Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής εν μέσω αντιδράσεων το ν/σ του ΥΠΟΙΚ



Υπερψηφίστηκε επί της αρχής, από τους βουλευτές της πλειοψηφίας το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, εν μέσω αντιπαράθεσης για τις ρυθμίσεις για τα τυχερά παίγνια και την τύχη του ΟΠΑΠ.

Ο υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε την ανάγκη ο Αύγουστος και ο....

Εισφορές από τη ρύθμιση για τα αυθαίρετα θα διεκδικήσει το ΙΚΑ

  
Εισφορές από τη ρύθμιση για τα αυθαίρετα θα διεκδικήσει το ΙΚΑ
Υπέρ του αιτήματος της ΓΣΕΕ, για την καταβολή των ενσήμων στο ΙΚΑ από τους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων στο πλαίσιο της τακτοποίησης, τάχθηκε σήμερα, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο διοικητής του Ιδρύματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι το ΙΚΑ θα διεκδικήσει «μέρος των απαιτήσεων του από τη ρύθμιση των ασφαλιστικών εισφορών».

Έλεγχοι σε 12 περιοχές για τα επιδόματα τυφλότητας


Ελέγχους σε δώδεκα περιοχές της χώρας ξεκινούν οι «ράμπο» υγείας μετά τη διαπίστωση ότι χορηγούνται επιδόματα τυφλότητας σε μεγάλο αριθμό ατόμων. 

Συγκεκριμένα, έλεγχοι των επιθεωρητών Υγείας ξεκινούν, μετά από εντολή της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, στην Άρτα, στα Γρεβενά, στην Άμφισσα, στη Φλώρινα, στη Σπάρτη, στα Σάμο, στη Χίο, στο Καρπενήσι, στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο Ρέθυμνο, στη Ζάκυνθο και στην Κεφαλονιά. 

Σχεδόν 4 δισ. ευρώ για την ανεργία







  
Σχεδόν 4 δισ. ευρώ για την ανεργία
Στα 3,9 δισ. ευρώ αναμένεται να ανέλθουν οι πόροι που μπορούν να διατεθούν για την ανεργία από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2011 και μέχρι τις 30 Αυγούστου του 2012, σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν, κατά τη συνεδρίαση της....

Σχέδιο αναδιάρθρωσης με 300 και πλέον απολύσεις στην Ελευθεροτυπία


  
Σχέδιο αναδιάρθρωσης με 300 και πλέον απολύσεις στην Ελευθεροτυπία
Μαύρα τα μαντάτα στην  Ελευθεροτυπία, καθώς ο οικονομικός διευθυντής  περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα την οικονομική κατάσταση της εφημερίδας....

Ο Κ. Κιλτίδης για το θέμα των "Ταξί"


Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Κώστας Κιλτίδης, στη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή για το Σχέδιο Νόμου του Υπ. Οικονομικών, αναφερόμενος στο επίκαιρο ζήτημα των «ΤΑΞΙ» και των «τυχερών παιγνίων» μεταξύ άλλων είπε:
«Επιτέλους όμως για την τουριστική κατοικία γίνεται μία σοβαρή προσέγγιση. Αλλά, ενώ γίνεται η σοβαρή αυτή.....

Οι «έξυπνες» πόλεις της Ελλάδας .


Τρίκαλα, Ιωάννινα, Λάρισα, Βέροια και Ηράκλειο Κρήτης έχουν φέρει το μέλλον πιο κοντά, προσφέροντας ένα σύγχρονο περιβάλλον διαβίωσης και εργασίας στους δημότες τους, στις επιχειρήσεις αλλά και στους επισκέπτες τους
Τηλεϊατρική, οπτικός δακτύλιος, ευφυείς μεταφορές, on line συνεδριάσεις, μέχρι και e-αναζήτηση χαμένου κατοικίδιου: για τις περισσότερες πόλεις αυτές οι υπηρεσίες μπορεί να φαντάζουν επιτεύγματα του μακρινού μέλλοντος. Υπάρχουν όμως κάποιες - έστω και λίγες - που κατάφεραν να τα προσφέρουν στους δημότες τους. Και είναι στην Ελλάδα. Τα Ιωάννινα, η Βέροια, το Ηράκλειο Κρήτης, η.....

Φόβοι για χτύπημα «τύπου Μπρέιβικ» και στην Αθήνα


Συναγερμός έχει σημάνει στο επιτελείο της ΕΛ.ΑΣ. μετά το αιματοκύλισμα της Νορβηγίας, καθώς αυξάνονται οι φόβοι για ενδεχόμενο αντι-ισλαμικό «χτύπημα» από ακραία στοιχεία και στην Αθήνα.

Η οικονομική κρίση, σε συνδυασμό με την ανησυχητική εκτόξευση της παράνομης μετανάστευσης στη χώρα μας, έχει δημιουργήσει τον τελευταίο χρόνο τις προϋποθέσεις για μια σημαντική άνοδο της παρουσίας ακροδεξιών στοιχείων στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Δήλωση του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΔ για τον ΕΛΓΑ από το Γραφείο Τύπου .


.


από το Γραφείο Τύπου
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κοζάνης, κ. Γιώργος Κασαπίδης, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο Γραμματέας Αγροτικού κ. Γεώργιος Καρασμάνης και ο Αναπληρωτής Γραμματέας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης...

KATAΓΓΕΛΙΑ SPIEGEL: “Τζαμπατζήδες” οι Γερμανοί τουρίστες!


Διαβάστε τι καταγγελία έγινε στο γερμανικό περιοδικό SPIEGEL από τον Γερμανό επικεφαλής του ταξιδιωτικού κολοσσού TUI...




Ο Γερμανός ταξιδιωτικός πράκτορας χαρακτήρισε τους συμπατριώτες του ως ”τζαμπατζήδες” που χαραμίζουν τις διακοπές τους ψάχνοντας για ατέλειες με σκοπό την έκπτωση.

Μπαράκ Ομπάμα: Κλείνει τα 50 και ζητά για δώρο "χορηγίες"


Μπαράκ Ομπάμα: Κλείνει τα 50 και ζητά για δώρο "χορηγίες"

Το 50ό έτος κλείνει την Πέμπτη ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος θα γιορτάσει τα γενέθλιά του με έναν πρωτότυπο τρόπο. Αποφάσισε να κάνει έρανο μεταξύ των προσκεκλημένων του, ώστε να χρηματοδοτήσει την εκστρατεία για την επανεκλογή του το Νοέμβριο του 2012.

«Έχω γκριζάρει λιγάκι, σε σχέση με το πώς ήμουν όταν ανέλαβα αυτή την δουλειά, αλλά, κατά τα άλλα, αισθάνομαι υπέροχα. Άλλωστε η Μισέλ με θεωρεί ακόμα γλυκούλη» δήλωσε ο Αμερικανός ηγέτης.

Επτά επιβεβαιωμένα κρούσματα-Στην Καρδίτσα ο πρώτος ασθενής Συναγερμός για τον ιό του Δυτικού Νείλου


Με αργό αλλά σταθερό ρυθμό αυξάνονται τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου στην χώρα μας. Μέσα σε μία εβδομάδα  -το πρώτο, για φέτος, κρούσμα καταγράφηκε στην περιοχή της Καρδίτσας την Τρίτη 26 Ιουλίου- ο αριθμός των εργαστηριακά επιβεβαιωμένων κρουσμάτων με λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλου ανήλθε σε επτά.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από την τελευταία ανακοίνωση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), ο ιός «κατέβηκε» για πρώτη φορά και στη νότια Ελλάδα, στην περιοχή της Αττικής. Το γεγονός αυτό εντείνει την ανησυχία των ειδικών σε ό,τι αφορά τη δραστηριότητα του ιού δεδομένου ότι πέρυσι η επιδημία παρά την εξάπλωσή της και εκτός Μακεδονίας δεν είχε καταφέρει να «σπάσει» το όριο της Θεσσαλίας. 

Ταχείς ρυθμούς στο κυβερνητικό έργο ζήτησε ο Παπανδρέου από τους υπουργούς


  
Ταχείς ρυθμούς στο κυβερνητικό έργο ζήτησε ο Παπανδρέου από τους υπουργούς
Υπόμνηση στους υπουργούς να προωθήσουν άμεσα τις προτεραιότητες στους τομείς ευθύνης του, όπως αποτυπώθηκαν στις επιστολές που έλαβαν από τον ίδιο την περασμένη εβδομάδα, έκανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κυβερνητικής Επιτροπής που ολοκληρώθηκε....

Δεν θα γίνει προανακριτική για την Siemens


Οριστικό τέλος στη διαλεύκανση ακόμα και στην … ουρά του σκανδάλου της Siemens.

Όπως αποφάσισε η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μετά το Βατερλό της τελευταίας ψηφοφορίας να παραπεμφθεί στο Δικαστικό Συμβούλιο το αίτημα για παραπομπή των κ. Αλογοσκούφη και Μαρκογιαννάκη ,δεν θα κατατεθεί αίτημα για σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για τυχόν ποινικές ευθύνες των δύο πρώην υπουργών της κυβέρνησης Καραμανλή. 

Αγόρι ή κορίτσι; Προσέξτε τις λεπτομέρειες!


Από την ημέρα που μια γυναίκα μένει έγκυος, στο μυαλό όχι μόνο το δικό της αλλά και των γύρω της, υπάρχει το ίδιο ερώτημα: θα είναι αγόρι ή κορίτσι; Η πρόοδος των τελευταίων δεκαετιών βέβαια, έχει βάλει τις «σοφίες» των γιαγιάδων στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αλλά καμιά φορά η
Αγόρι ή κορίτσι; Προσέξτε τις λεπτομέρειες!
εγκυμονούσα, πάνω στην αναζήτηση και την αγωνία της, ανοίγει αυτό το παλιό ντουλάπι ανακαλύπτοντας αυτά, που όλες οι γυναίκες των παλαιότερων γενεών γνώριζαν το ίδιο καλά, όσο και το όνομά τους.
Αν και ο υπέρηχος δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφιβολιών πλέον, η σύγκριση με τις παλαιότερες εμπειρικές γνώσεις, μπορεί να γίνει ένα – κατά περίεργο τρόπο - διασκεδαστικό παιχνίδι και ποιος ξέρει; Μέσα σε αυτό τον «μπακάλικο» τρόπο να μαντέψει κανείς το φύλλο του παιδιού που θα γεννηθεί, να κρύβεται και μια μικρή αλήθεια!

Πήρε δάνειο για να χρηματοδοτήσει τη δολοφονία του γιου της


Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστές μια μητέρα και το 21χρονο γιο της έλαβε χώρα στη Μόσχα. όλα ξεκίνησαν από έναν μετακύ τους τσακωμό και κατέληξε με τη μητέρα να παίρνει δάνειο για να χρηματοδοτήσει με αυτό τη δολοφονία του γιου της.
Πήρε δάνειο για να χρηματοδοτήσει τη δολοφονία του γιου της
Η 47χρονη γυναίκα είχε τσακωθεί με το γιο της, 21 ετών, επειδή του είχε αγοράσει με δικά της χρήματα έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και εκείνος δεν της τον είχε ξεπληρώσει ακόμη. Ζήτησε τότε από έναν άνδρα να σκοτώσει το γιο της υποσχόμενη ότι θα του έδινε το ποσό των 12.430 ευρώ που δανείστηκε από την τράπεζα.

Πεθερός μαχαίρωσε θανάσιμα τον γαμπρό του


Πεθερός μαχαίρωσε θανάσιμα τον γαμπρό του

Ένας 53χρονος Αρμένιος, προχθές το βράδυ, ύστερα από καβγά με το γαμπρό του, στην περιοχή του Μοσχάτου, έβγαλε ένα μαχαίρι και δίχως να διστάσει χτύπησε με αυτό θανάσιμα τον 38χρονο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Λίγο αργότερα, οικείοι του θύματος βρήκαν το άψυχο σώμα του , το οποίο έφερε τραύμα στο θώρακα, και κάλεσαν την αστυνομία.

ΝΕΑ ΠΤΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ 3,76%! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ... '96 ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΑ



Σε χαμηλότερα επίπεδα από το 1996 βρέθηκε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς με πτώση 3,76% ο Γενικός Δείκτης τιμών έκλεισε στις 1,101.31 μονάδες Από τις μετοχές που διαπραγματεύτηκαν, οι 115 έκλεισαν με κάθοδο, 27 με άνοδο, ενώ οι 37...

Στηρίζει τον Ραγκούση ο Λοβέρδος


  
Στηρίζει τον Ραγκούση ο Λοβέρδος
Στήριξη στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση για τα εσωκομματικά πυρά που δέχθηκε χθες στην επιτροπή της Βουλής παρέσχε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, αναφορικά με τους χειρισμούς του στο θέμα των ταξί...

O «τιμωρός» δημάρχος


Όνειρο ζωής, για τον δήμαρχο της πρωτεύουσας της Λιθουανίας, ήταν η καταστροφή μίας λιμουζίνας Mercedes με τη χρήση τεθωρακισμένου οχήματος.

Καλεσμένος της εκπομπής «99 πράγματα που θα' πρεπε να κάνεις προτού πεθάνεις», η οποία προβάλλεται στην τηλεόραση της Σουηδίας, ο δήμαρχος, Αρτούρας Ζούοκας, αποκάλυψε ότι «το όνειρο της ζωής του» ήταν να καταστρέψει με τεθωρακισμένο μια λιμουζίνα Mercedes. 

Εκανε βουτιά στο κενό για να γλιτώσει από τα χέρια του


Εκανε βουτιά στο κενό για να  γλιτώσει από τα χέρια του
Εκανε βουτιά στο κενό για να γλιτώσει από τα χέρια του εξοργισμένου εν διαστάσει συζύγου της! Ο λόγος για μία 41χρονη από ένα χωριό του Οροπεδίου Λασιθίου, η οποία μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο ύστερα από άγριο επεισόδιο με τον πρώην αγαπημένο της.

«Τα έσπασαν» ΔΗΚΟ-Χριστόφιας – Ανασχηματισμός εντός της ημέρας μόνο με ΑΚΕΛ




Μόνο το ΑΚΕΛ έμεινε στο πλευρό του Δημήτρη Χριστόφια, αφού το ΔΗΚΟ αποχώρησε από τον κυβερνητικό συνασπισμό. Από ώρα σε ώρα η σύνθεση της νέας κυβέρνησης. 


Τον τερματισμό της συνεργασίας του ΔΗΚΟ με τον Κύπριο πρόεδρο ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Μάριος Καρογιάν, μετά την τρίτη κατά σειρά συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες. 

Όλοι με "κάρτα Υγείας"

Κάρτα υγείας η οποία θα καταγράφει κάθε κίνηση του ασθενούς-ασφαλισμένου πρόκειται να καθιερωθεί στο πλαίσιο λειτουργίας του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ). Η συγκεκριμένη κάρτα δεν θα είναι «πιστωτική», δεν θα υπάρχει δηλαδή κάποιο ποσό βάσει του οποίου θα μπορούν να κινούνται οι ασθενείς, καθώς οι αρμόδιοι θεωρούν ότι δεν πρόκειται να επιτύχουν κατά τον τρόπο αυτόν εξοικονόμηση χρημάτων. Ουσιαστικά όμως θα είναι μια ιατρική ταυτότητα των ασφαλισμένων, αφού σε αυτήν θα καταγράφονται πληροφορίες χρήσιμες για τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ (π.χ., πότε, πού και γιατί ο ασφαλισμένος υποβλήθηκε σε μαγνητική ή αξονική τομογραφία). Η κάρτα θα έχει μια μαγνητική πίστα η οποία θα δίνει τόσο στις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ όσο και στους γιατρούς τα στοιχεία κάθε ασθενούς.

Στη Μπαρτσελόνα ο Φάμπρεγας


  
Στη Μπαρτσελόνα ο Φάμπρεγας
Παίκτης της Μπαρτσελόνα πρέπει να θεωρείται ο Σεσκ Φάμπρεγας!

Η Αρσεναλ αποδέχθηκε τελικά την πρόταση της πρωταθλήτριας Ευρώπης και...

Bενιζέλος: «Δύσκολη συγκυρία για όλες τις χώρες της ευρωζώνης»


  
Bενιζέλος: «Δύσκολη συγκυρία για όλες τις χώρες της ευρωζώνης»
Την ανάγκη η χώρα μας να αξιοποιήσει στο έπακρο το παράθυρο ευκαιρίας που άνοιξε με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής, επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.

Τι είπε ο Καρχιμάκης στους ταξιτζήδες


  
Τι είπε ο Καρχιμάκης στους ταξιτζήδες
Συνδικαλιστές των ιδιοκτητών ταξί επικοινώνησαν με τον γραμματέα του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος τους είπε ότι το πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής καθορίστηκε από την ομιλία του πρωθυπουργού .....

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κέρκυρα



Στα χωριά της Κέρκυρας, που κινδύνευσαν από τις φλόγες της πυρκαγιάς, που ξέσπασε χθες το απόγευμα στο νησί, περιοδεύουν από το πρωί μέλη κυβερνητικού κλιμακίου μαζί με τη βουλευτή Άντζελα Γκερέκου και τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και ενημερώνονται από κατοίκους και αξιωματικούς της πυροσβεστικής για τα πύρινα μέτωπα...

Οι αγορές στραγγαλίζουν Ιταλία και Ισπανία – Σημαδεύουν και τη Γαλλία


- Το κόστος δανεισμού σε Ισπανία και Ιταλία σημείωσε ρεκόρ 14 ετών
- Σημερινό ρεκόρ ανόδου και για τα γαλλικά spreads
- Αγωνία για το διάγγελμα Μπερλουσκόνι - Ο Θαπατέρο ανέβαλε τις διακοπές του
- 15 χρόνια πίσω γύρισε το ελληνικό Χρηματιστήριο
- Μεγάλη πτώση ακόμα και στο Ιαπωνικό Χρηματιστήριο


Ρεκόρ σπάει σήμερα και το γαλλικό spread, κάτι που αποδεικνύει πως η κρίση χρέους είναι πάνω από την Ευρώπη.

Επιστροφή φόρου από γονικές παροχές


Επιστροφή των χρημάτων που κατέβαλαν για φόρο δωρεάς ή γονικής παροχής, προκειμένου να ανεγερθεί πρώτη κατοικία, προωθεί το υπουργείο Οικονομικών με εγκύκλιο. Το μέτρο αφορά δωρεές που πραγματοποιήθηκαν από τις 17 Δεκεμβρίου του 2010 και μετά, εφόσον καταβλήθηκε φόρος δωρεάς για ανέγερση πρώτης κατοικίας αντικειμενικής αξίας άνω των 200.000 ευρώ.
Επιστροφή φόρου από γονικές παροχές
Το ποσό θα πρέπει να επιστραφεί από τις εφορίες στους δικαιούχους. Επισημαίνεται, μάλιστα, ότι λόγω της αναδρομικής ισχύος της εγκυκλίου, παρακαλούνται οι εφορίες να προβούν, οίκοθεν ή κατόπιν αιτήσεως ή υποβολής ανακλητικής δήλωσης του φορολογουμένου, στη διαγραφή του βεβαιωθέντος και επιστροφή τού τυχόν καταβληθέντος φόρου δωρεάς ή γονικής παροχής, για δηλώσεις οι....

Αυτοκτόνησε μία εβδομάδα μετά το θάνατο της γυναίκας του


Αυτοκτόνησε μία εβδομάδα μετά το θάνατο της γυναίκας του
Ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Ορχομενό ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του το μεσημέρι της Τρίτης και έπεσε στο κενό, δίνοντας τέλος στη ζωή του με αυτό τον τραγικό τρόπο.

Σήμερα η ορκωμοσία του νέου υφυπουργού επικρατείας


Στους 43 θα ανέρχεται πλέον ο αριθμός των μελών της κυβέρνησης, καθώς εντός της ημέρας θα ορκιστεί ο νέος υφυπουργός επικρατείας Άγγελος Τόλκας...

Σταματά από 1η Σεπτεμβρίου η εξυπηρέτηση από τα φαρμακεία χιλιάδων ασφαλισμένων


Νέα ταλαιπωρία αναμένει τους ασφαλισμένους από το φθινόπωρο

Νέα ταλαιπωρία αναμένει τους ασφαλισμένους από το φθινόπωρο 

Αθήνα
Την πρόθεση των φαρμακοποιών της Αττικής να σταματήσουν από 1η Σεπτεμβρίου την εξυπηρέτηση ασφαλισμένων σε ταμεία που δεν έχουν καλύψει μέρος των οφειλών τους προς τα φαρμακεία, προανήγγειλε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κώστας Λουράντος.

Μισθοί-πρόκληση σε υπαλλήλους δημοτικών επιχειρήσεων


Και όμως. Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία όπου στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων έχουν επιβληθεί περικοπές της τάξεως του 35% στις ετήσιες αποδοχές τους, υπάρχουν εργαζόμενοι ακόμα και σε υπερχρεωμένους δήμους, με αμοιβές που ξεπερνούν ακόμα και αυτές του γενικού γ.γ υπουργείου!

Ηλικιωμένος μαχαίρωσε νεαρό


Τρεις μαχαιριές κατάφερε 70χρονος σε 26χρονο γείτονά του, στο Νέο Σκοπό Σερρών, έπειτα από καβγά που προηγήθηκε μεταξύ τους.
Το γεγονός συνέβη, χθες το βράδυ, όταν για ασήμαντους λόγους, οι δύο γείτονες ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να χάσει τον έλεγχο και να μαχαιρώσει το νεαρό.

Προσοχή! Αποσύρονται corn flakes


Προσοχή! Αποσύρονται corn flakes
Δημητριακά πρωινού (corn flakes) της Kellogg με την εμπορική επωνυμία «Special K» ανακαλεί ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), επειδή μετά από ανάλυση που έγινε στα συστατικά του βρέθηκαν αλλεργιογόνες ουσίες που δεν αναγράφονταν στη συσκευασία.
Στην ανακοίνωση του ΕΦΕΤ αναφέρεται

Εως τις 11 Αυγούστου οι εργασίες στον περιφερειακό Θεσ/νίκης


Έως τις 11 Αυγούστου θα εκτελούνται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο τμήμα της ΠΑΘΕ από τη γέφυρα του Γαλλικού ποταμού έως το ύψος της Σίνδου...

Αύριο η ψήφιση του νομοσχεδίου "ελβετικός σουγιάς"


Σε έντονο κλίμα, καθώς η αντιπολίτευση αντιδρά στην περίληψη διάσπαρτων διατάξεων στο ίδιο νομοσχέδιο, ολοκληρώνεται αύριο στην ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Ουσιαστικά αποτελεί τον Εφαρμοστικό Νόμο 2 που η Τρόικα θέλει να είναι έτοιμος και ψηφισμένος πριν την νέα κάθοδό της στην Αθήνα στις 22 Αυγούστου.
Αύριο η ψήφιση του νομοσχεδίου "ελβετικός σουγιάς"
Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για να περιληφθεί και το ενιαίο μισθολόγιο. Ωστόσο προς το παρόν οι διαφωνίες μεταξύ των δύο αρμόδιων υπουργείων αφήνουν το ζήτημα ανοικτό.