Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλου : Πόσο χαμηλά βρε Σταύρο-Πριν ακόμη στηρίξεις επίσημα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ άρχισες να τους μοιάζεις

Αιχμηρά σχολίασε μέσω twitter, τα λεγόμενα του Σταύρου Θεοδωράκη, ο Βουλευτής Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Πόσοι και πώς εισάγονται στην Πυροσβεστική

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠυροσβεστικήΣτις 133 ανέρχονται, συνολικά, οι κενές θέσεις που θα διαθέσει, άμεσα, η Πυροσβεστική για την ενίσχυση του Σώματος με νέους εισακτέους.

Συμφώνησε με Ματίγια ο Άρης

O Χαβιέ Ματίγια πρόκειται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αρη. Ο Ισπανός μέσος αποδέχτηκε την πρόταση των "κιτρινόμαυρων" και συμφώνησε για συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Ετήσιο τέλος 100 ευρώ για σήμα στα πολυλειτουργικά αγροκτήματα

Αποτέλεσμα εικόνας για πολυλειτουργικά αγροκτήματαΣτα 100 ευρώ ανά έτος ορίστηκε το τέλος για την απονομή του απαραίτητου σήματος στα πολυλειτουργικά αγροκτήματα. Σύμφωνα με τροποιητική απόφαση της υπουργικής απόφασης του 2017 που θεσμοθέτησε την λειτουργία στα πολυλειτουργικά αγροτκτήματα (και όριζε ότι το τέλος θα έπρεπε να καταβάλλεται ανά τριετία δηλαδή 300 ευρώ) το σήμα αυτό θα απονέμεται, έπειτα από αίτηση του

Μέσω τράπεζας οι δαπάνες εξόφλησης άνω των 500 ευρώ στα Σχέδια Βελτίωσης

Αποτέλεσμα εικόνας για Σχέδια ΒελτίωσηςΜέσω των τραπεζών θα πρέπει να εξοφλούνται όλες οι δαπάνες των επενδυτών μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης – μεταξύ αυτών και των Σχεδίων Βελτίωσης – εκτός και αν αυτές δεν υπερβαίνουν τα 500 ευρώ.
Δείτε εδώ τις διευκρινιστικές οδηγίες Διοικητικού ελέγχου των παραστατικών εξόφλησης συναλλαγών

Αποσοβήθηκε η πολιτική κρίση στη Γερμανία - Η Μέρκελ έσωσε την κυβέρνησή της, αλλά παραμένει ευάλωτη

Αποσοβήθηκε η πολιτική κρίση στη Γερμανία - Η Μέρκελ έσωσε την κυβέρνησή της, αλλά παραμένει ÎµÏ…Î¬Î»Ï‰Ï„Î·Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελκατάφερε να σώσει την κυβέρνησή της αποδεχόμενη να απαρνηθεί τη γενναιόδωρη μεταναστευτική της πολιτική, όμως αυτή η ανάπαυλα ενδέχεται να μην διαρκέσει για πολύ.

O Παύλος Χρηστίδης : Κόβουμε κάθε σχέση με τον Ραγκούση, συμπεριφέρεται σαν στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ -Σκληρές δηλώσεις Ραγκούση για Γεννηματά

Γράφτηκε ο επίλογος στη σχέση Γιάννη Ραγκούση - Φώφης Γεννηματά και ΚΙΝΑΛ με την αποχώρηση του πρώτου με βολές για Μητσοτάκη αλλά και Μαρινάκη.  Επί της ουσίας πρόκειται για ένα προδιαγεγραμμένο από καιρό τέλος, καθώς είχε χαθεί κάθε σημείο επαφής με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Καμμένος: Εκλογές ή δημοψήφισμα για την συμφωνία των Πρεσπών

kammenos-ekloges-i-dimopsifisma-gia-tin-sumfwnia-twn-prespwnEκτακτη συνέντευξη Τύπου έδωσε στο υπουργείο Αμυνας ο Πάνος Καμμένος  μετά και την ηχηρή απουσία του από το υπουργικό συμβούλιο. Κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών δεν θα υπάρξει χωρίς την συμφωνία του ελληνικού λαού, επανέλαβε ο υπ. Αμυνας επισημαίνοντας ότι αυτό μπορεί να γίνει με

Εκτός Κινήματος Αλλαγής και οι "Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς" του Σπύρου Λυκούδη

Αποτέλεσμα εικόνας για Σπύρου Î›Ï…ÎºÎ¿ÏÎ´Î·Η πολιτική κίνηση των Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς, υπό τον Σπύρο Λυκούδη, δηλώνει ότι μετά την αποχώρηση του Σταύρου Θεοδωράκη αποχωρούν και τα δικά της στελέχη από τα όργανα του Κινήματος Αλλαγής.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΙΛΚΙΣ - ,ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
 Συγκροτήθηκαν σε σώμα οι Δημοτικές Οργανώσεις (Κιλκίς, Παιονίας)  του Κινήματος Αλλαγής Νομού Κιλκίς.

Ειδικότερα στη Δημοτική Οργάνωση 

Κιλκίς  καθήκοντα Συντονιστή 

(Γραμματέα) αναλαμβάνει ο