Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Τσίπρας: Σκάνδαλο με το voucher των 600 ευρώ -Tι είναι το «Σκόιλ ελικικού» και το «Μέτζη του νέουκτη»

Επίθεση κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με αφορμή το επίδομα των 600 ευρώ για τους νέους επιστήμονες.

0 Αμερικανός συγγραφέας - επιδημιολόγος: Όπλο ο κορονοϊός, «τρέφει» τον φασισμό

Για τον κίνδυνο δημοκρατικής εκτροπής που κρύβεται στο μέλλον της κοινωνικής συνύπαρξης με τον κορονοϊό μίλησε στο ethnos.gr ο Αμερικανός επιδημιολόγος αλλά και συγγραφέας μυθιστορημάτων επιστημονικής φαντασίας, Τζον Στιούαρτ Μαρ. Ο Δρ. Μαρ προειδοποιεί ότι θα υπάρξουν προσπάθειες δημοκρατικής

Φον Ντερ Λάιεν: Ο ευρωπαϊκός προϋπολογισμός θα είναι το νέο "Σχέδιο Μάρσαλ"

Ο ευρωπαϊκόςπροϋπολογισμός θα είναι το νέο Σχέδιο Μάρσαλ και η ναυαρχίδα της ευρωπαϊκής ανάκαμψης είπε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ,Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν αναφερόμενη στην κρίση και τις επιπτώσεις του κορονοϊού. 

Πάνω από 4.400 νέοι θάνατοι, ενώ ο Τραμπ «ανοίγει» από τον Μάιο τις ΗΠΑ

Το όριο των 33.00 νεκρών ξεπέρασαν το τελευταίο 24ωρο οι ΗΠΑ, όπου καταγράφηκαν 4.491 επιπλέον θάνατο σε 24 ώρες. Την ίδια στιγμή ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε το σχέδιο για άνοιγμα της οικονομίας σταδιακά από την 1η Μαΐου.

Κουτσούμπας: "Ο λαός να μην πληρώσει πάλι τα σπασμένα της κρίσης"

Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» τόνισε ότι «τα τεράστια προβλήματα και η βαρβαρότητα, που ζούμε, οφείλεται σε αυτόν καθ’ εαυτόν στον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και όχι σε ένα μοντέλο διαχείρισης».

ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη κομματική προπαγάνδα με σκίτσα στο covid19.gov.gr

Την αγανάκτησή του εκφράζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα σκίτσα που δημοσιεύθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης covid19.gov.gr και αποσύρθηκαν μετά τον σάλο που προκάλεσαν.

Ολα όσα φέρνει η «ψηφιακή επανάσταση» στο Δημόσιο

Το «σύνταγμα» της ψηφιακής εποχής για την Ελλάδα καταρτίζει αυτές τις ημέρες, εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού και κατά ένα μέρος εξαιτίας της, το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Μεγάλη Παρασκευή: Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και ο Επιτάφιος

Η Μεγάλη Παρασκευή, προτελευταία μέρα της Μεγάλης Εβδομάδας, είναι μέρα απόλυτου πένθους για όλη την Χριστιανοσύνη, απόλυτης αργίας και νηστείας, η μέρα που γίνεται η κορύφωση του Θείου Δράματος, όπου κορυφώνονται τα πάθη

Γιώργος Φραγγίδης: Με σεβασμό και αλληλεγγύη στις προσπάθειες αυτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή

Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης συνεχίζοντας με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης, επισκέφθηκε και παρέδωσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς και στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου υγειονομικό
υλικό κάλυψης (500 χειρουργικές μάσκες και 50 ασπίδες προσώπου), ανταποκρινόμενος στις συνεχείς ανάγκες που προκύπτουν τόσο στους ανθρώπους που προσπαθούν για την ασφάλεια των πολιτών, όσο και στους επαγγελματίες υγείας που δίνουν τον δικό τους αγώνα και τις άγιες ημέρες του Πάσχα.