Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Νίκος Φίλης: «Υπουλη προπαγάνδα ακροδεξιάς κοπής» η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην τηλεδιάσκεψη με τους πρυτάνεις

Απάντηση στον πρωθυπουργό και στην τοποθέτησή του κατά την τηλεδιάσκεψη με τους πρυτάνεις δίνει ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

Αλέξης Τσίπρας: Έφτασε η ώρα της κρίσης για ενίσχυση του ΕΣΥ και σοβαρή στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων

Ο Αλέξης Τσίπρας σε δήλωση on camera διευκρινίζει, πως η κυβέρνηση πρέπει να στηρίξει το ΕΣΥ σε υλικό και εργαζόμενους, ενώ πρέπει να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας της πανδημίας.

Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για καθυστερημένα μέτρα για τη Θεσσαλονίκη - Ζητά απαντήσεις

«Με βάση τη δυναμική που είχε καταγραφεί εδώ και αρκετές ημέρες, τα μέτρα έπρεπε να έχουν εφαρμοστεί στη Θεσσαλονίκη - αν θέλουμε να έχουμε την ίδια ευαισθησία και προνοητικότητα για όλη τη χώρα - αρκετές ημέρες νωρίτερα», επισημαίνει σε ανάρτησή του.

Ειδική "αστυνομία" πανεπιστημίων ιδρύει ο Μητσοτάκης

Πρωτοβουλίες που κινούνται σε τρεις άξονες - φύλαξη, πρόσβαση, αυστηροποίηση ποινών - αναλαμβάνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των φαινομένων

Θεσσαλονίκη: Ένταση σε συγκέντρωση κατά του lockdown στον Λευκό Πύργο

Ένταση επικράτησε πριν από λίγο μεταξύ αστυνομικών και ατόμων που διαμαρτύρονταν στον Λευκό Πύργο κατά του lockdown που επιβλήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Κυριάκος Πιερρακάκης για 5G: Η Ελλάδα έπρεπε να καλύψει το χαμένο έδαφος, αλλά και να αδράξει μία ευκαιρία

«Καταλύτη για αύξηση της παραγωγικότητας της χώρας» χαρακτήρισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, τον χώρο των

13033: Πώς δηλώνετε σωστά με SMS τις μετακινήσεις σας

O πιο εύκολος τρόπος δήλωσης μετακίνησης εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον κορονοϊό, όπως αυτή που θα εφαρμοστεί από την Τρίτη 3/11 στη Θεσσαλονίκη, είναι η αποστολή SMS στο 13033.

Ηλιόπουλος: Κάποτε έλεγαν "πεταμένα λεφτά" την ενίσχυση των ΜΕΘ, τώρα ακυρώνουν χειρουργεία

«Η κυβέρνηση έχει αποκλειστική ευθύνη για το ότι η χώρα βρέθηκε απροετοίμαστη μπροστά στο δεύτερο κύμα της πανδημίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, στον ρ/σ «Στο Κόκκινο 105.5 FM».

ΟΟΣΑ: Οι 10 υποψηφιότητες για τη θέση του γενικού γραμματέα -Ανάμεσά τους και η Αννα Διαμαντοπούλου

Δέκα υποψηφιότητες για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΟΟΣΑ (Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης) προτάθηκαν από χώρες - μέλη του Οργανισμού, σύμφωνα με την επίσημη λίστα που ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΟΣΑ στην ιστοσελίδα του.

Λίμνη Κορώνειας: Κίνδυνος νέας κατάρρευσης μετά την τεράστια οικολογική καταστροφή

Για την οικολογική καταστροφή που σημειώνεται στη λίμνη Κορώνεια μίλησε η καθηγήτρια υδροβοτανικής - υδροοικολογίας στο Τμήμα Βιολογίας του

lockdown σε Θεσσαλονίκη-Σέρρες: Κλειστές εκκλησίες, καταστήματα, εστίαση -Με SMS οι μετακινήσεις

Καθολικό lockdown σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες ανακοίνωσε η κυβέρνηση, μετά τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού.