Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

NE ΠΑΣΟΚ Καστοριάς : Οι χώροι διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας Προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Η νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ Καστοριάς σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 14/06/2015 διεξάγεται η ψηφοφορία εκλογής νέου Προέδρου.
Η ψηφοφορία είναι ανοιχτή προς τους πολίτες με την προϋπόθεση εγγραφή

Θεοχάρης: Κουρελόχαρτο το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ

«Η κυβέρνηση προσήλθε απροετοίμαστη, χωρίς σχέδιο και αποδείχθηκε ανίκανη στη διαπραγμάτευση«. Αυτό υπογράμμισε ο Χάρης Θεοχάρης, βουλευτής Β΄Αθήνας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.
Η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παρέλαβε μια δραματική κατάσταση από την προηγούμενη – της οποίας το μεγαλύτερο σφάλμα ήταν ότι δεν έκλεισε την πέμπτη

Τι θα γίνει αν διακοπεί ο ELA στις ελληνικές τράπεζες από ΕΚΤ

Σε άμεση αύξηση του δημόσιου χρέους κατά περίπου 100 δισ. ευρώ θα οδηγούσε μια ρήξη με τους εταίρους, καθώς η ρευστότητα που έχει διατεθεί στις ελληνικές τράπεζες μέσω του ELA, βαρύνει τον ισολογισμό της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) και όχι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ). Ετσι μια αδυναμία των τραπεζών να επιστρέψουν τα χρήματα που

Μηλιός: Η μη πληρωμή ΔΝΤ και ΕΚΤ δεν συνιστά «χρεοστάσιο»

Ο Γιάννης Μηλιός, μέλος της Κ.Ε. Του ΣΥΡΙΖΑ, , μιλώντας στο MEGA επανήλθε στο θέμα της καθυστέρησης των πληρωμών των δόσεων της Ελλάδας σε ΔΝΤ και ΕΚΤ τονίζοντας ότι η μη καταβολή των δόσεων δεν θα φέρει το τέλος του κόσμου καθώς δεν συνιστά αυτομάτως “χρεοστάσιο”.
Εκτίμησε δε, πως δεν υπάρχει κίνδυνος η ΕΚΤ να μας κόψει τον ELA, αν δεν πληρώσουμε τους

Του Γ. Λακόπουλου : Αν ο Αλέξης Τσίπρας είχε ακούσει τον Γιώργο Προβόπουλο…

Είναι ο βασικός κανόνας σε μια διαπραγμάτευση: αν είσαι το αδύναμο μέρος και σου κάνουν την πρώτη προσφορά πάρτη αμέσως- η δεύτερη θα είναι χειρότερη.
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον αγνόησε. Και τώρα βρίσκεται στο έλεος των εταίρων .
Τους αντιμετώπισε ως δανειστές εξ αρχής με συνέπεια να τον αντιμετωπίζουν και οι

Του Ανδρέα Δεληγιάννη - ΠΑΣΟΚ : να δώσουν λόγο τιμής…

Την Κυριακή οσοι πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνεχίσει την παρουσία του στο δημόσιο βίο ψηφίζουν για την ανάδειξη νέου αρχηγού ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά, τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.
Πόσοι θα ψηφίσουν από τους 290000 που προτίμησαν το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές;

ΔΝΤ: Επιστρέφουμε αν δεχθείτε αλλαγές σε ΦΠΑ και συντάξεις

Η  κίνηση του ΔΝΤ να ανακοινώσει την αποχώρηση των τεχνικών κλιμακίων του προσθέτοντας όμως την φράση ότι "το Ταμείο ποτέ δεν εγκαταλείπει το τραπέζι των διαπραγματεύσεων" ήταν μία προσπάθεια να ασκηθεί πρόσθετη πίεση προς την ελληνική πλευρά,

18 Ιουνίου -Η ημέρα που θα συμβούν τρία πολύ σοβαρά πράγματα

H 18η Ιουνίου θεωρείται μία από τις ημερομηνίες σταθμούς για την ελληνική κυβέρνηση, αφού θα συμβούν ταυτόχρονα τρία ιδιαίτερα κρίσιμα γεγονότα.
Στις 18 Ιουνίου θα δοθούν στη δημοσιότητα τα πρώτα συμπεράσματα της Επιτροπής για το χρέος, την οποία έχει

Στις κάλπες αύριο το ΠΑΣΟΚ για αλλαγή ηγεσίας

Αύριο, από τις εννέα το πρωί έως και τις επτά το απόγευμα, οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ καλούνται να εκλέξουν, σε κάλπες οι οποίες θα στηθούν ανά την Ελλάδα, τον διάδοχο του κ. Ευ. Βενιζέλου. Η κ. Φώφη Γεννηματά και οι κ. Οδ. Κωνσταντινόπουλος και Ανδρ. Λοβέρδος διεκδικούν αυτό τον

Προτάσεις-σοκ από τους δανειστές και για τους αγρότες: Αύξηση του φόρου εισοδήματος και κατάργηση προνομίων

Τη στιγμή που η ελληνική πλευρά προσπαθεί να κάνει ύστατη προσπάθεια για να βρει τη χρυσή τομή με τους δανειστές, οι πληροφορίες που έρχονται από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι οι αγρότες θα είναι ένας από τους κλάδους

Άγριος καυγάς Ζωής – Άδωνι στη Βουλή

Η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε ακόμη μια έντονη συζήτηση στη Βουλή αυτή με τη φορά με τον βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.
Αφορμή στάθηκε η πραγματοποίηση της διάσκεψης εκτάκτως την Παρασκευή, ενώ κανονικά γίνεται την Πέμπτη, αλλά και η λειτουργία της Βουλής.

ΠΑΣΟΚ: Ανάρμοστη η συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής

Επιστολή στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την οποία η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ διαμαρτύρεται για ενέργειες και συμπεριφορές της προέδρου απέστειλε ο γραμματέας της ΚΟ, Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Στην επιστολή η οποία απευθύνεται στην Πρόεδρο σε πρώτο πρόσωπο, της καταλογίζεται ότι