Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Ηλιόπουλος: Τα στελέχη της ΝΔ έχουν μια δική τους αντίληψη για το τι σημαίνει εργασιακά δικαιώματα

Ν. Ηλιόπουλος"Από ότι φαίνεται τα στελέχη της ΝΔ έχουν μια δική τους αντίληψη για το τι σημαίνει εργασιακά δικαιώματα" σχολιάζει ο Νάσος Ηλιόπουλος σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με στέλεχος της ΝΔ στη Χίο.

Γεννηματά: Σαφής και κατηγορηματική καταδίκη της Τουρκίας από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Αποτέλεσμα εικόνας για Γεννηματά: Σαφής και κατηγορηματική καταδίκη της Τουρκίας από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο"Ο κ. Ερντογάν παραβιάζοντας ευθέως το διεθνές δίκαιο, κλιμακώνει τις προκλήσεις του κατά της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ευρώπης , ακόμα και με προσωπικές πλέον επιθέσεις σε χώρες και ηγέτες της ΕΕ" δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής

Ερντογάν: Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου θα φθάσουν οι S-400 στην Τουρκία

Αποτέλεσμα εικόνας για Ερντογάν: Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου θα φθάσουν οι S-400 στην Î¤Î¿Ï…ÏÎºÎ¯Î±Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η παράδοση του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400 αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, όπως μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Ο Μακρόν πρότεινε τη Μέρκελ για πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Ο Μακρόν πρότεινε τη Μέρκελ για πρόεδρο της Ευρωπαϊκής ΕπιτροπήςΕίναι η τελευταία σε μια σειρά από προτάσεις που εντάσσονται στην επίπονη συζήτηση που ξεκίνησε μετά τις Ευρωεκλογές για τη διαδοχή του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στο αξίωμα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Σε συνέντευξή του στην ελβετική

Πανικός στις Σέρρες από βόα που το έσκασε

Στο ενυδρείο της Βυρώνειας βρισκόταν ο πυροσβέστης Βαρσάμης Βαρσαμούδης μαζί με τον γιο του και τους συμμαθητές του στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής, όταν ένας βόας Μαδαγασκάρης αποφάσισε να... πάρει τον αέρα του.

DW: Να γιατί ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ-Κίνας απειλεί το παγκόσμιο εμπόριο

Αποτέλεσμα εικόνας για DW: Να γιατί ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ-Κίνας απειλεί το παγκόσμιο εμπόριοΤον κώδωνα του κινδύνου για δραματικές επιπτώσεις στην πορεία της παγκόσμιας οικονομίας από τον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ-Κίνας με την εκατέρωθεν επιβολή ολοένα και περισσότερων δασμών κρούουν Γερμανοί οικονομολόγοι.

Εξελίξεις: Ο Τσίπρας συγκαλεί το ΚΥΣΕΑ για τις τουρκικές προκλήσεις

Ο Αλέξης Τσίπας σκεπτικός στο γραφείο του στο ÎœÎ±Î¾Î¯Î¼Î¿Ï…Η συνεδρίαση που αναμένεται να ξεκινήσει στις 17.30, στο Μέγαρο Μαξίμου, θα έχει ως θέμα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την αξιολόγηση της κατάστασης και το συντονισμό των ενεργειών, σε συνέχεια των εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο.