Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Στο Καυτανζόγλειο οριστικά το Άρης - ΑΕΛ

Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση του Άρη με τη Λάρισα, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση

Επιστροφή- «έκπληξη» από την Έλλη Στάη! Σε ποιο κανάλι θα παρουσιάζει τις ειδήσεις

Τηλεοπτικό comeback για την έμπειρη δημοσιογράφο Έλλη Στάη, που φαίνεται πως συμφώνησε να παρουσιάζει το καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του EPSILON.

Ηρθαν τα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ -Στα 2,65 δισ. η λυπητερή, αυξήσεις στις λαϊκές περιοχές

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΦΙΑΜε τις βροντές και τις αστραπές της χθεσινοβραδινής καλοκαιρινής καταιγίδας, το Taxis άρχισε να ανεβάζει τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, ο οποίος δεν καταλαβαίνει ούτε από κακοκαιρίες ούτε από ανασχηματισμούς.

Θεσσαλονίκη: 50χρονος ανέβηκε σε κεραία και απειλεί ότι θα πηδήξει στο κενό

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές, καθώς άνδρας ηλικίας 50 ετών έχει ανέβει σε κεραία κινητής τηλεφωνίας, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και απειλεί να πέσει.

Κιλκίς: 31χρονος έκρυβε στο σπίτι του χασίς, χάπια και μεθαδόνη

Στη σύλληψη ενός 31χρονου για ναρκωτικά προχώρησαν χθες το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης - Οι πρώτες δηλώσεις

Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Σιώπης

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι ο Μανώλης Σιώπης.Ο Έλληνας μέσος, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα βρέθηκε στα γραφεία της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ εκεί όπου