Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τα χθεσινά στην επέτειο του ΠΑΣΟΚ

Σε λάθος χώρο βρέθηκαν όσοι αμαύρωσαν τη χθεσινή γιορτή» δήλωσε ο Πάρις Κουκουλόπουλος δείχνοντας πως το χάσμα ανάμεσα στα στρατόπεδα του ΠΑΣΟΚ ώρα με την ώρα ανοίγει ανάμεσα στους «Προεδρικούς» και τους «Παπανδρεικούς» τους οποίους περιέγραψε ως «Μερικές δεκάδες ανθρώπων αμαύρωσαν

Του Μανόλη Γ. Δρεττάκη : Η χώρα δεν αντέχει…δύο εκλογές σε τέσσερις μήνες.

Η δικομματική κυβέρνηση, έχοντας ηττηθεί κατά κράτος στις ευρωεκλογές, γνωρίζει ότι στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, ανεξάρτητα από το πότε θα διεξαχθούν, θα υποστεί συντριπτική ήττα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δηλώνει συνεχώς ότι στις αρχές του 2015 θα συγκεντρωθούν στην τρίτη ψηφοφορία οι απαιτούμενες 180 ψήφοι και θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο υποψήφιος τον οποίο εκείνη θα προτείνει. Το πώς θα επιτευχθεί

Λυκούδης: θλίβομαι με την εικόνα του ΠΑΣΟΚ

"Αν και δεν είμαι ΠΑΣΟΚ, θλίβομαι για την εικόνα του στο Ζάππειο", σημείωσε ο βουλευτής Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης.
Ο κ. Λυκούδης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, επανέλαβε την απόφασή του να μη μετάσχει στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ στις αρχές Οκτωβρίου, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την πορεία του κόμματός

Τα σενάρια για ρύθμιση χρεών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία

Με «τρύπα» στα έσοδα το μέγεθος της οποίας μπορεί να ξεπεράσει τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ αναμένεται να κλείσει η χρονιά για τα ασφαλιστικά ταμεία. Ειδικά το τελευταίο δίμηνο, τα έσοδα εμφανίζονται μειωμένα τόσο για το ΙΚΑ όσο και για τον ΟΑΕΕ καθώς στα ήδη συσσωρευμένα προβλήματα ήρθε να προστεθεί και

Κασσής για Παπανδρέου: Δεν λέω τίποτα για κάποιον που διέλυσε το ΠΑΣΟΚ

«Δεν πήγα στην εκδήλωση και δεν λέω τίποτα για έναν άνθρωπο, που διέλυσε το ΠΑΣΟΚ» δήλωσε για τον Γιώργο Παπανδρέου, ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής.
Παράλληλα ο βουλευτής μιλώντας στο ΒΗΜΑ Fm κατηγόρησε συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου ότι έστησαν σκοπίμως το

Με ρεαλιστικές προσδοκίες και αισιοδοξία η ελληνική αντιπροσωπεία στο Παρίσι

Με χαμηλούς τόνους αλλά και την αισιοδοξία ότι τα εύσημα της Κομισιόν για τη δημοσιονομική προσπάθεια της χώρας θα μεταφραστούν σε έμπρακτη χαλάρωση των ασφυκτικών μέτρων λιτότητας, ξεκίνησε σήμερα η ελληνική αποστολή για το Παρίσι, όπου ξεκινάει νέος κύκλος διαπραγμάτευσης με την Τρόικα.
Η κυβέρνηση ήδη από χθες, διά στόματος του υπουργού

Το ΠΑΣΟΚ κρατάει μικρό καλάθι για τις συνομιλίες της κυβέρνησης με τη τροικα στο Παρίσι

Θα απλώσουμε το τραχανά αλλά δεν θα τον μαζέψουμε τώρα. Με αυτή τη φράση κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται σε όλες τις διαπραγματεύσεις με τη τροικα παρακολουθώντας βημα, βημα όλες τις συνεννοήσεις , έλεγε οτι μην περιμένετε μεγάλα αποτελέσματα απο τις συζητήσεις με τη τροικα στο Παρίσι.
Ο συγκεκριμένος , που ειναι άμεσος συνεργάτης του

Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για να μην φεύγουν στο εξωτερικό τα "χρυσά μυαλά" της χώρας

Με στόχο να σταματήσεις τη διαρροή αριστούχων φοιτητών στο εξωτερικό, ο υπουργός Εργασίας θα ανακοινώσει άμεσα ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για τα "χρυσά μυαλά".
Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος του προγράμματος είναι να καλυφθούν οι τρεις έως και πέντε πρώτοι απόφοιτοι της κάθε σχολής, ενώ δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν και όσοι τελειώνουν

Από σήμερα στα ΚΕΠ η μεταβίβαση και η έκδοση αδειών κυκλοφορίας

Μέσω των ΚΕΠ θα εξυπηρετούνται από σήμερα όσοι επιθυμούν να κάνουν μεταβίβαση και έκδοση άδειας κυκλοφορίας επιβατικού αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας, που ήταν αρμοδιότητα του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Με τον τρόπο αυτόν αποσυμφορίζονται οι βεβαρημένες, με παράλληλα καθήκοντα, αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου

Αγροτικό για όλους τους νέους γιατρούς

Την επαναφορά του αγροτικού για όλους τους νέους γιατρούς προωθεί το υπουργείο Υγείας.
Η υπηρεσία υπαίθρου θα είναι υποχρεωτική για διάστημα ενός έτους σε μονάδες της περιφέρειας και θα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη ειδικότητας.
Υποχρεωτικό για όλους, πριν από την απόκτηση της ειδικότητας και

Ρήγας: Χούλιγκανς αυτοί που έκαναν τα επεισόδια στο Ζάππειο

«Χούλιγκανς» και «ανεγκέφαλους» χαρακτήρισε,σε δηλώσεις του στον Mega, αυτούς που δημιούργησαν τα επεισόδια χθες στο Ζάππειο, ο Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, κάνοντας λόγο για πολιτικό τζιχαντισμό.
«Εκατό άτομα είχαν τραμπούκικη συμπεριφορά» σημείωσε,

Νέος υφυπουργός Παιδείας ο βουλευτής Άρτας, Γιώργος Στύλιος

Μετά την παραίτηση του Κώστα Κουκοδήμου, με απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, νέος υφυπουργός Παιδείας, αναλαμβάνει ο βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος.
Ο κ. Στύλιος είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ και καθηγητής Εφαρμογών στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του

Πέθανε τα ξημερώματα ο Αντώνης Βαρδής

Μετά από δίμηνη νοσηλεία στο νοσοκομείο Υγεία απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Αντώνης Βαρδής.
Ο Αντώνης Βαρδής γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1948, στο Μοσχάτο στην οδό Κανάρι. Σε ηλικία έξι ετών γνώρισε τον Τσιτσάνη,τον Παπαιωάνου,τον Ζαμπέτα και την Ρένα Ντάλια στο

Συνέντευξη για τα 40χρονα του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκης: Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι τσιφλίκι κανενός

Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ζητά με συνέντευξή του ο πρώην γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης. Με αφορμή την συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση του κόμματος από τον Ανδρέα Παπανδρέου, καλεί σε επιστροφή στην «magna carta» της ιδεολογίας του και θυμίζει πως «Το ΠΑΣΟΚ  δεν είναι τσιφλίκι κανενός, δεν τεμαχίζεται δεν μεταβιβάζεται δεν πωλείται».

Μεγάλη ένταση στο Ζάππειο: Είπαν «προδότη» τον Βενιζέλο στην ομιλία Παπανδρέου

Με απρόοπτα και μεγάλη ένταση διεξήχθη η εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, στο Ζάππειο Μέγαρο, καθώς, στην κατάμεστη αίθουσα το πλήθος αποθέωσε τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ υποδέχθηκε με

Η ομιλία του Β. Βενιζέλου στην εκδήλωση του Γ. Παπανδρέου

Κύριε Δήμαρχε, εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι, συγχαίρω και ευχαριστώ το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου για την πρωτοβουλία του να οργανώσει αυτή την Έκθεση Φωτογραφίας ως συμβολή στον εορτασμό των 40 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη.
Η έκθεση που εγκαινιάζεται σήμερα είναι μια πολύ καλή

Ομιλία του Γ. Παπανδρέου στην εκδήλωση για την επέτειο του ΠΑΣΟΚ

Τα μηνυματα του Γ. Παπανδρέου εντός και εκτος ΠΑΣΟΚ

Κυρίες και κύριοι,
Φίλες και Φίλοι,
Σας ευχαριστώ όλους για τη σημερινή σας παρουσία.
Είναι τιμή για όλους μας να βρισκόμαστε σήμερα εδώ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους δούλεψαν για να γίνει πραγματικότητα η σημερινή έκθεση.
Ξεκινώ τις σκέψεις μου με ένα ερώτημα: