Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Σοκάρουν τα στοιχεία για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας

Σοκάρουν τα στοιχεία για το δημογραφικό πρόβλημα της χώραςΣύμφωνα με το πόρισμα της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Δημογραφικόπου συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής, οι γυναίκες γεννούν όλο και λιγότερα παιδιά σε όλο και μεγαλύτερη ηλικία.

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις του Απριλίου

Από την Πέμπτη, 28 Μαρτίου μέχρι την Τρίτη, 2 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξειςΑπριλίου 2019 στους δικαιούχους. 
Αναλυτικά:

Κτηματολόγιο: Αντίστροφη μέτρηση για 40.000 ακίνητα -Για ποιες περιοχές η προθεσμία λήγει το 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚτηματολόγιοΞεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για 40.000 ακίνητα, τα οποία κινδυνεύουν να περάσουν στην κυριότητα του Δημοσίου, αν δεν δηλωθούν έγκαιρα στο Κτηματολόγιο

ΕΛΓΑ: Αύριο η πληρωμή αποζημιώσεων σε 14.587 δικαιούχους

ΕΛΓΑ: Αύριο πληρώνει 20,3 εκατ. ευρώ (Φωτο: Shutterstock)Το συνολικό ποσό των 20.358.512,12 ευρώ θα καταβάλει αύριο Τετάρτη στους λογαριασμούς 14.587 δικαιούχων αγροτών και κτηνοτρόφων ο ΕΛΓΑ.

Συνάντηση Νίκου Ανδρουλάκη με τον Έβο Μοράλες στη Βολιβία

Συνάντηση Νίκου Ανδρουλάκη με τον Έβο Μοράλες στη Βολιβία [εικόνα] Στην αποστολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε Βολιβία και Περού εκπροσωπώντας την Σοσιαλιστική Ομάδα συμμετείχε ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης.

Επίσκεψη Ζέρβα στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης

undefined
Πριν λίγες μέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Χαραλαμπίδη και μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης.

ΟΠΕΚΑ: Ανοίγει η πλατφόρμα αίτησης Α21 για το επίδομα παιδιού 2019

undefined
Από το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης, 7 Μαρτίου, θα είναι διαθέσιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 για το επίδομα παιδιού για τις πρώτες αιτήσεις του 2019, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Προνοιακών Παροχών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).