Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Γιάννης Μανιάτης: Κυβερνητικό παραμάγαζο ο ΑΔΜΗΕ με golden boys των 7.000 ευρώ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη στελέχωση και τον τρόπο λειτουργίας του ΑΔΜΗΕ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Ενέργειας και νυν βουλευτής της ΔΗΣΥ, Γιάννης Μανιάτης, με αφορμή το γενικό μπλακ άουτ της Τετάρτης που

Για «κομματικοποίηση» της δημόσιας διοίκησης καταγγέλλει την κυβέρνηση το Κίνημα Αλλαγής

Για προσπάθεια δημιουργίας «κομματικού» πελατειακού κράτους επικρίνει το κίνημα Αλλαγής την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καταγγέλλοντας συγκεκριμένες ενέργειες.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση πρόκειται για:

Σε τελικές επαφές με τον Μάβραϊ ο Άρης

Σε τελικές επαφές με τον Μάβραϊ ο Î†ÏÎ·Ï‚Ο Άρης προσπαθεί να πετύχει μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών του με τον Μεργκίμ Μάβραϊ, σε μια υπόθεση στην οποία ο Μιτζέν Μπάσα έχει ρόλο… κουμπάρου.

Με νόμο εκμετάλλευση εγκαταλελειμμένων δασών

Αποτέλεσμα εικόνας για Με νόμο εκμετάλλευση εγκαταλελειμμένων δασώνΣύμφωνα με την απόφαση «Διαχείριση και εκμετάλλευση εγκαταλελειμμένων ιδιωτικών ή συνιδιόκτητων μετά του Δημοσίου δασών, από εικοσαετίας και πλέον» (η οποία προβλέπεται από τις διατάξεις του ν. 4423/2016), θα είναι εφικτή πλέον η διαχείριση και εκμετάλλευση των

Με νοίκι πάνω από 80 ευρώ ηλεκτρονικό μισθωτήριο για τα αγροτικά ακίνητα

Αποτέλεσμα εικόνας για αγροτικά ακίνηταΟι εκμισθωτές αγροτικών εκτάσεων Μίσθωσης Ακίνητης Περιουσίας», εφόσον το μηνιαίο μίσθωμα δεν υπερβαίνει το ποσό 80 ευρώ.

Άρης: Διαπραγματεύσεις με Μίλαν για δανεισμό του Ντίας - Στη λίστα και ο Μάβραϊ

Ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Μίλαν για την απόκτηση του 20χρονου ταλαντούχου Πορτογάλου εξτρέμ, Τιάγκο Ντίας, με τη μορφή δανεισμού.

''Κλείδωσαν'' τα κριτήρια για το επίδομα ενοικίου - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Όλα τα κριτήρια (εισοδηματικά και περιουσιακά) που καθορίζουν τον τρόπο χορήγησης του επιδόματος στέγασης σε πάνω από 500.000 ωφελούμενα νοικοκυριά, δημοσιεύθηκαν -και επίσημα- στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Σας ενδιαφέρει: Πότε θα γίνει η πληρωμή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης

Αποτέλεσμα εικόνας για Κοινωνικού Εισοδήματος ΑλληλεγγύηςΤην Τρίτη 28 Αυγούστου θα γίνει η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Ιουλίου 2018, ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας.

Κιλκίς: Τον "τσάκωσαν" με περισσότερα από 200 λίτρα νοθευμένο ελαιόλαδο

Στη σύλληψη ενός άνδρα ηλικίας 29 ετών, ο οποίος κατείχε μεγάλη ποσότητα νοθευμένου λαδιού, προχώρησαν χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς.

ΕΟΠΥΥ: 215 θέσεις μέσω ΑΣΕΠ

Με 215 υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.)

Στις 3 και 4 Νοεμβρίου το Συνέδριο του Ποταμιού -Κάλεσμα Θεοδωράκη σε 300 πολίτες

Κρίσιμες ώρες για το Ποτάμι: Με ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ή στην κυβέρνηση;Πρόσκληση σε προοδευτικές, φιλελεύθερες, κεντρώες και μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, να συμμετέχουν σε ένα ανοιχτό δημιουργικό συνέδριο απευθύνει το Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού. Στην συνεδρίαση που έγινε το απόγευμα της

Άρης: Επιχειρηματικό deal Καρυπίδη με τον Xiong Yong Liang - Ποια είναι η Royal Group

Σε ένα μακρόχρονο deal με πολλά οφέλη για την ΠΑΕ Αρης, υπέγραψε σήμερα ο Θόδωρος Καρυπίδης, παρουσία του προέδρου της κινεζικής εταιρείας Royal Group, Xiong Yong Liang.

ΒΙΝΤΙ-ΑΕΚ 1-2

Τελείωσε ο αγώνας. Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 2-1 και βρίσκεται με ενάμιση πόδι στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής