Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Για απάτη σε βάρος της "Εθνικής Ασφαλιστικής" θα δικαστούν 16 άτομα στη Θεσσαλονίκη

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης θα δικαστούν 16 άτομα, κατηγορούμενα για υπόθεση απάτης σε βάρος της «Εθνικής Ασφαλιστικής», που τη ζημίωσε με πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ.
Συγκεκριμένα, η υπόθεση αφορά εικονικές ζημιές και ανύπαρκτα τροχαία

Λοβέρδος- Χριστοφιλοπούλου: Επικίνδυνες οι εθνικολαϊκιστικές εξάρσεις της κυβέρνησης

Tην έντονη αντίδραση των Ανδρέα Λοβέρδου και Εύης Χριστοφιλοπούλου προκάλεσαν οι σημερινές δηλώσεις της βουλευτή των ΑΝΕΛ, Σταυρούλας Ξουλίδου για την συμμετοχή του στρατού στη συγγραφή βιβλίων για τις γερμανικές αποζημιώσεις, αλλά και την ένταξη τους ως μάθημα ιστορίας στην εκπαίδευση.
Σε κοινή τους δήλωση ο  εισηγητής του ΚΤΕ Εξωτερικών και Άμυνας Ανδρέας Λοβέρδος,

«Πάγωσαν» τα μεταπτυχιακά στα ΑΕΙ -Τι θα γίνει με τα δίδακτρα

Στον πάγο έχουν μπει τα μεταπτυχιακά προγράμματα στα ΑΕΙ της χώρας καθώς το υπουργείο Παιδείας εξετάζει την αλλαγή του πλαισίου λειτουργίας σε ότι αφορά τα δίδακτρα.
Οπως γράφει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ οι πανεπιστημιακοί

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση επιχειρεί να «βάλει χέρι» στα Ταμεία, λόγω έλλειψης ρευστότητας

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει το ΚΚΕ αναφορικά με την τροπολογία της κυβέρνησης που προωθεί  τον εσωτερικό δανεισμό, καταγγέλλοντας ότι επιχειρεί να «βάλει χέρι» στα ασφαλιστικά ταμεία και σε άλλους δημόσιους φορείς.
Αναλυτικά, στο σχόλιο του ο Περισσός επισημαίνει τα εξής:

Παναρίτη: «Αν δεν έχετε ρευστότητα, μην πληρώσετε για ένα με δυο μήνες μισθούς»

Τη σύσταση αυτή φέρεται ότι έκαναν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι των δανειστών, όπως αποκάλυψε την Πέμπτη το βράδυ μιλώντας σε εκδήλωση η σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, Έλενα Παναρίτη που παίρνει μέρος στις διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο του

Κουτρουμάνης: Aν Ρωμανιάς – Στρατούλης έχουν δίκιο, να αυξήσουν τις συντάξεις

«Τις προδιαγραφές των αναλογιστικών μελετών στο ασφαλιστικό τις καθορίζει η Επιστημονική Ομάδα του Eurogroup και του ECOFIN σε όλη την Ευρώπη και όχι ο κάθε υπουργός τόνισε στον ΣΚΑΪ ο τέως υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης απαντώντας στον αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρη Στρατούλη και τον γενικό γραμματέα,

Ευ. Βενιζέλος: Υπάρχει ένα «θανατηφόρο φλερτ» με το πιστωτικό γεγονός

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Πολιτικό Συμβούλιο και στην ΚΟ του κόμματος.
Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, υπάρχει ένα «θανατηφόρο φλερτ με το πιστωτικό γεγονός» και «ένα πρόβλημα με τα αποθεματικά» και όπως χαρακτηριστικά είπε, θλίβεται «αν όλο αυτό

ΠΑΣΟΚ, στο δρόμο για το Συνέδριο : Το παρασκήνιο, οι υποψήφιοι αρχηγοί

Στο ΠΑΣΟΚ του 4,68%, οι προσδοκίες για μια ανάταξη στην πορεία προς το Συνέδριο, στις 15 Μαΐου, δεν είναι και τόσο υψηλές. Ακόμα και οι απόψεις για το τι πρέπει και τι μπορεί να γίνει για την ανασύνταξη του κινήματος διαφέρουν, συχνά παρασάγγας, ανάμεσα στα ηγετικά στελέχη του κόμματος.