Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Η μυστηριώδης επιστροφή του Κ. Λαλιώτη

Δεν έχει περάσει απαρατήρητη τις τελευταίες ημέρες η διακριτική παρουσία του Κώστα Λαλιώτη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους.
Βέβαια η παρουσία του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να πει κάποιος από μόνη της δεν είναι διακριτική, αλλά αντίθετα προκαλεί συζητήσεις για τους λόγους που συμβαίνει αυτό.

ΝΔ: Δύο οι υποψήφιοι πρόεδροι για την τοπική Κιλκίς

Δύο θα είναι οι υποψήφιοι πρόεδροι της Τοπικής Οργάνωσης Κιλκίς της ΝΔ, στις εκλογές που θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή 26 Ιουνίου. Ο λόγος για τον Γιάννη Διαμαντίδη, συνταξιούχο, και για τον γνωστό για τη δράση του στο χώρο της νεολαίας κι όχι

Πέρασε από το υπουργικό συμβούλιο ο εφαρμοστικός νόμος


Το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα τον εφαρμοστικό νόμο του μεσοπρόθεσμου οικονομικού προγράμματος. Στην εισήγησή του, ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι υπάρχει συγκεκριμένο εθνικό σχέδιο, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2013 και άφησε υποσχέσεις για μελλοντικές διορθωτικές κινήσεις, λέγοντας ότι "βρισκόμαστε σε...

Ο. ΛΑΦΟΝΤΑΙΝ : ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!

Υπέρ της διαγραφής χρέους για την αντιμετώπιση της κρίσης της Ελλάδας, τάχθηκε ο πρώην πρόεδρος του γερμανικού κόμματος "Η Αριστερά" και του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, Όσκαρ Λαφοντέν, μιλώντας σήμερα στο γερμανικό ραδιόφωνο...

Σαν Σήμερα...

22 Ιουνίου


Γιορτάζουν: Ευσέβιος, Ευσεβία
Επέτειοι: Παγκόσμια Ημέρα Σκαραβαίου
  • Γεγονoτα

168 π.Χ: Η Μάχη της Πύδνας, που θέτει τέλος στον Γ' Μακεδονικό Πόλεμο. Οι Ρωμαίοι, με αρχηγό τον Λούκιο Αιμίλιο Παύλο, νικούν και συλλαμβάνουν αιχμάλωτο τον βασιλιά της Μακεδονίας Περσέα. Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για την κατάκτηση της Ελλάδας από τους Ρωμαίους.

431: Αρχίζει τις εργασίες της στην Έφεσο η Γ' Οικουμενική Σύνοδος, με σκοπό την καταδίκη του Νεστοριανισμού.

Έδειξε το string της και πήρε πίσω το Φ.Π.Α

Πήγε στην Κρήτη για διακοπές, ωστόσο για να γυρίσει στη Ρωσία, έπρεπε να επιδείξει σε έναν τελωνιακό το string της…

Ο λόγος για μια κοπέλα από τη Ρωσία, η οποία την ώρα που έφευγε για τη χώρα της από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, θέλησε να πάρει πίσω τα χρήματα που της αναλογούσαν από την επιστροφή του φόρου.

Ο Θανάσης πριν από τον... Βέγγο

Ο Θανάσης πριν από τον... Βέγγο

Οι άγνωστες ημέρες στο ξεκίνημα της καριέρας του

Στοιχεία για τη σχέση των ταινιών και του παιξίματος του Θανάση Βέγγου με το μετεμφυλιακό κλίμα στην Ελλάδα και άγνωστες λεπτομέρειες από την καριέρα του βρίσκονται στα Αρχεία Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας(ΑΣΚΙ) και βλέπουν τώρα το φως της δημοσιότητας στο νέο «Εργοτάξιο», την ετήσια περιοδική έκδοση των ΑΣΚΙ.

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: Απήγαγαν 9XΡΟΝΗ για να την κανουν καμικάζι !

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/06/diethni2_2011_6_21_16_27_24_b.jpg?w=220&h=266Οι φύλακες στο σημείο ελέγχου Ντάρα Ισλάμ στο Πακιστάν ξαφνιάστηκαν όταν είδαν ένα εννιάχρονο κοριτσάκι να τρέχει κατά πάνω τους φωνάζοντας και ζητώντας τους να του βγάλουν το γιλέκο με τα εκρηκτικά με το οποίο ήταν ζωσμένο.
Την τρομερή αυτή ιστορία έφερε στο φως χθεσινό ρεπορτάζ του CNN, στην ηλεκτρονική του έκδοση.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι φρουροί τη συνέλαβαν και κατόπιν άκουσαν την ιστορία της: Όπως διηγήθηκε η μικρή Σουάνα, δύο ένοπλοι άνδρες συνοδευόμενοι από δυο γυναίκες που φορούσαν μπούρκα την απήγαγαν την Κυριακή ενώ πήγαινε στο σχολείο της. Την έβαλαν στο αυτοκίνητό τους και, αφού την νάρκωσαν, την έζωσαν με εκρηκτικά.

Financial Times: Οι Έλληνες κυνηγούν τον χρυσό


Οι Έλληνες πολίτες αγοράζουν χρυσό, αναφέρει οι Financial Times, αδειάζοντας τους τραπεζικούς λογαριασμούς, καθώς θεωρούν πιθανή την στάση πληρωμών και τις αναλήψεις από τις ελληνικές τράπεζες. Οι υποσχέσεις του Γιώργου Παπανδρέου ότι θα σώσει τη χώρα δεν έχουν πείσει το λαό, παρά την ψήφο εμπιστοσύνης των βουλευτών στον Έλληνα πρωθυπουργό...

Koν Μπεντίτ: «Να σταματήσουμε να φορτώνουμε μια γενικευμένη συμπεριφορά στην Ελλάδα»


Για ακόμα μία φορά υπερασπίσθηκε την Ελλάδα, σήμερα το πρωί στο γαλλικό ραδιόφωνο France Inter, ο αρχηγός των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ντάνιελ Κον Μπεντίτ, όταν Γάλλος πολίτης τον ερώτησε «γιατί θα πρέπει οι Ευρωπαίοι να πληρώσουν για τις ελληνικές ατασθαλίες».

Πεθαίνουν ξένοι από νοθευμένα ποτά στην Τουρκία! Νέο θύμα 22χρονη Ρωσίδα!

Εφ. Ραντικάλ 21-6-2011
Πέθανε και η 5η Ρωσίδα τουρίστρια
 Διαπιστώθηκε ο εγκεφαλικός θάνατος της 22χρονης Ρωσίδας Βικτώρια Νικολόεβα, μιας από τις 14 ξεναγούς που είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ακντενίζ με συμπτώματα δηλητηρίασης από αλκοόλ που είχαν δοκιμάσει στην περιοχή του Μπόντρουμ 14 ξεναγοί, 1 Τούρκος και 13 Ρώσοι στάλθηκαν στο νοσοκομείο Ακντενίζ της Αττάλειας δηλητηριασμένοι από αλκοόλ μετά από τουριστικό ταξίδι στο Μπόντρουμ.

Στις Βρυξέλλες ο Αντώνης Σαμαράς

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς αναχωρεί, σήμερα το απόγευμα, για τις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) που πραγματοποιείται την
Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011.

Στη Σύνοδο Κορυφής συμμετέχουν οι Αρχηγοί Κρατών και Πρωθυπουργοί του ΕΛΚ από 17 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα λάβουν μέρος, επίσης, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μπαρόζο, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Ρομπούι και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Μπούζεκ.

Συμβουλές προς Αμερικανίδες




Συμβουλές από τους Λος Άτζελες Τάιμς για τις γυναίκες που σχεδιάζουν να πάνε στην Τουρκία
Οι Λος Άτζελες Τάιμς προειδοποιούν τις γυναίκες που σχεδιάζουν να πάνε

στην Τουρκία ¨στις μεγάλες πόλεις να ντύνεστε σεμνά, μην αντιδράτε στους άντρες που σας κοιτάνε με επιθυμία και σας ενοχλούνε, και αν είστε δύο μόνες γυναίκες στις δυτικές ακτές να είστε προσεκτικές¨.

Πόσοι Έλληνες είναι στο facebook;



 

crowdd

Σίγουρα κάποια στιγμή όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί πόσοι πραγματικά Έλληνες χρησιμοποιούν το facebook. Μέχρι πρότινος τα μόνα στοιχεία στα οποία είχαμε πρόσβαση προερχόντουσαν από το Panel για την δημιουργία μιας διαφημιστικής καμπάνιας στο facebook. Μια περισσότερο ασφαλή απάντηση πάντως φαίνεται να δίνει το Checkfacebook.com το οποίο αν και λειτουργεί μόλις ένα μήνες έχει αποκτήσει ιδιαίτερα φήμη, περισσότερο στο εξωτερικό.

Η Google πρώτη εταιρεία που φτάνει το ένα δισ. χρήστες το μήνα

Περίπου το ένα έκτο του παγκόσμιου πληθυσμού επισκέφθηκε το Μάιο τους δικτυακούς τόπους της Google   
        Περίπου το ένα έκτο του παγκόσμιου πληθυσμού επισκέφθηκε το Μάιο τους δικτυακούς τόπους της Google    ΑΠΕ
Τον περασμένο Μάιο η Google έγινε η πρώτη επιχείρηση του Διαδικτύου που προσελκύει ένα δισεκατομμύριο διαφορετικούς επισκέπτες σε διάστημα ενός μήνα, δείχνουν τα στοιχεία της εταιρείας μετρήσεων ComScore.

Τα διασημότερα στοιχειωμένα σπίτια του κόσμου

Μια σύντομη ματιά στα πιο ανατριχιαστικά, στοιχειωμένα μέρη του πλανήτη

Η οικία του εφημέριου του Borley

 

Στην Αγγλία, μια χώρα η οποία είναι συνδεδεμένη με αναφορές σε φαντάσματα, στοιχειωμένες επαύλεις και πύργους, η οικία του εφημέριου του Borley θεωρείται πως είναι το πιο γνωστό στοιχειωμένο σπίτι στην Αγγλία. Κι υπάρχουν πράγματι κάποιες πολύ ισχυρές ενδείξεις που στηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό.
Το οίκημα χτίστηκε το 1863 δίπλα από την εκκλησία του Borley σαν κατοικία του αιδεσιμότατου Henry Bull. Με το πέρασμα των χρόνων έγινε ένα μέρος όπου συνέβαιναν φαινόμενα πόλτεργκαϊστ, εξαφανίζονταν διάφορα αντικείμενα, υπήρχαν παράξενες μυρωδιές, ρεύματα παγωμένου αέρα, ήχοι από οπλές αλόγων και φαντάσματα. Ακόμη κι όταν καταστράφηκε το 1939 από πυρκαγιά, οι φωτογραφίες που πάρθηκαν στα ερείπια του κτιρίου και στην εκκλησία συνέχιζαν να δείχνουν ανεξήγητα φαινόμενα. Ένας από τους τελευταίους ενοίκους, ο καπετάνιος W. H. Gregson, ανέφερε ότι έβλεπε πολλές φορές το πνεύμα μιας καλόγριας να περιφέρεται.
Αφού η καλόγρια εθεάθη να ξεπετάγεται έξω από ένα παράθυρο αρκετές φορές, το παράθυρο αυτό χτίστηκε.

Από τον Γιάννη Πρεβενιό
Καθηγητή Μουσική

Μια προσωπική μου συμβουλή αφιερωμένη με αγάπη σε όλους τους μαθητές της Γ' Λυκείου που θεωρούν ότι δεν πέτυχαν το στόχο τους στις φετινές εξετάσεις!!!
Μην απογοητεύεσαι ...
... η υποτιθέμενη αποτυχία δεν φέρνει πάντα το τέλος, αντιθέτως μπορεί να γίνει η αφετηρία μιας πιο επίμονης και μεθοδευμένης προσπάθειας!!!
http://press-gr.blogspot.com

Οι έγγυες που καπνίζουν,μειώνουν την καλή χοληστερίνη των παιδιών τους

Οι γυναίκες που καπνίζουν στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, μπορεί να προκαλέσουν πτώση του επιπέδου της «καλής» χοληστερίνης του παιδιού τους, με αρνητικές συνέπειες για την κατοπινή ζωή του, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη.
    Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή καρδιολογίας του Ιατρικού Τμήματος του πανεπιστημίου του Σίδνεϊ Ντέιβιντ Σελερμάγιερ, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο ευρωπαϊκό καρδιολογικό περιοδικό «European Heart Journal», σύμφωνα με τα πρακτορεία Ρόιτερ και Γαλλικό, έδειξαν ότι μέχρι την ηλικία των οκτώ ετών τα παιδιά των καπνιστριών εγκύων μητέρων έχουν κατά μέσο όρο περίπου 10% χαμηλότερη από το φυσιολογικό επίπεδο «καλή» χοληστερίνη (HDL-υψηλής πυκνότητας λιποπρωτεϊνη), η οποία θεωρείται ότι δρα προστατευτικά για την καρδιά και κατά της αρτηριοσκλήρωσης και της θρόμβωσης.

Μαχαίρι στις προσλήψεις εκπαιδευτικών



Μαχαίρι στις προσλήψεις εκπαιδευτικών προανήγγειλε από τη Βουλή η υπουργός Παιδείας, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι στον υπό διαµόρφωση νέο νόµο - πλαίσιο για την Τριτοβάθµια Εκπαίδευση θα υπάρχουν αλλαγές και στο...

H Ζέτα άνοιξε εστιατόριο στον Κεραμεικό!



Με τον χώρο των επιχειρήσεων σχετίζεται η νέα δραστηριότητα της Ζέτας Μακρυπούλια. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αγόρασε με τα δύο της αδέλφια Ακη και Παναγιώτη ένα νέο εστιατόριο στην περιοχή του Κεραμεικού. Μάλιστα, τα τρία αδέλφια ανακαίνισαν τον...

Τετραπλό «χτύπημα» της Γιουβέντους


Τετραπλό «χτύπημα» της Γιουβέντους
Μεταγραφικό «καρέ» για την Γιουβέντους. Η «γηραιά κυρία» ανακοίνωσε σήμερα τέσσερις μεταγραφές Ιταλών διεθνών παικτών και συγκεκριμένα των Αλεσάντρο Μάτρι, Φάμπιο Κουαλιαρέλα, Σιμόνε Πέπε και Μάρκο Μότα, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη χρονιά τους στον σύλλογο του Τορίνο ως δανεικοί.

ΝΤΟΡΑ : ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ

Τις προτάσεις του ευρωπαϊκού κόμματος των Φιλελευθέρων για τη στήριξη της Ελλάδας παρουσίασε η Ντόρα Μπακογιάννη. Χθες, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας μετείχε στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, στις...

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ

Οι πολιτικές λιτότητας, όπως αυτές που υιοθετούνται στην Ελλάδα και την Ισπανία, απειλούν την απασχόληση και θέτουν σε κίνδυνο την οικονομική ανάκαμψη, εκτίμησε ο ΟΗΕ στην ετήσια έκθεσή του για την κοινωνική κατάσταση...

Μάρκος Μπόλαρης: "Δεν καταργούνται νοσοκομεία, θα τα συμμαζέψουμε"



Συνέντευξη Μάρκου Μπόλαρη στο Ραδιοφωνικό σταθμό 9, στους δημοσιογράφους Γιώργο Βλάχο και Δήμο Βερύκιο:

Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχει έτοιμη συγκεκριμένη πρόταση για την αναδιάταξη του συστήματος υγείας και την παρουσίασε στη χθεσινή σύσκεψη με τους Διοικητές των

50 κορυφαίοι μάνατζερ της Ευρώπης υπερ του ευρώ




Yπό τον τίτλο «Το ευρώ είναι απαραίτητο» πενήντα διευθυντές κορυφαίων ομίλων της Γερμανίας και της Γαλλίας συνυπογράφουν καμπάνια-έκκληση για τη διάσωση του κοινού νομίσματος, του ευρώ.

Η καμπάνια η οποία είχε αναγγελθεί στα τέλη της περασμένης εβδομάδας δημοσιεύθηκε σήμερα στις γερμανικές εφημερίδες Handelsblatt (Χάντελσμπλατ) και Frankfurter Allgemeine Zeitung (Φραγκφούρτερ Αλγκεμάινε Τσάιτουνγκ). 

Τα 10 πιο απίστευτα επιδόματα του δημοσίου!


Διαβάστε και φριξτε με το μαυρο χάλι μας.
Το πελατειακό κράτος στο μεγαλείο του...
Ας θαυμάσουμε την ευρηματικότητα των ανθρώπων που αρμέγαν το κράτος, όλους μας, για δεκαετίες

Χριστίνα Κολέτσα .... από κορμί φωνάρα !!!


Όσα δεν φαίνονται στα σήματα οδικής κυκλοφορίας


Δείτε τα...

Ο ΜΠΕΝ ΣΕ...ΔΙΛΗΜΜΑ


ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΜΠΕΡΔΩΝΗΣ (ΤΣΙΜΠ.) ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΟΣ


Ελληνικό Καφενείο

Ανέσυραν το Μιράζ που είχε καταπέσει στη Σάμο...


Ολόκληρο και από βάθος 80 μέτρων ανέσυρε η Ομάδα Υποβρυχίων Αποστολών της πολεμικής αεροπορίας το Μιράζ 2000 που είχε καταπέσει πριν από δύο εβδομάδες στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σάμου και Φούρνων, ενάμιση μίλι από την ακτή.

Η ανάσυρση του... αεροσκάφους έγινε με ειδική τεχνική που εφαρμόζει η μονάδα αυτή της αεροπορίας.

Έκαναν post την αυτοκτονία τους...


Συνολικά 67 άτομα έχει αποτρέψει από την αυτοκτονίας η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την αρχή του έτους.

Όλοι τους ήταν χρήστες ίντερνετ και το χρησιμοποιούσαν για να δηλώσουν με διάφορους τρόπους, την... επιθυμία τους να αυτοκτονήσουν, γνωστοποιώντας την πρόθεσή τους και αναρτώντας μηνύματα απόγνωσης σε δημόσια θέα.

Βonus από την Cosmote στους υπαλλήλους της...


Από τον Πέτρο Δωρικό

Επιβράβευση,
 υπό μορφήν bonus έδωσε σε εργαζομένους με βάση την ατομική απόδοση για το 2010 η Cosmote! 
Παρά την κρίση λοιπόν, υπάρχουν εταιρείες που εκτιμούν τις προσπάθειες και ανταμοίβουν... 
Θα υπάρξουν μιμητές;

Τα 25 πιο παράξενα χαμόγελα σκύλων

Τα 25 πιο παράξενα χαμόγελα σκύλων (25)

Γλυπτά από σκουπίδια


Γλυπτά από σκουπίδια
Την ομορφιά την ανακαλύπτει το μάτι του καλλιτέχνη και το έργο του Ιταλού καλλιτέχνη Dario Tironi είναι προφανής απόδειξη για αυτό.
Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι κοιτάζουν και το μόνο που αντιλαμβάνονται είναι άχρηστα αντικείμενα και σκουπίδια, ο Dario βλέπει πολύτιμα υλικά για τα όμορφα γλυπτά του.

Ρισκάροντας τα πάντα για μια ψαριά στην Bering Sea



Bering Sea (1)Αυτές οι φωτογραφίες απεικονίζουν την συγκλονιστική περιπέτεια των ψαράδων που καθημερινά ρισκάρουν τη ζωή τους παλεύοντας με τα κύματα στην μανιασμένη θάλασσα, η οποία περιτριγυρίζεται από χιονισμένα βουνά. Δείτε τα οργισμένα κύματα, το παγωμένο σκάφος και τις αντίξοες καιρικές που επικρατούν στην Bering Sea, στο τμήμα του Βορείου Ειρηνικού μεταξύ Αλάσκας και Σιβηρίας...

H Φαντασία πάνω στην τέχνη και στην πραγματικότητα


Δείτε τις φωτογραφίες










Ελεγχοι από το υπουργείο Εργασίας και µέτρα από το ΙΚΑ για να µπει φρένο στις συντάξεις-µαϊµού Αιωνόβιοι 9.000 συνταξιούχοι

Περίπου 9.000 συνταξιούχοι σε µεγάλα ασφαλιστικά ταµεία εµφανίζονται να είναι άνω των 100 ετών και λαµβάνουν σύνταξη! Εντοπίστηκαν από ελέγχους του υπουργείου Εργασίας, ενώ το ΙΚΑ λαµβάνει µέτρα µε σκοπό την αντιµετώπιση του προβλήµατος να εισπράττονται από µη δικαιούχους συντάξεις ασφαλισµένων που έχουν αποβιώσει. Τα δύο µέτρα που λαµβάνει το ΙΚΑ, προβλέπουν τα εξής:

1. Υποχρεωτική φυσική παρουσία των συνταξιούχων κατ’ έτος στα πιστωτικά ιδρύµατα. Από την 1η Ιουλίου έως τις 30 Σεπτεµβρίου 2011 θα εφαρµοστεί πρώτη φορά το µέτρο της υποχρεωτικής φυσικής παρουσίας των συνταξιούχων του ΙΚΑ στις τράπεζες απότις οποίες λαµβάνουν τη σύνταξή τους. Η διαδικασία αυτή θα επαναλαµβάνεται κάθε χρόνο.

ΑΥΣΤΡΙΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Στη διατήρηση της Ελλάδας, παρά την κρίση, στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των Αυστριακών ως τουριστικό προορισμό τους, αναφέρονται δύο δημοσιεύματα στην ευρείας κυκλοφορίας αυστριακή εφημερίδα «Κουρίρ», με τους τίτλους «Ζήτηση για την Ελλάδα παρά...
 την πολιτική κρίση» και «Περισσότεροι τουρίστες στην Ελλάδα, αλλά η Τουρκία κερδίζει συνεχώς έδαφος», αντίστοιχα.

"ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Ρεπορτάζ : Κώστας Ντελέζος
(από ΤΑ ΝΕΑ)
Η κρουαζιέρα µπορεί να συµβάλει αποφασιστικά στη µεγέθυνση των τουριστικών εσόδων, τόνισεχθες ο υπουργός Πολιτισµούκαι Τουρισµού Παύλος Γερουλάνος, στο συνέδριογια τον ΘαλάσσιοΤουρισµό - Ποσειδώνια 2011. Απευθυνόµενος...

ΚΕΦΑΤΟΣ...

Στη Βουλή από το απόγευμα χθες ο Καραμανλής. Κάθισε στη θέση συνήθως κάθεται, συνομίλησε με βουλευτές της Ν.Δ. αποχώρησε και αυτός όταν αποχώρησε το κόμμα του και τελικά ψήφισε "όχι" στη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης. Στα...

ΕΠΛΕΞΕ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ!...

ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΑΛΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ
Το πάει φιρι-φιρι να τον διαγράψει ο Σαμαράς. Δεν εξηγείται διαφορετικά η συμπεριφορά του τον τελευταίο καιρό. Από τη μια οι δηλώσεις του για τα προνόμια των βουλευτών, από την άλλη η επίθεση στη ΔΑΚΕ για την αφίσα, σήμερα ξαναχτύπησε μέσα από το..