Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Πως να εξηγήσεις σε μια γυναίκα τι είναι το οφσάιντ!


Όλοι έχετε δυσκολευτεί να εξηγήσετε σε μία γυναίκα τον ορισμό του οφσάιντ.
Όσο και να προσπαθείτε, ελάχιστες το έχουν καταλάβει. Ο sportdog όμως σας παρουσιάζει μία… ιστοριούλα που θα βοηθήσει. 
Διαβάστε την καλά και μετά ετοιμαστείτε για… μάθημα ή αν είστε κοπέλες, ακόμα καλύτερα, ξεκινάμε…

Στο μικροσκόπιο Μέρκελ - Λαγκάρντ η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους


Στο μικροσκόπιο Μέρκελ - Λαγκάρντ η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους
Η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και η πορεία της εθελοντικής ανταλλαγής ομολόγων θα τεθούν επί τάπητος στη συνάντηση που θα έχουν απόψε το βράδυ στο Βερολίνο η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ με την επικεφαλής του Διεθνούς, Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.
Χθες, η Γερμανίδα καγκελάριος απηύθυνε -μία ακόμη- αυστηρή προειδοποίηση στην Αθήνα.

Τοποθέτηση του κ. Παπαστεργίου Αστερίου στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη συζήτηση του θέματος που προέκυψε με τις υπογραφές των 45 δημοτών και με θέμα «Έγκριση ή μη δράσεων του Δ.Σ. για εγκατάσταση του Φυσικού Αερίου στο Δήμο Βέροιας»


 



 Κύριε πρόεδρε, κυρία δήμαρχε, κυρίες και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι
Είναι κοινά αποδεκτό το γεγονός ότι εδώ και αρκετά χρόνια η οικονομική δραστηριότητα στο τόπο μας έχει μπει σε καθοδική τροχιά.  Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια τα προβλήματα φαίνεται να οξύνονται έντονα. Η αποβιομηχάνιση  συντελείται με απίστευτα γοργούς ρυθμούς.

Αλήθειες και ψέματα για 13ο και 14ο μισθό


Αλήθειες και ψέματα για 13ο και 14ο μισθό
Τι πραγματικά συμβαίνει με το 13ο και το 14ο μισθό; Και ποιοι πραγματικά έχουν ζητήσει την πλήρη κατάργηση του; Ποια είναι τα ψέματα, αλλά και οι αλήθειες σχετικά με το μείζον αυτό ζήτημα;
Κατ αρχήν, θα πρέπει να ξεκαθαρισθεί ότι η Tρόικα, από την πρώτη στιγμή, σχεδόν, είχε κάνει ονομαστική αναφορά στο θέμα, κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς λόγο στην ανάγκη για την απάλειψη του συγκεκριμένου μπόνους, το οποίο, η αλήθεια είναι ότι με εξαίρεση την Πορτογαλία – κι εκεί όχι ακριβώς έτσι- δεν συναντάται πουθενά αλλού στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αλλά από την άλλη, γεγονός αποτελεί ότι:

Γερμανία: Ρεκόρ στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών το 2011


Φωτοβολταϊκά ισχύος 2,1 GW εγκαταστάθηκαν μόνο το Δεκέμβριο στη Γερμανία, ανεβάζοντας τη συνολική ισχύ των συστημάτων που τοποθετήθηκαν το περασμένο έτος στα 7,5 GW, 0,1 περισσότερα σε σχέση με το 2010.
Ο βασικός λόγος είναι ότι πολλοί έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τις κρατικές επιδοτήσεις, οι οποίες μειώνονται κατά 15% αυτόν το μήνα, ενώ τον Ιούλιο του 2012 θα ακολουθήσει νέα μείωση 15%.

Η μαφία θησαυρίζει…λόγω κρίσης!


Το οργανωμένο έγκλημα κάνει χρυσές δουλειές…
Οι μαφιόζικες συμμορίες έχουν γίνει η «μεγαλύτερη τράπεζα»  με αποθέματα μετρητών που ανέρχονται σε 65 δισεκατομμύρια ευρώ και συνολικό τζίρο 140 δις ευρώ, σύμφωνα με μια έκθεση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Οι δραστηριότητες της μαφίας –στις οποίες περιλαμβάνονται αυτές της Κόζα Νόστρα της Σικελίας, της Καμόρα της Νάπολης και της Ντρανγκέτα της Καλαβρίας– αντιπροσωπεύουν ετήσιο τζίρο 140 δισεκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την έκθεση που παραγγέλθηκε από την κύρια ένωση ιταλών ιδιοκτητών καταστημάτων, την Confesercenti.

Υπέρ της διατήρησης της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας ο Φώτης Κουβέλης



Η κατάργηση ρυθμίσεων της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας πρέπει να αποκρουστεί, υπογράμμισε με σημερινή δήλωσή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης, και πρόσθεσε ότι σε αντίθετη περίπτωση θα οδηγήσει σε διάλυση της μισθωτής εργασίας και σε περαιτέρω αποσάθρωση των εργασιακών δικαιωμάτων.

Ντόρα για Σαμαρά και Καρατζαφέρη: ''Καραγκιοζιλίκια''


Κατήγγειλε επίσης συμφέροντα που, με διαδόσεις στα καφενεία, επιθυμούν την έξοδο της χώρας από το ευρώ.

"Δεν πιστεύω πως κανένας θα φύγει από την κυβέρνηση. Απλώς τα κόμματα προσπαθούν να είναι και με τον αστυφύλακα και με το χωροφύλακα. Έτσι ο κ. Καρατζαφέρης απειλεί κάθε μέρα ότι θα αποχωρήσουν οι υπουργοί του, έτσι ο κ. Σαμαράς λέει ότι δεν συμμετέχω στην κυβέρνηση, αλλά είμαι αντιπολιτευόμενος'. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια" ήταν το σχόλιο της Ντόρας Μπακογιάννη.

ΚΚΕ: "Σφαγείο ο κοινωνικός διάλογος για τα εργασιακά"


ΚΚΕ: "Σφαγείο ο κοινωνικός διάλογος για τα εργασιακά"

Κάλεσμα στην εργατική τάξη να μη συμμετέχει στο «σφαγείο του κοινωνικού διαλόγου»για τα εργασιακά απευθύνει το ΚΚΕ. Χαρακτηρίζει μάλιστα «κοροϊδία» τη στάση των επιχειρηματιών και των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση.

«Είναι προκλητική η κοροϊδία των μεγαλοεπιχειρηματιών και των κομμάτων του συστήματος που παριστάνουν ότι δεν θέλουν να θίξουν άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις,

Ποιά μέρα της εβδομάδας έχουμε την χειρότερη διάθεση;



Αν σκεφτήκατε πως η χειρότερη μέρα της εβδομάδας είναι η... 

τσαγκαροδευτέρα, τότε κάνετε λάθος! Μια νέα έρευνα από το «London School of Economics», κατέληξε στο συμπέρασμα πως η ημέρα με την... χειρότερη διάθεση είναι η Τρίτη!
Ο τρόπος διεξαγωγής της μελέτης, ήταν ιδιαίτερα πρωτότυπος.

Προτάσεις Μόντι σε Μέρκελ για την αντιμετώπιση της κρίσης



O Ιταλός πρωθυπουργός Mάριο Μόντι ετοιμάζεται να συναντήσει, αύριο, την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο για να της ζητήσει μια διαφορετική αντιμετώπιση της κρίσης: ο Ιταλός πρωθυπουργός θα επιμείνει στην λύση των ευρωομολόγων, στα λεγόμενα Project Bond (ειδικά ομόλογα για υποδομές), στην ανάγκη ενίσχυσης του ρόλου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Αυξάνονται τα βάρη για τους Ιταλούς

Απογοήτευση Δ. Χριστόφια από τις τουρκοκυπριακές προτάσεις


Απογοητευτικό χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας το γεγονός ότι η τουρκοκυπριακή ηγεσία υποβάλλει προτάσεις που ακυρώνουν τις συγκλίσεις οι οποίες επιτεύχθηκαν σε ουσιώδη κεφάλαια του Κυπριακού ή αποφεύγει τη συζήτηση σε βασικά θέματα, προκαλώντας σοβαρή οπισθοδρόμηση και αναιρώντας οποιαδήποτε πρόοδο στις συνομιλίες.

Κουλούρης: "Δεν έχει να επιδείξει έργο ο Χρηστάκης"


Ξανά στο στόχαστρο του Κίμωνα Κουλούρη ο Χ. Παπουτσής. Τον αποκάλεσε "κομπλεξικό". Κατάθεση στην Εισαγγελία για το περιστατικό με τους αστυνομικούς (Vid)
Δεν κάνει πίσω ο κ. Κουλούρης, αφού τώρα απειλεί και με αγωγές.
Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο οποίος πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, το Περασμένο Σάββατο, μετέβη την Τρίτη στην εισαγγελέα, Ελένη Ράϊκου για να καταθέσει.

Σαμποτάρει το μυαλό σας τη δίαιτα;



Μπορεί οι κακές συνήθειες να κόβονται δύσκολα, αλλά αν κάθε φορά που χάνετε βάρος το βλέπετε να επανέρχεται δριμύτερο μέσα σε ένα εξάμηνο, ίσως να μην είναι μόνο οι συνήθειές σας που σαμποτάρουν την προσπάθειά σας.

Αναγνωρίστηκε ως ιατρική πράξη η υπερθερμία


Μία διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδος καταπολέμησης του καρκίνου η οποία είναι ακίνδυνη και χωρίς παρενέργειες για τον ασθενή, η υπερθερμία, αναγνωρίστηκε πρόσφατα ως ιατρική πράξη από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας της χώρας μας και απομένει η δημοσίευση στο ΦΕΚ προκειμένου να αρχίσει να καλύπτεται από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ως το βράδυ της Τρίτης το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή


Ερχονται δικηγορικές εταιρίες «χταπόδια» με γραφεία ανά την Ελλάδα

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος ολοκληρώνει σε συσκέψεις με στενούς του συνεργάτες το νέο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών το οποίο αναμένεται να κατατεθεί ως το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή.

Κίνηση για εκλογή νέου αρχηγού τον Μάρτιο




Πρωτοβουλία για συνεννόηση και κοινή γραμμή των κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ για εκλογή νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ, «αδειάζοντας» τον Γιώργο Παπανδρέου, ανέλαβαν χθες τρία ιστορικά στελέχη της Ιπποκράτους, η Βάσω Παπανδρέου και οι υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης και Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Δημοτικού Σταδίου Λαγκαδά


Κεντρική Μακεδονία Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Δημοτικού Σταδίου Λαγκαδά

Το μεσημέρι της Κυριακής 8/01/2012, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Δημοτικού Σταδίου Λαγκαδά , υπό τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη  κ.κ. Ιωάννη και παρουσία του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, σύσσωμου του Δ.Σ της ΑΠΕΛ και πλήθους φίλαθλων .

            Η Διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να ανακαινίσει το Δημοτικό Στάδιο της πόλης, τοποθετώντας νέο, σύγχρονο χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο,

Προσλήψεις ακροδεξιών καταλογίζει στο Βορίδη ο ΣΥΡΙΖΑ


Προσλήψεις ακροδεξιών καταλογίζει στο Βορίδη ο ΣΥΡΙΖΑ
Στελέχη της άκρας δεξιάς προσελήφθηκαν από το Μάκη Βορίδη και πλαισιώνουν τον υπουργό του ΛΑΟΣ, καταγγέλει ο Δημ.Παπαδημούλης, ζητώντας εξηγήσεις στη Βουλή
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά από δημοσιεύματα σε οικονομικές και πολιτικές ιστοθέσεις κατέθεσε επερώτηση στη Βουλή, σχετικά με διορισμούς στο υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, ατόμων που προέρχονται από τον πολιτικό χώρο του υπουργού, σε θέσεις στο γραφείο του.

Οι 7 κρυφές πληγές της κρίσης


Την κατάσταση που θα επικρατήσει στην ελληνική αγορά το προσεχές δωδεκάμηνο προσπαθεί να αποτυπώσει η Hellastat. Διαβάστε ποιες αναφέρει ως επτά κρυφές πληγές της ελληνικής οικονομίας
Τα άδεια ράφια, η φούσκα των εξαγωγών, οι κυρώσεις στο Ιράν, η επιχειρηματική καχυποψία, ο νόμος του ισχυρού, η παραοικονομία και η χρονική υστέρηση περιλαμβάνονται στις επτά κρυφές πληγές της κρίσης που επηρεάζουν και θα επηρεάσουν σημαντικά τις συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων, σύμφωνα με έρευνα της Hellastat.

Τελεσίγραφο σε Παπαδήμο από Σαρκοζί για μέτρα και απο Σαμαρά για εκλογές


Τελεσίγραφο σε Παπαδήμο από Σαρκοζί για μέτρα και Σαμαρά για εκλογές

«Εφαρμόστε τα μέτρα, αλλιώς δεν θα πάρετε την 7η δόση», είναι σχηματικά το περιεχόμενο του τελεσιγράφου που διατύπωσε χτες στον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο ο γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί. Λίγες μόνο ώρες μετά τη συνάντηση στο Βερολίνο με τη γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ και τη δημόσια προειδοποίηση και των δυο ηγετών προς την Ελλάδα να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει, ο Ν. Σαρκοζί τόνισε στον Πρωθυπουργό κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ότι η Ελλάδα δεν έχει το περιθώριο για άλλες καθυστερήσεις και θα πρέπει να υλοποιήσει στο σύνολό τους τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.

Νέες προκλήσεις από την Άγκυρα



Τουρκικά αεροσκάφη εισήλθαν, σύμφωνα με πληροφορίες, για άλλη μια φορά βράδυ στο FIR Aθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως.
Τα έξι τουρκικά αεροσκάφη εισήλθαν χθες το βράδυ στο FIR Αθηνών μεταξύ Λέσβου και Χίου. Καταγράφηκαν δύο παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας του FIR Αθηνών που εξελίχθηκαν σε πέντε παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου.

Σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου της ΝΔ, υπό τον Αντώνη Σαμαρά, το απόγευμα



Σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου της ΝΔ υπό τον κ. Αντώνη Σαμαρά, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

    Όπως αναμένεται, ο πρόεδρος θα κάνει ενημέρωση για τη χθεσινή του συνάντηση με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και θα συζητήσει με τα στελέχη του τις διαγραφόμενες εξελίξεις ενόψει και της έλευσης του κλιμακίου της τρόικας στην χώρα μας. 

Ερώτηση της Εύας Καίλή Προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέα Λοβέρδο για την Φιλοξενία σπουδαστών με προβλήματα όρασης από το οικοτροφείο της Σχολής Τυφλών Θεσσαλονίκης


       
 Η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Εύα Καϊλή κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέα Λοβέρδο αναφορικά με την φιλοξενία σπουδαστών με προβλήματα όρασης από το οικοτροφείο της Σχολής Τυφλών Θεσσαλονίκης.

22χρονη δασκάλα αποπλανούσε μαθητές μέσω Facebook


22χρονη δασκάλα αποπλανούσε μαθητές μέσω Facebook
Μία ακόμη υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκων από εκπαιδευτικό συγκλονίζει την Κρήτη. Αυτή τη φορά κατηγορείται μία 22χρονη δασκάλα δημοτικού σχολείου σε χωριό του νομού Χανίων, η οποία χρησιμοποιούσε την ιδιότητα της για να προσεγγίζει ανηλίκους, ηλικίας 10 έως 15 ετών, μέσω facebook, προφασιζόμενη ότι θα τους βοηθούσε στα μαθήματά τους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η 22χρονη Με τη μέθοδο αυτή, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, κατάφερνε στη συνέχεια να τους αποπλανεί, προχωρώντας σε ερωτικές πράξεις μαζί τους.

Σαν Σήμερα...


10 δεκεμβριου

Γεγονότα

403 π.Χ: Ο δημοκρατικός στρατηγός Θρασύβουλος με 70 άνδρες νικά το στρατό των Τριάκοντα Τυράννων, ανοίγοντας το δρόμο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Αθήνα.
49 π.Χ: Ο Ιούλιος Καίσαρας διαβαίνει τον ποταμό Ρουβίκωνα. Αναφωνεί «ο κύβος ερρίφθη» και κηρύσσει τον πόλεμο στη σύγκλητο και τον Πομπήιο.

Ενημέρωση Θ. Παραστατίδη για τις εξορύξεις στο νομό Κιλκίς



Εξ αφορμής του θορύβου και των αντιδράσεων που δημιουργήθηκαν σχετικά με την αξιοποίηση των λατομικών περιοχών του νομού, ο Θεόδωρος Παραστατίδης συναντήθηκε με τον αρμόδιο υφυπουργό Ι. Μανιάτη, από τον οποίο ζήτησε να πληροφορηθεί την διαδικασία που προτίθεται να ακολουθήσει το ΥΠΕΚΑ στις περιοχές αυτές του νομού Κιλκίς. 

Συνέντευξη Γ. Φραγγίδη στο κανάλι EUROPE1, στην εκπομπή ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ με την Γεωργία Σαδανά



ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ!

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έλαβε - σύμφωνα με πληροφορίες - ο Χάρης Καστανίδης, υπό την προϋπόθεση να μην θέσει υποψηφιότητα ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο Χάρης Καστανίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα του real.gr, θα παρουσιάσει μέρος της πλατφόρμας του στο Εθνικό Συμβούλιο του Σαββάτου, ενώ επισήμως θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του λίγες ημέρες αργότερα, πιθανότατα με συνέντευξη Τύπου.

Ο πρώην υπουργός θα είναι υποψήφιος ασχέτως εάν επιχειρήσουν να εκφράσουν το παπανδρεϊκό μπλοκ

Θεραπεία με ηλεκτρομαγνητικά πεδία εναντίον του καρκίνου του ήπατος

Θεραπεία με ηλεκτρομαγνητικά πεδία εναντίον του καρκίνου του ήπατος
Ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα μηνύματα από τις κλινικές δοκιμές μιας
νέας μορφής αντικαρκινικής θεραπείας με τη χρήση χαμηλής έντασης ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο British Journal of Cancer.Η νέα τεχνική πέτυχε να συρρικνώσει τους όγκους σε ασθενείς με καρκίνο στο ήπαρ.Ερευνητές από τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, την Ελβετία και τη Βραζιλία, με επικεφαλής τον καθηγητή Μπόρις Πάσκε, του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα, αισιοδοξούν ότι η νέα μέθοδος μελλοντικά μπορεί να αποτελέσει μια

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ 10 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ

Παράνομες επιστροφές ΦΠΑ 10 εκατομμυρίων ευρώ σε αγρότες αποκάλυψε, ύστερα από πολύμηνη έρευνα, το ΣΔΟΕ. Πρόκειται για επιστροφές ΦΠΑ που εισπράττονταν βάσει πλαστών και εικονικών τιμολογίων σε αγρότες, στην κοινότητα Άρμα Θηβών Βοιωτίας, που έχει πληθυσμό

Κοντά σε συμφωνία Κόκε - Άρης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «As», ο Σέρχιο Κόκε βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Άρη.

«Είναι κοντά στον Άρη, ίσως και σήμερα να ολοκληρωθεί η επιστροφή του στην πρώην ομάδα του» γράφει το ρεπορτάζ για τον Κόκε.

"Θα συναντήσουμε εξωγήινο πολιτισμό, μέχρι το 2031"!


  
Ο Αντρέι Φινκελστάιν, είναι διευθυντής του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Αστρονομίας της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών και ένας από τους πλέον διακεκριμένους επιστήμονες της Ρωσίας.
 Μιλώντας σε διεθνές συνέδριο με αντικείμενο την έρευνα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, δεν δίστασε να δηλώσει δημοσίως την πεποίθησή του ότι μέχρι το 2031, όχι μόνο θα επιβεβαιώσουμε την ύπαρξη εξωγήινης ζωής αλλά θα συναντήσουμε και  έναν εξωγήινο πολιτισμό!

Τρία χρόνια με αναστολή σε γυναικολόγο για φακελάκι

Τρία χρόνια με αναστολή σε γυναικολόγο για φακελάκιΣε ποινή φυλάκισης  τριών  χρόνων  με αναστολή και διετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, καταδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρίπολης τον γυναικολόγο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, που κατηγορείται για δωροδοκία.

Μια φορά κι έναν καιρό ο Χίτλερ ήταν… ζωγράφος!


Πριν ξεκινήσει τον πόλεμο στον κόσμο, ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν ένας (τρόπον τινά) επερχόμενος καλλιτέχνης, αν και αποτυχημένος! Η μεγάλη του αγάπη για τις τέχνες, και κυρίως για τη ζωγραφική, τον έκαναν να στραφεί στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Βιέννης (1907-1908), από όπου, όμως, απορρίφθηκε δύο φορές, εξαιτίας της «ανικανότητάς του στη ζωγραφική!».

Ζαλίστηκαν… ταυτόχρονα οι πιλότοι, πανικός στο αεροπλάνο!



Απίστευτο; Κι όμως, αληθινό! Συνέβη σε πτήση της British Airways που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Λονδίνο-Γλασκώβη
.

Στις 20 Δεκεμβρίου, οι επιβάτες της BA που επρόκειτο να ταξιδέψουν για Γλασκώβη επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος χωρίς κανένα πρόβλημα.