Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Ρύθμιση σε 12 ή 24 δόσεις: Πότε έρχεται και ποιες οφειλές αφορά

Τον Ιούλιο αναμένεται να καταθέσει το υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή τη νομοθετική διάταξη για την έκτακτη ρύθμιση οφειλών με βάση την οποία όλοι οι πληττόμενοι από την πανδημία του κορονοϊού θα μπορούν να ρυθμίσουν τις

Οικονομική ενίσχυση σε αγρότες και αγροτικές επιχειρήσεις: Οι δικαιούχοι και τα ποσά

Την απόφαση της Ειδικής Επιτροπής Γεωργίας και του Ευρωκοινοβουλίου να εγκρίνουν και να υπερψηφίσουν το Εξαιρετικό Προσωρινό Μέτρο Στήριξης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης χαιρετίζει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ (23/6/2020): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί



Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Παύλος Γερουλάνου: Ο κ. Μητσοτάκης εδραιώνεται ως η μοναδική επιλογή και ο χώρος μας αδυνατεί να δείξει άλλη κατεύθυνση

«Καμπανάκι» έκρουσε ο Παύλος Γερουλάνος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ΑΘΗΝΑ 9.84 και τον δημοσιογράφο Βασίλη Πάικο, τονίζοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης εδραιώνεται ως μοναδική επιλογή και ο χώρος μα αδυνατεί να δείξει άλλη κατεύθυνση».

Για ένα προοδευτικό, ανοιχτό, νεανικό κόμμα

Μη ζητάς πολλά» : Το πρώτο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές - ΤΑ ΝΕΑΜετά από μια δεκαετία κρίσης κι ενώ η ελληνική οικονομία είχε αρχίσει να ανακάμπτει, η υφεσιακή πολιτική της Ν.Δ. το πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης και η ανεπαρκής αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας φέρνουν και πάλι σημαντικά τμήματα της κοινωνίας μπροστά στο φάσμα της φτωχοποίησης.

ΕΛΓΑ: Πότε θα καταβληθεί το 35% των αποζημιώσεων για τις ζημιές του 2019

ΕΛΓΑ: Πότε θα καταβληθεί το 35% των αποζημιώσεων για τις ζημιές του 2019Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα γίνει η πληρωμή του υπόλοιπου 35% των αποζημιώσεων για τις ζημιές του 2019, όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου της Ημαθίας.

Τσίπρας από Μεσολόγγι: Ο Μητσοτάκης ανασύρει από το συρτάρι μαφιόζικες πρακτικές


Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση, με αφορμή την οικονομία εξαπέλυσε από το Μεσολόγγι, που επισκέφτηκε σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας. «Η εικόνα που προσλαμβάνω σε όλες μου τις περιοδείες είναι ότι η οικονομία

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος


Νίκος Αλέφαντος
Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Αλέφαντος σε ηλικία 81 ετών.
Ο παλαίμαχος προπονητής, που άφησε το δικό του στίγμα στο ελληνικό πρωτάθλημα, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε προβλήματα με την υγεία του και απεβίωσε από καρδιακή προσβολή το μεσημέρι της Τρίτης (23/06).

Χρήστος Παπαστεργίου: Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να αναλάβει τις ευθύνες της και να καθαρίσει τα ρέματα.

Να αναλάβει τις ευθύνες τις και να ασχοληθεί με τον καθαρισμό των ρεμάτων, από τα φερτά υλικά, όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων προκειμένου να προλαμβάνονται πλημμύρες και καταστροφές περιουσιών καλεί τη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η περιφερειακή παράταξη «Πράξεις για την Μακεδονία» και ο επικεφαλής της Χρήστος Παπαστεργίου.

Του Μιχάλη Καρχιμάκη : Οι πολιτικοί ζουν όσο και οι ιδέες τους, και ο Ανδρέας είναι ζωντανός


Πολλές φορές, λοιπόν,
Σκέφτομαι πώς θ' αντιδρούσε στο στυγνό χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Σκέφτομαι πώς θα κινούνταν στους κόλπους μιας πολιτικά αμήχανης Ευρωπαϊκής Ένωσης με συγκεχυμένο προσανατολισμό.