Κυριακή 24 Μαΐου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Τη Δευτέρα η παρουσίαση του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι» στο Ζάππειο



Τις προτάσεις του, μέσα από ένα επικαιροποιημένο πρόγραμμα, θα παρουσιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα της Δευτέρας.Συγκεκριμένα, στις 18:30 ο Αλέξης Τσίπρας, θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του προγράμματος, «Μένουμε Όρθιοι», στο Ζάππειο Μέγαρο.

Οριστικό: Ανοίγουν 1η Ιουνίου Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία

Ο κύβος ερρίφθη και μετά από ομόφωνη εισήγηση των λοιμωξιολόγων και των επιστημόνων τα δημοτικά σχολεία, τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί ανοίγουν ξανά την 1η Ιουνίου.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα αναφέρει:

Εργαστήριο Ουχάν: Δεν διέφυγε από εμάς ο ιός – Είχαμε 3 κορωνοϊούς, αλλά όχι αυτόν

Το κινεζικό Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν, το οποίο κατηγορείται τακτικά από τις ΗΠΑ σε σχέση με την πανδημία, διαθέτει τρία ζωντανά στελέχη κοροναϊού νυχτερίδας, όμως κανένα δεν αντιστοιχεί στον SARS-Cov-2, διαβεβαίωσε η διευθύντριά του.

Της Βούλα Κεχαγιά : Ο παράγοντας απλή αναλογική



Πριν από µία εβδοµάδα η κυβέρνηση διέψευσε τις «διαρροές» που η ίδια έκανε προς τον Τύπο σε σχέση µε την πιθανότητα ανασχηµατισµού. Κάποιες από αυτές εµπεριείχαν µάλιστα και πληροφορίες πως επρόκειτο να αξιοποιηθούν στο νέο σχήµα βουλευτές ή και στελέχη του ΚΙΝΑΛ.

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων
Τέλος αναμένεται να δοθεί στην αγωνία γονέων και μικρών μαθητών ως προς το εάν και το πότε θα ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία, καθώς αύριο, Δευτέρα, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για το τι μέλλει γενέσθαι.

Επαφές με την Κτηματική Υπηρεσία για να προχωρήσουν οι παρεμβάσεις στη λίμνη Δοϊράνη

Επαφές με την Κτηματική Υπηρεσία έχει η Αντιπεριφέρεια Κιλκίς προκειμένου να προχωρήσουν οι παρεμβάσεις που προγραμματίζεται να γίνουν στη λίμνη Δοϊράνη για την ανάπλαση της περιοχής, τη βελτίωση της εικόνας της και την ανάδειξή της σε πόλο έλξης επισκεπτών.

Σενάρια υπουργοποίησης του Ευάγγελου Βενιζέλου

Παρασκηνιακές συζητήσεις για το ενδεχόμενο υπουργοποίησης του Ευάγγελου Βενιζέλου διεξάγονται εδώ και καιρό με τις φήμες να «φουντώνουν» μετά και το φιάσκο στον Έβρο.