Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Διεκόπη το 49ο Ράλι ΔΕΘ μετά το τραγικό δυστύχημα

Το συμβάν σημειώθηκε στην Παλιά Επαρχιακή Οδό

Τελειώνει η μεταγραφή Μπουγκερά στον Άρη

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να διευθετηθούν οι γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπουγκερά στον Άρη.Την αποστολή των απαιτούμενων εγγράφων από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Ηνωμένων

Γεννηματά: Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν θέλει να τα αλλάξει όλα, θέλει να τα ελέγξει όλα

Γεννηματά: Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν θέλει να τα αλλάξει όλα, θέλει να τα ελέγξει όλαΗ χώρα χρειάζεται άλλη κυβέρνηση και άλλον πρωθυπουργό υποστήριξε η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στην Real News και πρόσθεσε ότι το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν θέλει να τα αλλάξει όλα, θέλει να τα ελέγξει όλα.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε το αίτημα για κυβέρνηση

Μητσοτάκης: Δεν είναι υγιές σε μια δημοκρατία ο πρωθυπουργός να καλεί να με συλλάβουν

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ MotionTeam-ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣΤην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, παραχωρεί αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης». Ο πρόεδρος της ΝΔ το βράδυ του Σαββάτου περιέγραψε τη «συμφωνία αλήθειας» με τους πολίτες, όπως την χαρακτήρισε, με

Τσίπρας σε συνδικαλιστές αστυνομικούς: Αν θέλετε να συλλάβετε κάποιον, πηγαίνετε στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΑίσθηση προκάλεσε μία αποστροφή του Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία, χαμογελώντας, ουσιαστικά πρότεινε στους συνδικαλιστές αστυνομικούς να... συλλάβουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά στα όσα είπε ο αρχηγός

Ορκίστηκε ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Τζωιδης

Ενώπιον του Διοικητή της 4ης ΔΥΠΕ κ.Ευστράτιου Πλωμαρίτη, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και πλέον έκλεισε ο κύκλος των τοποθετήσεων στα νοσοκομεία της περιφέρειας.
Ο κ. Πλωμαρίτης του ευχήθηκε δύναμη, κουράγιο και