Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Οργή αγροτών: Διάλογος- απάτη με την κυβέρνηση -Ετοιμάζουν κι άλλα μπλόκα

Ενδεικτική των διαθέσεων των αγροτών, που παραμένουν στους δρόμους και ανυποχώρητοι, ήταν η απόφασή τους να προχωρήσουν σε πιο «σφιχτό» αποκλεισμό της κοιλάδας των Τεμπών.
Την ώρα που ετοιμάζουν το «plan b» των κινητοποιήσεών τους στο εκεί, η Πανελλαδική

Ο Λαζόπουλος ζητάει συγγνώμη από τα άτομα με ειδικές ανάγκες που έθιξε στην εκπομπή του

Ο Λαζόπουλος ζητάει συγγνώμη από τα άτομα με ειδικές ανάγκες που έθιξε στην εκπομπή τουΜε προσωπική επιστολή προς τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και επί της ουσίας προς όλους όσους τον κατέκριναν, απάντησε ο Λάκης Λαζόπουλος στον σάλο που έχει ξεσπάσει για την αναφορά του σχετικά με τον Σόιμπλε και τα άτομα με αναπηρία.
Η κεντρική ιδέα της επιστολής είναι  ότι ο παρουσιαστής αναφερόταν στον Γερμανό

Μήνυση στον Λαζόπουλο από την Πειραϊκό Σύλλογο Κινητικά Αναπήρων

Μήνυση στον Λαζόπουλο από την Πειραϊκό Σύλλογο Κινητικά ΑναπήρωνΣάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του Λάκη Λαζόπουλου ότι «το μυαλό ενός ανθρώπου καθηλωμένου σε καρέκλα, σιγά-σιγά καθηλώνεται σε μία ιδέα και αυτό είναι παραφροσύνη».
Μήνυση κατά του Λάκη Λαζόπουλου προανήγγειλε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Ανάπηρων, Βασίλης Δημητριάδης, μετά την

Ο Σγουρίδης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού μετά τον σάλο

Μετά από το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Παναγιώτη Σγουρίδη, ο υφυπουργός Υποδομών έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού.
Αιτία η δήλωση του κ. Σγουρίδη ότι ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «Αν δεν τάξεις, δεν σε

Ελλη Στάη: Οι συκοφάντες θα πληρώσουν ακριβά

Η πρόεδρος του ΤΗΕTOC.GR, δημοσιογράφος Έλλη Σταη σε σχέση με συκοφαντικά δημοσιεύματα αναφορικά με την αποκαλούμενη λίστα «Μπόργιανς» δηλώνει τα εξής: 
Σε σχέση με συκοφαντικά δημοσιεύματα, στημένα πάνω σε ψεύδη και με στόχο την πρόκληση

Φονική έκρηξη στην Άγκυρα κοντά στην τουρκική βουλή


isxuri-ekriksi-stin-agkura-konta-stin-tourkiki-bouliΙσχυρή έκρηξη σημειώθηκε στην Άγκυρα το βράδυ της Τετάρτης, όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης. Χρήστες των social media ανέφεραν πως ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος στην περιοχή ενώ καπνός κάλυψε την κεντρική οδό Eskosehir. Ο κυβερνήτης της Άγκυρας δήλωσε πως

Ποτάμι κατά Λαζόπουλου: Ο επίσημος διασκεδαστής της πρωθυπουργικής αυλής...

Για ρατσιστικά ξεσπάσματα μίσους έκανε λόγο το Ποτάμι, σε ανακοίνωση με την οποία επικρίνει σφόδρα τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου.
Χαρακτηρίζοντας τον κ. Λαζόπουλο ως «επίσημο διασκεδαστή της πρωθυπουργικής αυλής», το Ποτάμι μιλά για τη σάτιρα που γίνεται ύπουλο όπλο εκφασισμού του

Η Γεννηματά προαναγγέλλει πρωτοβουλίες για κυβέρνηση εθνικής ενότητας

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm προανήγγειλε πολιτικές πρωτοβουλίες, τονίζοντας ότι δεν θα περιμένει «την πλήρη απομόνωση και την καταστροφή της χώρας. Τις επόμενες μέρες θα προχωρήσω σε πρωτοβουλίες πολύ συγκεκριμένες. Πιστεύω ότι οι εκλογές δεν είναι η

«Βόμβα» Σγουρίδη: Ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, όπως οι προηγούμενοι – Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζουν

Δήλωση «βόμβα» έκανε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Παναγιώτης Σγουρίδης, λέγοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως έκαναν προηγουμένως οι πρώην Πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο κ. Σγουρίδης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του «Maximum 93,6» και αναφερόμενος στο

ΠΑΣΟΚ για Λαζόπουλο: Να ζητήσει συγνώμη για το ρατσιστικό στιγματισμό της αναπηρίας

Να ζητήσει συγγνώμη και να επανορθώσει για τη δήλωση που έκανε στην εκπομπή του όσον αφορά στην αναπηρία του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κάλεσε τον Λάκη Λαζόπουλο το ΠΑΣΟΚ.
Σχολιάζοντας τις αναφορές που έκανε ο παρουσιαστής και οι οποίες

Αγρότες κατέβασαν τη ταμπέλα του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι και πέταξαν πορτοκάλια

Ολα ξεκίνησαν όταν οι αγρότες της περιοχής έκαναν συγκέντρωση στην πόλη και ζήτησαν να μπουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην κεντρική πλατεία, ώστε να παραδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους. Λίγο αργότερα, σύμφωνα με το ΑΙΧΜΗTV εμφανίστηκε συνεργάτης της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Τριανταφύλλου, ο οποίος τους

Γιούνκερ: Παράνομο και μη αποδεκτό πολιτικά το κλείσιμο συνόρων Ελλάδας

Κάθετα αντίθετος στην πιθανότητα κλεισίματος των ελληνικών συνόρων εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Ο κ. Γιούνκερ τόνισε ότι «δεν είναι ούτε νόμιμο, ούτε πολιτικά αποδεκτό, η Ε.Ε. να συνεργαστεί με μία τρίτη χώρα προκειμένου να κλείσει να σύνορα ενός κράτους – μέλους».