Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Σέρρες: Το δημοτικό συμβούλιο Σιντικής επιμένει να αρνείται τη δημιουργία κλειστής δομής

Στη διάρκεια της σημερινής έκτακτης συνεδρίασης του, παρουσία κατοίκων τόσο από τη Ροδόπολη όσο και από τη Βυρώνεια, τονίστηκε από όλους τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων ότι "δεν υπάρχει δυνατότητα καμία περιοχή να φιλοξενήσει ένα τέτοιο κέντρο".

Κουτσούμπας: Μεγάλη ανησυχία για την τουρκική επιθετικότητα

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κύπρο, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, τον οποίο ενημέρωσε για τις θέσεις του ΚΚΕ, για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, στην ευρύτερη περιοχή, ιδιαίτερα στο Αιγαίο, στην Αν. Μεσόγειο

Προς αναβολή του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και του Διεθνούς Συνεδρίου του κόμματος


Προς αναβολή οδεύει το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συνέδριο, λόγω του κορονοϊού, όπως αποκαλύπτουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας».Η απόφαση για την αναβολή του Συνεδρίου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. 

Κορονοϊός: Στα 45 τα κρούσματα στην Ελλάδα - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 66χρονος στην Πάτρα



Αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής το υπουργείο Υγείας. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν 14 νέες περιπτώσεις της νόσου, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει πλεον τα 45 σε όλη την Ελλάδα.

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να βάλει τέλος στα παρακρατικά φαινόμενα πριν θρηνήσουμε θύματα

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και ζητάει να μπει ένα τέλος στα «παρακρατικά φαινόμενα για να μην θρηνήσουμε θύματα».
«Τα ένοπλα τάγματα εφόδου που δρουν ως συμμορίες δεν έχουν καμία σχέση με την ΕΛ.ΑΣ, το Λιμενικό ή την Εθνοφυλακή, όπως ψευδώς ισχυρίστηκε ο

Αποστολάκης για Έβρο: Κάποιοι πολίτες πήραν τα όπλα και το παίζουν σερίφηδες - Χρειάζεται προσοχή

"Όποιος δεν ανησυχεί ζει σε άλλη πραγματικότητα" τόνισε ο πρώην υπουργός Άμυνας και Ναύαρχος, Ευάγγελος Αποστολάκης.Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι ο Τούρκος Πρόεδρος "προσπαθεί να διαχειριστεί το θέμα στη Συρία, χρησιμοποιώντας το προσφυγικό ως εργαλείο πίεσης.

Μεταναστευτικό: Συνάντηση Μέρκελ-Μητσοτάκη τη Δευτέρα για την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Διμερή συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ θα έχει ο Έλληνας Πρωθυπουργός, στο Βερολίνο, τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, Στέφεν Ζάιμπερτ.Αναφερόμενος στην ατζέντα της συνάντησης των δύο ηγετών, ο κ. Ζάιμπερτ, σημείωσε ότι μπορεί κανείς να προβλέψει ότι

Κυριάκος Πιερρακάκης: Το Δημόσιο αποκτά σύγχρονο λογισμικό

Μπαίνει οριστικά τέλος στην απαράδεκτη κατάσταση της παράνομης χρήσης λογισμικού ακόμη και από φορείς του ελληνικού Δημοσίου κατόπιν ενεργειών του υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη και του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη.

ΔΕΗ: 134 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ - Οι ημερομηνίες για τις αιτήσεις


Η ΔΕΗ ανακοίνωσε συνολικά την πρόσληψη εκατόν τριάντα τεσσάρων (134) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που εδρεύει στον Νομό Κοζάνης.
Οι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων