Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Βενιζέλος: Δεν κυβερνιέται ο τόπος πια χωρίς συνεργασίες

Βενιζέλος: Δεν κυβερνιέται ο τόπος πια χωρίς συνεργασίες



Ως «μεγάλο λάθος» χαρακτήρισε το πρώτο Μνημόνιο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο κεντρικό ειδήσεων του ANT1, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να κυβερνηθεί ο τόπος χωρίς ευρύτερες συνεργασίες.

«Το πρώτο Μνημόνιο είναι μεγάλο λάθος διότι ξεκινήσαμε με την αντίληψη πως το ελληνικό χρέος ήταν βιώσιμο δίχως κούρεμα» δήλωσε ο

Φαγητά στα χρώματα του ουράνιου τόξου


Φαγητά στα χρώματα του ουράνιου τόξου (1)
Απολαύστε μια εκπληκτική σειρά δημιουργικών φωτογραφιών με πολύχρωμα φαγητά στα χρώματα του ουράνιου τόξου, από τον φωτογράφο Henry Hargreaves.

Διηπειρωτική πάσα!Μπάλα από τη Φουκουσίμα βρέθηκε στην Αλάσκα, επιστρέφεται στον ιδιοκτήτη


Η μπάλα βρέθηκε από το ζεύγος Ντέιβιντ και Γιούμι Μπάξτερ σε απομονωμένο νησί της Αλάσκα
Ο 16χρονος Μισάκι Μουραμάκι ήταν τυχερός στην ατυχία του: όχι μόνο γλίτωσε από το ιαπωνικό τσουνάμι του περυσινού Μαρτίου, αλλά κατάφερε και να ξαναβρεί μια μπάλα ποδοσφαίρου που χάθηκε στα κύματα και εντοπίστηκε τυχαία στην Αλάσκα ένα χρόνο μετά.

Περισσότερο από ένα χρόνο μετά το τσουνάμι στη βορειοανατολική Ιαπωνία, η μπάλα του βρέθηκε στην στο απομονωμένο νησί Μίντλτον, 110 χιλιόμετρα από τις ακτές της Αλάσκα, στην άλλη άκρη του Ειρηνικού Ωκεανού.

Σαν Σήμερα...


23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Γεγονότα

1821: Η Μάχη της Αλαμάνας. Οι ελληνικές επαναστατικές δυνάμεις υπό τους Δυοβουνιώτη, Πανουργιά και Διάκο αντιμετωπίζουν στη γέφυρα της Αλαμάνας (περιοχή Θερμοπυλών) τις υπέρτερες οθωμανικές ορδές του Ομέρ Βρυώνη και του Κιοσέ Μεχμέτ και ηττώνται.
1882: Αρχίζουν οι εργασίες διάνοιξης του Ισθμού της Κορίνθου.

Τα γονίδια καθορίζουν τους φίλους μας;


Τα γονίδια καθορίζουν τους φίλους μας; : Το δικό τους ρόλο στη δημιουργία των δικτύων φίλων που αναπτύσσουν οι άνθρωποι φαίνεται πως παίζουν τα γονίδια, σύμφωνα με νέα έρευνα του γνωστού Ελληνοαμερικανού

Το δικό τους ρόλο στη δημιουργία των δικτύων φίλων που αναπτύσσουν οι άνθρωποι φαίνεται πως παίζουν τα γονίδια, σύμφωνα με νέα έρευνα του γνωστού Ελληνοαμερικανού επιστήμονα Νικόλα Χρηστάκη του πανεπιστημίου Χάρβαρντ και του συνεργάτη του Τζέημς Φάουλερ του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας.

Ανήσυχη η Ευρώπη για την ιστορική επίδοση της γαλλικής ακροδεξιάς


Ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ιστορική επίδοση της Άκρας Δεξιάς στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, γεγονός που επιβεβαιώνει την τάση που υπάρχει σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Να μην υποκύπτουν στον πειρασμό του λαϊκισμού» καλεί τους Ευρωπαίους ηγέτες η Κομισιόν, τονίζοντας πως η απάντηση στις προκλήσεις σε ένα περιβάλλον οικονομικής κρίσης είναι κοινή δράση και περισσότερη Ευρώπη.

Η Jennifer Aniston θα κάνει τον γάμο της στην Κρήτη


Η Jennifer Aniston θα κάνει τον γάμο της στην Κρήτη : Στην Κρήτη φαίνεται πως θα αποχαιρετίσει την εργένικη ζωή η Jennifer Aniston, καθώς δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αναφέρουν πως η ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα στο νησί

Στην Κρήτη φαίνεται πως θα αποχαιρετίσει την εργένικη ζωή η Jennifer Aniston, καθώς δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αναφέρουν πως η ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα στο νησί για να κανονίσει τις λεπτομέρειες του γάμου με τον Justin Theroux!

Όπως λένε οι πληροφορίες, η Jennifer ήρθε ινκόγκνιτο στην Ελούντα και επισκέφθηκε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής προκειμένου να «κλείσει» την γαμήλια τελετή, τον Ιούλιο.

Πάτρα: Έπιασε την κόρη της σε ροζ ραντεβού!



Πάτρα: Έπιασε την κόρη της σε ροζ ραντεβού!
Νεαρή που έκλεινε «ροζ» ραντεβού με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας προσέφερε ικανοποίηση με το αζημίωτο. Η ανακάλυψη δεν έγινε από... όποιον κι όποιον, αλλά από την ίδια της τη μάνα. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Μεγάλη Δευτέρα, σε μικρό διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Πάτρα.

ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΛΕΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΟΛΙ ΡΕΝ

Η Ελλάδα θα παραμείνει μέλος του ευρώ, τόνισε ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Ρεν Αμαντέου Αλταφάζ, αναφέροντας ακόμη πως οι αποφάσεις της ΕΕ, σχετικά με το δεύτερο οικονομικό πρόγραμμα, αποσκοπούν στην ανάταξη της ελληνικής οικονομίας. Κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα για τη μορφή της σύναψης δανείων της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων ΕΤΕπ με ελληνικές επιχειρήσεις ο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ: "Ο Βοτανικός Κήπος Κρουσίων για να επιβιώσει έχει την ανάγκη όλων μας. Ας πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας"

Συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια και ακόμη η πολιτεία δεν έχει επιλύσει τα θεσμικά και λειτουργικά προβλήματα του Βοτανικού Κήπου Κρουσσίων. Η Κοινωνία του Κιλκίς αγωνιά και δείχνει το ενδιαφέρον της για την οριστική λύση του προβλήματος και επιδιώκει την επιβίωση του κήπου με κάθε τρόπο. Η συνέχιση της λειτουργίας του είναι ζωτικής σημασίας για τον τόπο και μας αφορά όλους.

"Ας αποφασίσει επιτέλους η ΝΔ"



Στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για διεξαγωγή τηλεοπτικών αναμετρήσεων μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, αναφέρθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Φώφη Γεννηματά.
«Έμειναν μόλις δύο εβδομάδες μέχρι τις εκλογές. Πιστεύουμε στο διάλογο και το αποδεικνύουμε στην πράξη, έχοντας προτείνει εδώ και δεκαπέντε ημέρες τη διεξαγωγή δύο συζητήσεων μεταξύ των Προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και άλλες δύο ανάμεσα σε

ΠΑΣΟΚ: Αύριο το Επικρατείας



Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιαστεί αύριο, σε ειδική εκδήλωση στην Ιπποκράτους, σύμφωνα με πηγές του Κινήματος.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, θα περιοδεύσει την Παρασκευή στην Τρίπολη και την Πάτρα, ενώ το Σάββατο θα παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα, όπου θα παραστούν και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων, την

ΓΙΑ «ΕΜΠΟΡΙΟ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ» ΕΓΚΑΛΕΙ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Ανεφάρμοστες χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τις εξαγγελίες Σαμαρά για την οικονομία, κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ για «εμπόριο ψευδαισθήσεων». Σχολιάζοντας μία προς μία τις προτάσεις της ΝΔ, κατά.  την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στα Ιωάννινα, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι «δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο, από το να δημιουργείς μια προσδοκία που δεν μπορείς να ικανοποιήσεις». «Περιμένουμε με ανυπομονησία το

ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης: Πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Πάρι Κουκουλόπουλο

Πολιτική εκδήλωση διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης αύριο Τρίτη 24 Απριλίου.
στις 20:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμαριάς (Δ.Α.Κ.), με ομιλητή τον υφυπουργό Εσωτερικών, Πάρι Κουκουλόπουλο. Θέμα της ομιλίας θα είναι: «Πρόταση Εξόδου από την

Mπουτάρης: Στηρίζω ΠΑΣΟΚ και Βαγγέλη Βενιζέλο

Τη στήριξή του στο ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο δήλωσε πριν από λίγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος παρέστη στην παρουσίαση
των ψηφοδελτίων του κόμματος που πραγματοποιείται στο δημαρχιακό μέγαρο. «Στηρίζω το ΠΑΣΟΚ, πώς θα μπορούσα άλλωστε να μην το κάνω, αφού μας στήριξε κι αυτό στις

Φίλοι για πάντα Σαμαράς - Μανώλης


«Κυριακή κοντή γιορτή» είπε ο υποψήφιος βουλευτής του συνδυασμού «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Γιάννης Μανώλης, για την εκλογική αναμέτρηση, αλλά και για τον «πρώην» σύντροφο στο κόμμα, Αντώνη Σαμαρά. 


Μπορεί να μη βαδίζουν πλέον μαζί αυτός και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ωστόσο ο Γιάννης Μανώλης μια «καλή» κουβέντα έχει πάντα να πει για το κόμμα που υπηρέτησε επί σειρά ετών.

ΠΑΣΟΚ: Πρόταση για 2+2 τηλεμαχίες


ΠΑΣΟΚ: Πρόταση για 2+2 τηλεμαχίες : Την πρόταση για δύο τηλεοπτικά ντιμπέιτ μεταξύ Βενιζέλου-Σαμαρά  και δύο με όλους τους αρχηγούς επαναφέρει η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Φώφη  Γεννηματά, αφήνοντας αιχμές
Την πρόταση για δύο τηλεοπτικά ντιμπέιτ μεταξύ Βενιζέλου-Σαμαρά και δύο με όλους τους αρχηγούς επαναφέρει η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, αφήνοντας αιχμές για το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα υπάρξει απάντηση και ιδιαίτερα από τη Νέα Δημοκρατία.

Έκρυψε 120.000 στον κήπο και του τα πήρε ο σκύλος!


Έκρυψε 120.000 στον κήπο και του τα πήρε ο σκύλος! : Εναν  απίστευτο εφιάλτη έζησε ένας 65χρονος άνδρας στα Μεσόγεια, όταν  έκανε  το λάθος να θάψει στον κήπο του τις οικονομίες μιας ζωής.Ο
Εναν απίστευτο εφιάλτη έζησε ένας 65χρονος άνδρας στα Μεσόγεια, όταν έκανε το λάθος να θάψει στον κήπο του τις οικονομίες μιας ζωής.


Ο συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος φοβούμενος την οικονομική κρίση μετέβη στην τράπεζα και σήκωσε από τον τραπεζικό λογαριασμό του το ποσό των 120.000 ευρώ. Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του, δίπλωσε επιμελώς τα χρήματα σε αλουμινόχαρτο και νάιλον, και τα έθαψε στο χώμα ανάμεσα από την κουζίνα και το μπάρμπεκιου, ώστε να τα επιβλέπει από το παράθυρο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Α' ΓΥΡΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ «Γυρίστε σελίδα στον Σαρκοζισμό»


«Γυρίστε σελίδα στον Σαρκοζισμό»
Με τον αέρα του νικητή απευθύνθηκε στους Γάλλους ο Φρανσουά Ολάντ, δηλώντας «καταλληλότερος» για πρόεδρος, ενώ ο Νικολά Σαρκοζί κάλεσε τους συμπατριώτες του να βάλουν πάνω από όλα την πατρίδα και να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί του, την ώρα που οι μικρότεροι υποψήφιοι της αριστεράς και των Πρασίνων, Ζαν Λικ Μελανσόν και Εύα Ζολί καλούσαν σε δημιουργία «αντι-σαρκοζικού» μετώπου.

ΜΕ ΣΑΚΑΚΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ!...

ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ...
Πήρε μια γεύση από αυτά που λένε οι ΟΝΝΕΔίτες για πάρτη του. Έφαγε το κράξιμο της αρκούδας στην ομιλία του Σαμαρά στο Μαρούσι και ησύχασε μέχρι τις εκλογές. Πως έφυγε; Σκυφτός! Του πέταξαν ένα σακάκι πάνω από το κεφάλι και έτρεχε σκυφτός μέχρι το αμάξι. Τα γκάλοπ για πρωτιές και άλλα κουραφέξαλα δεν περνάνε