Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Στην Άγκυρα έφτασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Στην Άγκυρα έφτασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος αύριο Σάββατο θα έχει επαφές με την τουρκική ηγεσία.
Την Κυριακή θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία για τη Θρονική Εορτή στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στo Φανάρι στην

Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ για την Κεντρική Μακεδονία :Συνάντηση με την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (ΥΠΑ)

Σήμερα Παρασκευή 28/11/2014, κλιμάκιο της «Πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ για την Κεντρική Μακεδονία», αποτελούμενο από τους Γιάννη Μαγκριώτη, Γιάννη Κυανίδη και Κυριάκο Μερελή συναντήθηκαν στα γραφεία της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας (ΥΠΑ) στο αεροδρόμιο Μακεδονί,α με τον προϊστάμενο της ΥΠΑ Αχιλλέα Τοπούζα και την προϊσταμένη του τμήματος κατασκευής

Metron Analysis: Προβάδισμα 3,5 του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ

Προβάδισμα 3,5 μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου δίνει το εβδομαδιαίο βαρόμετρο της Metron Analysis για την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 24% τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο 20,5%.
Δείτε την πρόθεση ψήφου:

Η Οντίν Λιναρδάτου είναι η εκπρόσωπος Τύπου στο Ποτάμι

Η Οντίν Λιναρδάτου, επί πολλά χρόνια επικεφαλής του τμήματος διεθνών ειδήσεων της ΕΡΤ, αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου στο Ποτάμι. 
Η Οντίν Λιναρδάτου είναι απόφοιτη γερμανικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.Έκανε σπουδές στο πανεπιστήμιο της

Για αυτό πάει στο Λονδίνο ο Γιάννης Μπουτάρης

Το Λονδίνο θα επισκεφτεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, από 10 έως 12 Δεκεμβρίου. Εκεί θα έχει συναντήσεις με τον ομόλογο του, Μπόρις Τζόνσον, ενώ στη διάρκεια της παραμονής του, θα συναντηθεί και με το Διευθυντή του Ελληνικού Κέντρου Λονδίνου, το Board of deputies of British Jews

Τριαντάφυλλος: Δημιουργική η πρόταση Παπανδρέου

Δημιουργική χαρακτήρισε την πρόταση του πρώην πρωθυπουργού ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ , Κώστας Τριαντάφυλλος, που προστίθεται έτσι στην ομάδα βουλευτών που στηρίζουν την εν λόγω πρότασηΥπενθυμίζεται ότι με δηλώσεις τους, υπέρ της πρότασης έχουν ταχθεί τις προηγούμενες μέρες οι

Νέα δημοσκόπηση: 10 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ

Με 10 μονάδες διαφορά προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, συμφωνα με δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το Tvxs.
Συγκεκριμένα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό

Αντεπίθεση Βενιζέλου: Εκτός καταστατικού η πρόταση Γιώργου

Μετά την χτεσινή κοινοποίηση του σήματος του ΠΑΣΟΚ με την επαναφορά του ήλιου και την μικρότερη αναγραφή της «Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης», ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περνά στην αντεπίθεση για την πρόταση Παπανδρέου σχετικά με την διοργάνωση ανοιχτού συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ όπου θα συζητηθούν όλα.
Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν ότι η μεγάλη

«Εγκλώβισαν» το ελικόπτερο του Δένδια οι Τούρκοι

Οι Τούρκοι κάλεσαν το πλήρωμα του ελικοπτέρου CHINOOK που μετέφερε τον Νίκο Δένδια στο Καστελόριζο, να απομακρυνθεί γιατί «πετάει σε τουρκικό εναέριο χώρο».Την ώρα που ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Δένδιας, προσγειωνόταν στο νησί δύο τουρκικά F 16 απογειώθηκαν από την Μπαντίρμα προσέγγισαν την

Μωραϊτης: Στη Χαριλάου Τρικούπη μιλούν όπως ο Καμμένος

Σε άρθρο που αναρτήθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και ένας εκ των βουλευτών που συμπαρατάχθηκε με τον Γ. Παπανδρέου από την πρώτη στιγμή απαντά στις διαρροές της Χαριλάου Τρικούπη για αντικατασταστικά συνέδρια και αναφέρεται στο περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί στο ΠΑΣΟΚ, θέτοντας το ερώτημα «Θα

Αποστάσεις Λυκούδη από τον Ραγκούση…

Σαφείς αποστάσεις από τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως επιθυμεί να διατηρήσει ο επικεφαλής των Μεταρρυθμιστών, Σπύρος Λυκούδης. «Δεν ξέρω ακριβώς την πρόταση του κ. Ραγκούση. Δεν έχουμε ποτέ συζητήσει πολιτικά. Συνεπώς δεν ξέρω πως εκτείνεται η πολιτική του σκέψη» απάντησε ο ανεξάρτητος

Ευ. Βενιζέλος: «Οι φυσικοί πόροι της Κύπρου ανήκουν στο κράτος της Κύπρου»

Κάλεσμα στην Τουρκία προκειμένου να σταματήσει να παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στην τουρκική τηλεόραση.
Ο Ευ. Βενιζέλος εξήγησε πως μια τέτοια κίνηση είναι η

Aλλαγές στο νέο ΕΣΠΑ

Αλλαγές σε μια σειρά θεμάτων προβλέπει ο προτεινόμενος νόμος για το νέο ΕΣΠΑ 2014 – 2020 που τέθηκε σε διαβούλευση από το υπουργείο Ανάπτυξης ως τις 2 Δεκεμβρίου 2014.
Μέσω του προτεινόμενου νόμου θεσπίζονται οι εξής σημαντικές ρυθμίσεις:

Κρεμαστινός: Μοναδική μου επιδίωξη είναι η ενότητα του κόμματος

«Επανειλημμένα έχω εκφράσει δημόσια την άποψή μου όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ. Μοναδική μου επιδίωξη είναι η ενότητα του κόμματος και μόνον αυτό». Αυτό σημειώνει με γραπτή δήλωση του ο βουλευτής του κινήματος, Δημήτρης Κρεμαστινός σχολιάζοντας διάφορα σχόλια που διατυπώνονται στα ΜΜΕ.

Πετρέλαιο: «Κατρακυλούν» οι τιμές – Στα 70 δολάρια το βαρέλι – Σε χαμηλό τετραετίας η τιμή του αργού

Σε μία κίνηση που, εν πολλοίς, είχε προεξοφληθεί από την αγορά, οι υπουργοί Πετρελαίου των 12 χωρών – μελών του ΟΠΕΚ αποφάσισαν να μην μειώσουν την ημερήσια παραγωγή πετρελαίου, που συναντήθηκαν στη Βιέννη την Πέμπτη.
Μετά τις ανακοινώσεις του Σαουδάραβα υπουργού Πετρελαίου, το πετρέλαιο κατέγραφε απώλειες άνω του 3%, συνεπεία της

Ρεκόρ ανεργίας στη Γαλλία

Η ανεργία στη Γαλλία πλήττει πλέον έναν αριθμό ανθρώπων ο οποίος δεν έχει ιστορικό προηγούμενο, καθώς οι πολίτες που ζητούν εργασία ανέρχονται σε 3.460.900, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το υπουργείο Εργασίας στο Παρίσι.
Ο αριθμός αυτός είναι αυξημένος κατά