Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Ειδομένη -Εκκενώνουν δύο καταυλισμούς προσφύγων στους Ευζώνους

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΞεκίνησε λίγο μετά τις 7:30 το πρωί η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την εκκένωση των δύο εναπομεινάντων άτυπων καταυλισμών στην ευρύτερη περιοχή της Ειδομένης.
Πρόκειται για καταυλισμούς που έχουν στηθεί σε ξενοδοχείο

Δημοτικό Ιατρικό Κέντρο στις Συκιές

Δημοτικό Ιατρικό Κέντρο στις ΣυκιέςΤο φθινόπωρο του 2017 εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει το Δημοτικό Ιατρικό Κέντρο που θεμελιώθηκε στον δήμο Νεάπολης-Συκεών και θα εξυπηρετεί τους πολίτες δωρεάν.
Το οκταώροφο Δημοτικό Ιατρικό Κέντρο των 2.500 τμ,

Θετικό κλίμα στη συνάντηση Κοντονή - Άρη για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ

Απολύτως ικανοποιημένη επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη η αντιπροσωπεία του Α.Σ. που συνάντησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Ψηφίδης και ο δικηγόρος Χρήστος Γρόλλιος, πήραν τις

Στουρνάρας στους FT: Η Ελλάδα χρειάζεται νέα συμφωνία με τους δανειστές

Αποτέλεσμα εικόνας για stournaras bank of greeceΤην ανάγκη να υπάρξει μία νέα συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές της υπογραμμίζει ο Γιάννης Στουρνάρας σε άρθρο του στους Financial Times.
Ο διοικητής Τράπεζας της Ελλάδος τονίζει ότι τώρα είναι η στιγμή να βρεθεί μία ισορροπία, μεταξύ μεταρρυθμίσεων και ελάφρυνσης χρέους.

Κουτσούμπας: «Φούμαρα» οι υποσχέσεις της κυβέρνησης

Τα μέτρα που ψηφίστηκαν ως προαπαιτούμενα για την αξιολόγηση, ματώνουν τον λαό, που βάζει κάθε μέρα το χέρι στην τσέπη εξαιτίας της φορολογίας, ψηφίστηκε ο ασφαλιστικός νόμος και έρχονται κι άλλα προαπαιτούμενα· εν ονόματι κάποιας ανάπτυξης που «θα έλθει», η

Σοκ στο Πολύκαστρο: Aιφνίδιος θάνατος 15χρονου από ηλεκτροπληξία

Σοκ στο Πολύκαστρο: Aιφνίδιος θάνατος 15χρονου από ηλεκτροπληξίαΣυγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Αξιούπολη και το Πολύκαστρο ύστερα από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 15χρονου αγοριού από ηλεκτροπληξία.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακής, ο άτυχος μαθητής

Παράδοση Οδικού Άξονα «Ποτίδαια- Κασσανδρεία» μήκους 17,5 χλμ. Γιατί ο κ. Τζιτζικώστας ένα θετικό γεγονός, το φορτώνει με πολλές ανακρίβειες και μεγάλα ερωτηματικά;!

“Είναι ιδιαίτερα θετικό ότι σήμερα παραδόθηκε από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, σε λειτουργική χρήση, ο Οδικός Άξονας «Ποτίδαια- Κασσανδρεία» μήκους 17,5 χλμ.Ο Οδικός αυτός Άξονας θα βοηθήσει πάρα πολύ την ασφαλή και γρήγορη πρόσβαση στο πρώτο “πόδι” της Χαλκιδικής και θα βοηθήσει σημαντικά στην οικονομική και

Γιάννης Πανούσης: Αμφιβάλλω αν το έγκλημα στη Γέφυρα έγινε λόγω bullying

Αποτέλεσμα εικόνας για γιάννης πανούσηςΜε έντονο σκεπτικισμό αντιμετωπίζει ο Γιάννης Πανούσης, τα όσα έχουν διαρρεύσει σχετικά με τα αίτια που οδήγησαν στο φρικτό έγκλημα του 14χρονου από συμμαθητή του στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Την παραίτησή του υπέβαλε ο γενικός γραμματέας του υπ.Άμυνας

giannis tafilisΟ Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Άμυνας Γιάννης Ταφύλλης υπέβαλε την παραίτησή του στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο καθώς πρόκειται να αναλάβει Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής.
Ήδη ο πρωθυπουργός έχει υπογράψει την απόφαση και αναμένεται η έκδοση