Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Crash: Ο Καμμένος είπε στον Αμερικανό πρέσβη πως έχουμε ήδη τυπώσει δραχμές

Την ώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο πιο «καυτό» Σαββατοκύριακο που θα είναι και το πλέον καθοπριστικό για την επόμενη ημέρα στην Ελλάδα ο Πάνος Καμμένος απασφάλισε μία... βόμβα, αφού φέρεται να έχει δηώσει πως έχουν ήδη τυπωθεί δραχμές.

Αυτό είναι το αίτημα της Ελλάδας για νέο Μνημόνιο -Μέτρα και δεσμεύσεις

Η Ελλάδα έστειλε επίσημο αίτημα για νέα δανειακή σύμβαση στον Μηχανισμό Ευρωπαϊκής Σταθερότητας, όπως επιβεβαιώθηκε από εκπρόσωπο του Μηχανισμού και την ελληνική κυβέρνηση. Το πρόγραμμα το οποίο αιτείται η Ελλάδα, αν εγκριθεί, θα έχει τριετή διάρκεια.

Κυριάκος Πιερρακάκης : Αν ο Πρωθυπουργός δεν έχει το σθένος να υπογραψει, ας παραιτηθεί

Αν ο Πρωθυπουργός δεν έχει το σθένος να υπογραψει, ας παραιτηθεί, εξασφαλίζοντας βουλευτές για να περάσει η συμφωνία. Αν η εξουσία τον ενδιαφέρει περισσότερο, ας προκηρύξει νέο δημοψήφισμα - αν τυχόν υπάρχει ο χρονος - με το πραγματικό

Κυβέρνηση στον κόσμο της: Δεν ακούσαμε κάτι για Grexit

Μία διαφορετική εικόνα από αυτή που παρουσιάστηκε χτες το βράδυ με τις δηλώσεις των ευρωπαίων αξιωματούχων που ήταν «γεμάτες» από…. Grexit και τελεσίγραφα, έδιναν κυβερνητικά στελέχη μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής.

META TO TΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή GREXIT Γιατί γελάει ο πρωθυπουργός και στις πιο δραματικές στιγμές

Μπορεί λίγο νωρίτερα η Ευρωζώνη να του είχε επιδόσει το τελεσίγραφο «Μνημόνιο ή Grexit», ωστόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις σύντομες δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής εμφανίστηκε, όπως πάντα, με το γνωστό πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο

Πρώτη αντίδραση από Iskra: Προετοιμασία για δραχμή

Σκληρή στάση απέναντι στους δανειστές που οδηγεί αναπόφευκτα στον δρόμο της δραχμής είναι η πρόταση του iskra.gr του Παναγιώτη Λαφαζάνη, σε άρθρο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο αμέσως μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής.

Βενιζέλος : Κανεις δεν μπορει να βγάλει την Ελλάδα εκτος ευρω

«Να συγκληθεί αμέσως και πάλι το συμβούλιο των αρχηγών των κομμάτων πριν την υποβολή των ελληνικών προτάσεων και κυρίως πριν την σύνοδο της Κυριακής, καθώς δεν αρκεί η τηλεφωνική ή η κατ' ιδίαν ενημέρωση», τονίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε δήλωσή του για τις αποφάσεις της έκτακτης Συνόδου Κορυφής χθες το βραδυ στις Βρυξέλλες.

Η Φώφη με Ολάντ, Γκάμπριελ και Ρέντσι στις Βρυξέλλες τι της ειπαν για την κυβέρνηση

Μετα το τελος της συνεδρίασης των ευρωπαίων σοσιαλιστων η Φώφη Γεννηματα έκανε την εξης δηλωση :
Συμμετείχα στη σύσκεψη με τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές Ηγέτες, προκειμένου να τους μεταφέρω το αίτημα να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον ελληνικό λαό, που έχει

«Τραγωδία» χαρακτήρισε την ελληνική κρίση η Χίλαρι Κλίντον

«Τραγωδία» χαρακτήρισε την ελληνική κρίση η υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters

Ομοβροντία ηγετών για νέο μνημόνιο ή Grexit

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 11.30 το βράδυ ώρα Ελλάδας η Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της ευρωζώνης, η οποία ξεκίνησε μετά τις 19.30.  

Γιούνκερ: Η Επιτροπή είναι προετοιμασμένη για τα πάντα 

Η επιτροπή είναι προετοιμασμένη για τα πάντα είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν