Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Δυστύχημα με αμαξοστοιχία στη Θεσσαλονίκη...


Επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. φορτηγό, που είχε ακινητοποιηθεί σε ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση, στο ύψος των φυλακών Διαβατών Θεσσαλονίκης, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί...
 κανείς.

Πρόκειται για το τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Λάρισα, με περίπου 400 άτομα επιβάτες.
Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε.
Προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει το τμήμα τροχαίας Χαλκηδόνας.

"Ασπρονήσι". Απίστευτο επεισόδιο στην κόντρα Κουρή - Αλαφούζου


Η κόντρα των δύο είναι γνωστή, αφού ο καθένας χρησιμοποιεί το κανάλι του, για να πλήξει τον άλλο.
Αυτό που έκανε σήμερα όμως το ΑΛΤΕΡ, είναι από άλλο πλανήτη:
Έβγλαε  στον «αέρα» διαφήμιση (ένα σύντομο κρόουλ) με το οποίο καλεί μέλη του πληρώματος του πλοίου «Ασπρονήσι» του Αλαφούζου, να εμφανιστούν στο ALTER και να δώσουν στοιχεία για υπόθεση λαθρεμπορίας πετρελαίου !
"Παρακαλούνται οι ναυτικοί, πλήρωμα και αξιωματικοί, που υπηρετούσαν στο πλοίο του Αλαφούζου "Ασπρονήσι" που πιάστηκε να κάνει λαθρεμπόριο πετρελαίου, να επικοινωνήσουν με το κανάλι μας" .
λέει το κρόουλ που συνοδεύεται από τις χειρότερες φωτογραγίες Αλαφούζου !
taxalia.blogspot.com

Καταδικάστηκε ο πρώην δήμαρχος Αντιγονιδών



Εκτύπωση
Σε φυλάκιση 12 μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδίκασε την Τρίτη το Πρωτοδικείο Βέροιας τον πρώην δήμαρχο Αντιγονιδών και νυν Αντιδήμαρχο Αλεξάνδρειας Γρηγόρη Στεργιόπουλο. Ο κ. Στεργιόπουλος, κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος, καταδικάστηκε διότι το 2006 δεν προέβη έγκαιρα στο κλείσιμο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία είχαν συμπληρώσει τον προβλεπόμενο από το νόμο αριθμό μηνύσεων (3) από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα του Δήμου.
Ο πρώην δήμαρχος άσκησε έφεση που θα εκδικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, ώστε να προκύψει τελεσίδικη απόφαση με την οποία ενδεχομένως να τεθεί σε αργία.

ΕΛΕΟΣ: Το LGBT κόμμα της Ελλάδας


Το είδαμε και αυτό!! Οι λεσβίες και οι ομοφυλόφιλοι της χώρας, ανακοίνωσαν την δημιουργία κόμματος με σκοπό να μας βγάλουν απο το τέλμα!! Αναλυτικά αναφέρουν: "Σε μια χωρά που παραπαίει, και που κανένας πολιτικός δεν φαίνεται να μπορεί να καταφέρει να την βγάλει από το τέλμα, έφτασε η ώρα η LGBT κοινότητα να αναλάβει τα ινία του τόπου και να...




βοηθήσει την χώρα. Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ψηφίζουμε όλες και όλοι ΕΛΕΟΣ. (Ελληνική Λεσβιακή Ομοφυλοφιλική Σύμπραξη). Για την Ελλάδα και τους Έλληνες!
Σε λίγες μέρες θα δοθεί στην δημοσιότητα η ιδρυτική διακήρυξη.
www.trelokouneli.gr

Νέο Δ.Σ. στον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς


Με ιδιαίτερη ικανοποιητική συμμετοχή των μελών του, ανάλογα με τις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν, πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Ιουνίου 2011 οι Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και για την εκλογή Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Ο.Ε.Σ.Κ.Μ.Θ  Στο νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, από το ενιαίο ψηφοδέλτιο της « ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ» εκλέχθηκαν οι παρακάτω υποψήφιοι:
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΔΙΑΛΛΙΝΑ ΑΜΑΛΙΑ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΣΕΡΑΣΚΕΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΤΑΜΙΑΣ : ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ : ΓΙΑΒΑΣΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΜΕΛΟΣ : ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΕΛΟΣ : ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΜΕΛΟΣ : ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΑ ΖΗΤΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ


Την διενέργεια εκλογών άμεσα ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτηρίζοντας άδικη και παράλογη την πολιτική της αύξησης νέων φόρων της κυβέρνησης. Αναφερόμενη στη ΝΔ είπε ότι «περιφέρει τις φαντασιώσεις της ανά την Ευρώπη, όπου μάταια οι Ευρωπαίοι ηγέτες...
 προσπαθούν να την προσγειώσουν στην πραγματικότητα» και σημείωσε ότι κανένα από τα δύο κόμματα δεν μπορεί να σηκώσει μόνο του το βάρος της διαπραγμάτευσης και της εφαρμογής των αναγκαίων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων.
«Επειδή όμως στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, μοναδική επιλογή για τον τόπο είναι εκλογές τώρα. Εκλογές τώρα, για να ανατραπεί το αδιέξοδο αυτό πολιτικό σκηνικό και να επιβληθούν επιτέλους οι απαραίτητες συνεργασίες», τόνισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
fimotro.blogspot.com

Από σήμερα ξεκινά η διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΑΕΔ για το 2011

Από σήμερα ξεκινά η διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΑΕΔ για το 2011. Η διαδικασία κατάθεσης των απαραίτητων δικαιολογητικών θα γίνει ανάλογα με την κατηγορία των δικαιούχων. Ειδικότερα: Σήμερα, 10η Ιουνίου, ξεκινά η διαδικασία για τους δικαιούχους με τρία παιδιά και άνω. Στις 4 Ιουλίου, για τους δικαιούχους με...
δύο παιδιά και Την 1η Σεπτεμβρίου για τους δικαιούχους με ένα παιδί.