Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Στην διάσκεψη για την Γάζα ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος, συμμετείχε σήμερα, Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014, στη Διάσκεψη για την Ανοικοδόμηση της Γάζας, που πραγματοποιήθηκε στο Κάιρο με πρωτοβουλία της Αιγύπτου και της Νορβηγίας.
Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι η Ελλάδα δίνει, διαχρονικά, το παρόν,

Μιχάλης Καρχιμάκης : .«Οφείλουμε σαν ΠΑ.ΣΟ.Κ. να προβούμε σε κάθαρση από τον νεοφιλελευθερισμό»

«Οφείλουμε σαν ΠΑΣΟΚ να προβούμε σε μια κάθαρση από τον νεοφιλελευθερισμό που έχει διαβάλει το κόμμα τα τελευταία χρόνια και να επιστρέψουμε στις σοσιαλιστικές μας ρίζες. Όσοι  δεν αντέχουν σε αυτή την κατεύθυνση θα αυτοκαθαρθούν και θα αυτοεξαιρεθούν».

ΔΗΜΑΡ: Μυστικός δείπνος στο σπίτι της Ρεπούση και νέα σχέδια κατά Κουβέλη

Νέα «ανταρσία» κυοφορείται στη ΔΗΜΑΡ. Σε μυστικό δείπνο στο σπίτι της Ρεπούση ο Πανούσης εισηγήθηκε ανεξαρτητοποίηση όλων των βουλευτών. Τι θα ζητήσουν απο ΚουβέληΜε την λήξη της ψηφοφορίας για την ψήφο εμπιστοσύνης φαίνεται ότι έληξε το μορατόριουμ μεταξύ των βουλευτών και του Προέδρου της

Ποιοι μπορούν να ενταχθούν σε 72 και 100 δόσεις

Το σύνολο των οφειλών ως τις 31/8/2014 κεφαλαιοποιείται και ρυθμίζεται με εκπτώσεις επί των προσαυξήσεων πρόσθετων τελών και λοιπών επιβαρύνσεων.
-Εφάπαξ εξόφληση της οφειλής, ποσοστό έκπτωσης 100%
-Εξόφληση σε 12 μήνες, ποσοστό έκπτωσης 90% (εξετάζεται να

Αμφίπολη: υπέροχα ψηφιδωτά στο δάπεδο του τάφου

Ενα ψηφιδωτό -κατασκευασμένο από μικρά βότσαλα, λευκού, μαύρου, γκριζωπού, μπλέ, κόκκινου και κίτρινου χρώματος- έφερε στο φως η σταδιακή αφαίρεση μέρους της επίχωσης πίσω από τις Καρυάτιδες, στο δάπεδο του τρίτου θαλάμου του τάφου της Αμφίπολης.Ενα ψηφιδωτό -κατασκευασμένο από μικρά βότσαλα, λευκού, μαύρου, γκριζωπού, μπλέ, κόκκινου και κίτρινου χρώματος- έφερε στο φως η σταδιακή αφαίρεση μέρους

Μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση ΝΕ Πασοκ Α” Θεσσαλονίκης ο Κεγκέρογλου: «Το ΠΑΣΟΚ πήρε πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης»

Μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Α” Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου τόνισε ότι η πόλωση στον πολιτικό τομέα έκανε για ακόμη μια φορά την εμφάνιση του και στην χώρα.
«Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι όποτε η δημοκρατική παράταξη

Το τελικό σχέδιο για το "ενιαίο μοντέλο" συντάξεων - Στα 360 ευρώ για όλους η βασική

"Κλείδωσαν" οι συντάξεις που θα καταβάλλουν όλα τα ασφαλιστικά ταμεία από την 1η Ιανουαρίου και για τα επόμενα επτά χρόνια. Η βασική σύνταξη διαμορφώνεται στα 360 ευρώ για τη νέα χρονιά ενώ στο ποσό αυτό θα προστίθεται η αναλογική σύνταξη που συνδέεται με τα έτη ασφάλισης.