Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΣτΕ για ΕΝΦΙΑ: Τι πρέπει να προσέξουν οι φορολογούμενοι

ΣτΕ για ΕΝΦΙΑ: Τι πρέπει να προσέξουν οι φορολογούμενοιΈναν οδηγό με πέντε σημεία προς τους πολίτες αλλά και τα νομικά πρόσωπα που προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη κατά του ΕΝΦΙΑ εξέδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Να σημειωθεί ότι χιλιάδες πολίτες, εταιρείες αλλά και η Εκκλησία έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη για τον

Η κλήρωση του Τζόκερ

Η κλήρωση του ΤζόκερΟι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι:

Γροθιά του Τζεμπούρ σε οπαδό του Άρη


Ο Ραφίκ Τζεμπούρ είχε επεισόδιο με οπαδό του Άρη που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αιγινιακό (1-1) στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο Αλγερινός γρονθοκόπησε τον οπαδό των "κιτρίνων" που κινήθηκε προς το μέρος του ενώ αποχωρούσε για τα αποδυτήρια μαζί με τους

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-0

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-0 (Τελικό)Το τρία στα τρία στα ντέρμπι έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη σκοράροντας 3 φορές στο πρώτο 45λεπτο.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Μποτία στο 21’  για να

ΠΑΟΚ σε... κρίση - Ηττήθηκε και από τον Πανιώνιο

Ο ΠΑΟΚ υπέστη δεύτερη συνεχόμενη ήττα σε διάστημα τριών ημερών (μετά το 0-1 από την Καραμπάγκ στην Τούμπα), χάνοντας με 1-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 10η αγωνιστική της Super League.Η ομάδα του Ίβιτς είχε δύο δοκάρια με Περέιρα

Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Πιο συγκεκριμένα η φωτιά σημειώθηκε σε κουζίνα διαμερίσματος, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην πλατεία

Καρυπίδης: Ο Αναστόπουλος απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης μου

O πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης δήλωσε ξεκάθαρα ότι στηρίζει και εμπιστεύεται απόλυτα τον Νίκο Αναστόπουλο, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: "Ξέρει τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει" και τονίζοντας επίσης ότι: "Με αυτόν ξεκινήσαμε και με αυτόν θα προσωρήσουμε".

Αναλυτικά η δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης:

Στην κορυφή του κόσμου ο Μάρεϊ, εκτόπισε τον Τζόκοβιτς

stin-korufi-tou-kosmou-o-marei-ektopise-ton-tzokobitsΜετά τον αποκλεισμό του Τζόκοβιτς στο Paris Masters ο Άντι Μάρεϊ χρειαζόταν απλά να περάσει στον τελικό, προκειμένου να βρεθεί για πρώτη φορά στην κορυφή του κόσμου. Για να τα καταφέρει έπρεπε να επικρατήσει του Ράονιτς στον ημιτελικό ο οποίος ήταν

ΠΑΣΟΚ: Η χρεοκοπημένη κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση

«Η χρεοκοπημένη κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου  δεν μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση και τα μνημόνια, στα οποία η ίδια την επανέφερε» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ολόκληρη η ομιλία του Πρωθυπουργού στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο

Ολόκληρη η ομιλία του Πρωθυπουργού στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο - ΒΙΝΤΕΟ"Τομή μέσα στη συνέχεια" χαρακτήρισε τον ανασχηματισμό στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενώπιον του νέου Υπουργικού Συμβουλίου και υπογράμμισε πως κεντρικός στόχος της κυβέρνησης παραμένει η έξοδος από την κρίση με την κοινωνία όρθια.

Θεοδωράκης: 10 τουλάχιστον λόγοι που αυτή η κυβέρνηση είναι χειρότερη και από την προηγούμενη

Με ανάρτησή του στη σελίδα των Νέων του Ποταμιού στο Facebook, ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε τον ανασχηματισμό και τις κινήσεις της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αναλυτικά έγραψε:

Χιλιάδες μητέρες «σπάνε» τα ταμπού στη Θεσσαλονίκη- Θηλάζουν δημοσίως τα μωρά τους

Φωτογραφία: seleo.grΠερισσότερες από χίλιες μητέρες «έσπασαν» κάθε ταμπού στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας μέρος στον ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

Η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη για τα "90 χρόνια ΠΑΟΚ"

Το μήνυμά του για τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης, που μίλησε στον κινηματογράφο Ολύμπιον στους καλεσμένους, λίγο πριν την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του αείμνηστου Νίκου Τριανταφυλλίδη για τον Δικέφαλο.

Υποβολή αιτήσεων για χρηματοδότηση του προγράμματος «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για χρηματοδότηση του προγράμματος «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» (υπομέτρο 6.1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

Φρενίτιδα για τα 11,5 εκατομμύρια του Τζόκερ - Κληρώνει το βράδυ

Ουρές σχηματίζει ο κόσμος σε πολλά πρακτορεία ΟΠΑΠ για τα 11,5 εκατομμύρια που κληρώνει σήμερα το βράδυ το Τζόκερ μετά τα συνεχόμενα τζακ ποτ.

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ της Πέμπτης ήταν οι:

«Προτάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος των κόκκινων στεγαστικών δανείων» θα παρουσιάσει η Φώφη Γεννηματά

Ημερίδα με θέμα «Προτάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος των κόκκινων στεγαστικών δανείων» διοργανώνει την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, ώρα 12 το μεσημέρι στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Έρχεται το δωρεάν ρεύμα από τα... ηλιακά κεραμίδια!

O άνθρωπος που θέλει να μας στείλει στο... διάστημα για να καταοικήσουμε αλλά και διευθύνει την πιο smart αυτοκινητοβιομηχανία, Tesla, κάνει ένα ακόμα μεγάλο άλμα στον τομέα της ενέργειας ειδικά στο χώρο της κατοικίας.

100 Χρόνια Σουρωτή 1916-2016

Τρεις μεγάλες ανατροπές στα τέλη κυκλοφορίας Ι.Χ.

Δέκα ημέρες έχουν απομείνει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, οπότε και θα ξεκινήσει η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας αυτοκινήτων για το 2017 και τα σενάρια για το τι θα ισχύσει τελικά δίνουν και παίρνουν. Κανείς δεν γνωρίζει τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, ωστόσο, κάποιες πρώτες

Εξαφάνιση-μυστήριο 59χρονου κτηνοτρόφου από το Ωραιόκαστρο

Μία περίεργη εξαφάνιση κτηνοτρόφου από τον Πεντάλοφο του δήμου Ωραιοκάστρου, απασχολεί τα τελευταία 24ωρα την Αστυνομία. Πρόκειται για τον 59χρονο Δημήτρη Γραικό (φωτό), ο οποίος -σύμφωνα με την σύζυγο του- έχει

Μεγάλες ανατροπές φέρνουν οι "δέκα εντολές" του ΟΟΣΑ

Μεγάλες ανατροπές φέρνουν οι δέκα εντολές του ΟΟΣΑΔέκα παρεμβάσεις στην αγορά με τετραπλό στόχο αναδεικνύονται από τις νέες συστάσεις που κάνει ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης προς την κυβέρνηση και συνιστούν ένα νέο κύμα μεταρρυθμίσεων.

Θεσσαλονίκη: Οχημα που μετέφερε παράνομους μετανάστες ενεπλάκη σε τροχαίο

Στην αποκάλυψη μη νόμιμης μεταφοράς έξι αλλοδαπών οδήγησε τελικά το τροχαίο ατύχημα δύο αυτοκινήτων που σημειώθηκε στις 07.30 το πρωί στην Εγνατία οδό, στο ύψος του Δερβενίου, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.