Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Επιστολή Φ.Γεννηματά στον Τσίπρα για Κωνσταντοπούλου

«Οι περιστάσεις απαιτούν να δώσετε εσείς προσωπικά αμέσως λύση, με τον πλέον προσήκοντα τρόπο» τονίζει σε επιστολή της προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά για τις απόψεις που διατυπώνει και τη στάση που τηρεί η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου».
Συνεχίζοντας αναφέρει: «Το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει μια θεσμικά και

Στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ οι ΑΝΕΛ ;

Σκέψεις για ενιαίο ψηφοδέλτιο σε περίπτωση εκλογών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ
 Σε συσκέψεις που έγιναν  με στόχο την επόμενη ημέρα στους Ανεξάρτητους Έλληνες έτσι ώστε να σταθμίσουν τα γεγονότα και να αποφασίσουν πως ακριβώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα υπηρξε κουβεντα και για την πιθανότητα τα δυο κομματα να

Μποϊκοτάζ από Τσίπρα και κόμματα στην εκδήλωση της Ζωής

Δεν θα παρευρεθεί ο Αλέξης Τσίπρας στη συζήτηση που διοργανώνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα 41 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας στο προαύλιο της Βουλής.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Μανώλης Γλέζος, ο

Βόμβα Πανούση: Μου είχε ζητηθεί να είμαι έτοιμος για Grexit

Ο κ. Πανούσης, ερωτώμενος κατά την παράχωρηση συνέντευξης στην πρωινή εκπομπή του Mega, αν η κυβέρνηση είχε πάρει μέτρα για ενδεχόμενο Grexit απάντησε «εμένα μου είχε ζητηθεί να προετοιμαστώ και ήμουν έτοιμος».
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου «πόσους είχατε βάλει έξω από το Νομισματοκοπείο;», ο αναπληρωτής υπουργός απάντησε:

Ξεκίνησε το γεύμα των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό -«Σε βλέπω μαυρισμένο»

Ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά το γεύμα που παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, με αφορμή την 41η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μενού, εκτός από συζήτηση για τα τρέχοντα,

Παπανδρέου: Ο Καμμένος είναι δειλός και τραμπούκος

Με μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου στοχοποιεί τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο, ο οποίος χθες στη Βουλή επανέφερε την υπόθεση των CDS.
«Ο κ. Καμμένος, είναι δειλός και τραμπούκος» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα. Αφού υπενθυμίζει ότι έχει

ΠΑΣΟΚ: Μοίρασε ρόλους η Γεννηματά

Ρόλους μοίρασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σε νευραλγικούς τομείς του κόμματος.
Στα αξιοσημείωτα η ανάδειξη ως νέου γραμματέα Επικοινωνίας του πρώην υφυπουργού Θ. Παπαθεοδώρου, του Παύλου Χρηστίδη (πρώην γρ. Νεολαίας) ως εκπροσώπου Τύπου. Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ παραμένει ο Νίκος Σαλαγιάννης, ο Χρήστος Πρωτόπαππας