Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Του Γ. Λακόπουλου : Η επιστροφή των (παιδιών των) «Δεινόσαυρων»

ΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-150x150 (1)Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έγκυρου Άρη Ραβανού στο «Βήμα» η στρατηγική του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να αντιμετωπίσει τον Αλέξη Τσίπρα ως «ένας εναντίον ενός». Μετατρέπει δηλαδή την πολιτική αντιπαράθεση σε προσωπική σύγκρουση.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η «εποχή δεινοσαύρων»

Ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή στον γιο του Πάνου Σκουρλέτη

poini-fulakisis-14-minwn-me-anastoli-ston-gio-tou-panou-skourletiΣε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Β´ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο γιος τουΠάνου Σκουρλέτη. 
Ο γιος του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Νέα πτέρυγα αξίας 16,1 εκ. ευρώ στο ΑΧΕΠΑ μέσω ΕΣΠΑ

Νέα πτέρυγα αξίας 16,1 εκ. ευρώ στο ΑΧΕΠΑ μέσω ΕΣΠΑΣτη μελέτη και κατασκευή νέας πτέρυγας χειρουργείων, διοίκησης, κεντρικής αποστείρωσης και πλυντηρίων, αλλά και στην ανακατασκευή της υφιστάμενης πτέρυγας και στον πλήρη ιατρικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

«Σοκ» και συγκίνηση από συμπολίτη που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Κιλκίς

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ«Σοκ» προκάλεσε στην κοινωνία του Κιλκίς η είδηση της αιφνίδιας απώλειας καλού συμπολίτη, που επί μακρόν ανέπτυσσε δραστηριότητα στους τομείς εστίασης και αναψυχής, γιά αίτια που επισήμως παραμένει προς το παρόν αδιευκρίνιστη.

To KKE για τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού

Το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση για την συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ.
«Η συνέντευξη του πρωθυπουργού επιβεβαιώνει με τον πιο κυνικό τρόπο την επικίνδυνη, για τα λαϊκά συμφέροντα, πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –

Ο Σταθάκης γιατί κρύβεται και δεν μιλάει για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ;

stathakisΟ Γιώργος Σταθάκης ο άνθρωπος που περιμένει όλος ο ελληνικός λαός να φέρει την ανάπτυξη, ο άνθρωπος με τα μερικά δεκάδες ακίνητα παραπάνω είναι εκείνος που κουνούσε το δάχτυλο τα προηγούμενα χρόνια όταν η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε αποτιμηθεί στα 300.000.000 ευρώ και έλεγε πως «είναι

Παπανδρέου : Το «λεφτά υπάρχουν» το λέω και σήμερα

«Το “λεφτά υπάρχουν” το λέω και σήμερα» τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέουμιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, απαντώντας στο ερώτημα αν το ΠΑΣΟΚ υπό την ηγεσία του δεν κατάλαβε έγκαιρα ότι η

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΝΑΚΙΔΗΣ : ΕΝΑΣ ΖΩΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Η Ευρώπη βρίσκεται σε σταυροδρόμι. Το βρετανικό δημοψήφισμα άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Δημοψηφίσματα που έχουν εξαγγελθεί ή συζητείται να διενεργηθούν σε διάφορες χώρες, φαντάζουν απειλή για τη συνοχή της Ε.Ε.
Η Ευρώπη φοβάται τους λαούς της; Και αν η Ευρώπη δεν είναι οι λαοί της, τότε, τι είναι; Είναι εν τέλει δημοκρατική η

«Μεγάλε... πάρε μας μαζί σου» -Το ειρωνικό σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για τη συνέντευξη Τσίπρα

«Γι άλλη μια φορά παρακολουθήσαμε χθες την περιπλάνηση του κ. Τσίπρα σε ένα παράλληλο σύμπαν!», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ.

Γεννηματά: Είναι χτύπημα εναντίον των αξιών που καθορίζουν την ουσία του δυτικού πολιτισμού.

Η Φώφη Γεννηματά, Η Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη δήλωση της για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια τόνισε πως:
Στεκόμαστε στο πλευρό του Γαλλικού λαού. Η σκέψη μας είναι στη

Μακελειό στη Γαλλία: Τρομοκράτης με φορτηγό έπεσε σε πλήθος-Φόβοι για ISIS

Τρόμος στη Γαλλία από το νέο χτύπημα: Μια νταλίκα, έπεσε πάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος στη Νίκαια της νότιας Γαλλίας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και να τραυματιστούν δεκάδες. Οι αρχές κάνουν λόγο για « τρομοκρατική επίθεση»