζικώστας, τόνισε επίσης ότι οι πολιτικές των περιφερειών

Ο Καπνίδης έσπασε το αήττητο του Απόλλωνα Σμύρνης ΑΛΛΑ…

Ούτε σπουδαίο ντέρμπι έγινε, ούτε ο Άρης πέτυχε μια νίκη που αξίζει πανηγυρισμών. Οι κίτρινοι σταμάτησαν το σερί του αντιπάλου τους που ανέβηκαν στη Σούπερ Λίγκα με τον Καπνίδη να αποδεικνύει πως αν είχαν τη συνέπειά του αρκετοί συμπαίκτες του, η ομάδα τους θα

Handelsblatt: Τουριστική έκρηξη στην Ελλάδα - Ούτε δωμάτιο ελεύθερο

Ρεκόρ αναμένεται στον τουρισμό για φέτος στην Ελλάδα, η οποία προσελκύει ιδίως τους Γερμανούς αλλά τώρα έρχονται και οι Κινέζοι, ο οποίοι θέλουν να μετατρέψουν μάλιστα την Αθήνα σε αεροπορικό κόμβο προς τις χώρες της Ευρώπης.

Φώφη: Είναι αναγκαίο να ηττηθεί στρατηγικά ο ΣΥΡΙΖΑ, μαζί του και ο λαϊκισμός

«Είναι αναγκαίο να ηττηθεί στρατηγικά ο ΣΥΡΙΖΑ και μαζί του ο λαϊκισμός και ο κυνισμός. Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ προϋποθέτει την ενδυνάμωση της Δημοκρατικής παράταξης. Αυτά τα δύο πάνε μαζί», τονίζει η Φώφη Γεννηματά στην εφημερίδα

ΠΑΣΟΚ Α ΄ Θεσσαλονίκης : Δημοκρατία γένους ανυπεράσπιστου

Η απόπειρα δολοφονίας του Λουκά Παπαδήμου συνιστά ευθεία βολή στο δημοκρατικό πολίτευμα. Το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης εκφράζει την απερίφραστη καταδίκη του για την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του πρωήν Πρωθυπουργού .
Θεωρούμε αυτονόητο ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα

Σκληρή ανακοίνωση Πεταλωτή μετά την αθώωση Γεωργίου: Όσοι είπαν την αλήθεια συκοφαντήθηκαν και λοιδορήθηκαν

Το «καρφί» Πεταλωτή στον ΒενιζέλοΟ Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Πεταλωτής, έκανε την ακόλουθη δήλωση, μετά και τη δεύτερη αθωωτική απόφαση για τον Ανδρέα Γεωργίου.