Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤH KINHΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ - Σοκ στην Ελλάδα: Ο Βαρουφάκης ανάρτησε στο υπουργείο Οικονομικών γιγαντιαίο πανό με το «Οχι»

Δεν έχει προηγούμενο. Το υπουργείο Οικονομικών ανάρτησε πανό με το «Οχι» το οποίο καταλαμβάνει δύο ορόφους. Την ίδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν σε διαπραγμάτευση με τους δανειστές για τη σωτηρία της Ελλάδας!

ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ- Γεννηματά: Με το «όχι» ταυτιζόμαστε με τον Σόιμπλε

«Με το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα η ελληνική φωνή ταυτίζεται με τη φωνή του κ. Σόιμπλε» δηλώνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά η οποία μιλά για δημοψήφισμα-παράνοια.
Η Φώφη Γεννηματά επεσήμανε ότι «με το ΟΧΙ η ελληνική φωνή ταυτίζεται με τους ακραίους νεοφιλελεύθερους κύκλους

Γκάμπριελ: Σκάνδαλο μια αριστερή κυβέρνηση να αφήνει τους φίλους της να βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό

Με σκληρή γλώσσα μίλησε στη γερμανική Βουλή για το ελληνικό ζήτημα ο αντικαγκελάριος και πρόεδρος του SPD Σίγκμαρ Γκάμπριελ. Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιτρέπει σε «πλούσιους φίλους της» να βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό κάνοντας λόγο για «σκάνδαλο».

Βενιζέλος: Η κυβέρνηση επανέλαβε την κυπριακή εμπειρία του 2012

«Η κυβέρνηση ούτε λογάριασε, ούτε λυπήθηκε τίποτα. Επανέλαβε με αλαζονική αυταρέσκεια και ριζοσπαστική μυωπία την κυπριακή εμπειρία του 2012, επαυξημένη», γράφει σε σημερινό του άρθρο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Εκτακτο: Ο Τσίπρας αποδέχεται όλες τις προτάσεις των δανειστών

Ο Αλέξης Τσίπρας θα δεχθεί όλες τις προϋποθέσεις από τους πιστωτές, οι οποίες ήταν πάνω στο τραπέζι το περασμένο Σαββατοκύριακο, επιδιώκοντας μονάχα κάποιες μικρές αλλαγές.. Ολα αυτά σύμφωνα με την επιστολή που δημοσίευσε ο Πίτερ Σπίγκελ, την οποία ο Έλληνας

Μέρκελ: Καμία συζήτηση με την Ελλάδα πριν από το δημοψήφισμα

Πριν το δημοψήφισμα δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση,ξεκαθάρισε η Ανγκελα Μέρκελ σε ομιλία της αυτή την ώρα ενώπιον του γερμανικού κοινοβούλιου.
Δεν φοβόμαστε οικονομική καταστροφή από τις αναταράξεις της Ελλάδας, έχουμε θωρακιστεί στην Ευρώπη, είπε η Γερμανίδα καγκελάριος. Οι δηλώσεις της είναι απόλυτα

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Απόλυτα πιστοί στο λόμπι της δραχμής Τσίπρας και Λαφαζάνης

Ζούμε αναμφίβολα ιστορικές στιγμές. Με εξαιρετική ένταση. Ζούμε ίσως στιγμές που δεν θα ήθελε κάποιος να βιώσει και ειλικρινά απεύχομαι να ζήσουμε καταστάσεις που θα διηγούμαστε ως μαύρη σελίδα στην ελληνική ιστορία.
Η σωρευμένη ανευθυνότητα που επιδεικνύει η κυβέρνηση καθημερινά και η – μοναδική στο είδος της – προπαγανδιστική στρατηγική που ξετυλίγει, δεν μπορεί να οφείλονται σε εγκληματική άγνοια. Αντίθετα, καταδεικνύουν πως όλο αυτό ήταν ένα

«ΝΑΙ» στην Ευρώπη και από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

O Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:
«Οι στιγμές που ζούμε είναι ίσως οι κρισιμότερες στην πορεία του Έθνους μας, μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι ώρες ευθύνης για όλους μας. Για κάθε θεσμό σε αυτή τη χώρα, για τα κόμματα, για την Εκκλησία, για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα χωριστά.

Γ. Παπανδρέου: «Ναι» στο δημοψήφισμα και κυβέρνηση εθνικής ενότητας

Συνέντευξη για το δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής παραχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, στην ιταλική εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα.
 
Όπως τονίζει ο κ. Παπανδρέου, «αν υπερισχύσουν οι συγκινήσεις και η ρομαντική

Ελλη Στάη: Μην φτωχοποιήσετε όλους τους Ελληνες!

Βλέποντας το ρολόι που είχε στην οθόνη του το CNN χτες το βράδυ λίγο πριν από τη 1 ώρα Ελλάδας μετά τα μεσάνυχτα, να μετράει δευτερόλεπτο δευτερόλεπτο για να αναγγείλει τηλεοπτικά δραματοποιημένη την επίσημη χρεοκοπία

Κυριάκος Πιερρακάκης : Δεν κάνουν πολιτική. Συνδικαλισμό κάνουν

 Θεωρούν οτι μπορούν να κάνουν κατάληψη και να μη χαθεί η εξεταστική σε πανευρωπαϊκό επίπεδο - διότι αυτές είναι και οι παραστάσεις τους. Κάποιοι. Άλλοι επιλέγουν συνειδητά ένα μέλλον

Με ψήφους ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ διορίστηκε ο σύντροφος της Ρένας Δούρου στην ΕΥΔΑΠ

Με ψήφους των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής οι διορισμοί των Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου και Ιωάννη Μπενίση, συντρόφου της περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου, στις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος

Ντάισελμπλουμ: Ένα τρίτο πακέτο μπορεί να έχει σκληρότερους όρους

Ήταν πολύ αργά για να παραταθεί το υφιστάμενο πρόγραμμα διάσωσης, δήλωσε ο Γ. Ντάισελμπλουμ μετά το πέρας της έκτακτης τηλεδιάσκεψης των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, την Τρίτη το βράδυ, όπως μεταδίδει το Reuters

NE ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης : H Φώφη Γεννηματά, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο

Οι στιγμές που βιώνει ο τόπος, η πατρίδα μας, είναι δραματικές και παράλληλα ιστορικές. Στρατηγικές επιλογές όπως η ένταξή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη τίθενται σε αμφισβήτηση με το

Οργιο διορισμών: Επανέρχονται 1.293 σχολικοί φύλακες -Οι πίνακες με όλα τα ονόματα

Μετά τον Αριστείδη Μπαλτά που διόρισε περίπου 1000 άτομα στα ΑΕΙ, ο Γιώργος Κατρούγκαλος επαναδιόρισε στους δήμους στους οποίους υπηρετούσαν, πριν τεθούν σε διαθεσιμότητα ή απολυθούν, 1.293 σχολικούς φύλακες.
Αυτό το όργιο διορισμών κορυφώνεται λίγες ημέρες πριν από

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Βενιζέλος: Ο Τσίπρας ζητά νέο διετές μνημόνιο με σκληρότερους όρους

Για επικοινωνιακά κόλπα και αφελή προσχήματα, κατηγορεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος τον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας την νέα πρόταση της Αθήνας για διετές δάνειο από τον ESM.
«Την ίδια ώρα που ζητάει από τον ελληνικό λαό να απορρίψει στο δημοψήφισμα με ένα ηχηρό «όχι» τους όρους της

26 τροπολογίες - ρουσφέτια του ΣΥΡΙΖΑ σε μια νύχτα

Ούτε μια ούτε δυο αλλα συνολικά 26 τροπολογίες στην πλειοψηφία τους εκπρόθεσμες πέρασαν με συνοπτικές διαδιασιες απο την ολομέλεια της βουλης στο νομοσχέδιο για τα μέτρα ανακούφισης για τα ΑΜΕΑ.
Οι 13 απο αυτές ήταν υπουργικές και οι υπόλοιπες

Δραγασάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ακύρωσης του δημοψηφίσματος

Σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης τόνισε πως η Αθήνα απαιτεί νέο σχεδιασμό για το χρέος ώστε να καταστεί βιώσιμο.
«Η Ελλάδα επιζητεί μία λύση που δεν θα συνιστά υποταγή αλλά και δεν θα αποποιείται τις ευθύνες της χώρας» τόνισε εν συνεχεία ο κ. Δραγάσακης, προσθέτοντας ότι «για να βρούμε λύση, πρέπει να αναγνωρίσουμε την πραγματικότητα».