Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Τα φρέσκα πρόσωπα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Για το ΠΑΣΟΚ οι επερχόμενες εκλογές είναι μάχης ζωής και θανάτου. Το Κίνημα ή θα μπει ξανά δυναμικά στο πολιτικό παιχνίδι ή θα πιεστεί ακόμη περισσότερο στο περιθώριο. Στο πλαίσιο αυτό, η Φώφη Γεννηματά, ως νέα αρχηγός έχει επενδύσει πολλά στην ανανέωση του κόμματος. Τα παραδείγματα που ακολουθούν είναι απλά

Βενιζέλος: «Ο μόνος που δικαιούται δεύτερη ευκαιρία είναι η πατρίδα μας»

Την σημασία της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.
«Τώρα δεν υπάρχουν περιθώρια, ούτε για δοκιμές, ούτε για λάθη. Ο μόνος που δικαιούται δεύτερη ευκαιρία είναι η ίδια η πατρίδα

Δημοσκοπήσεις-ασανσέρ στο «παρά πέντε» των εκλογών: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ

Εικόνα εκκρεμούς εμφανίζουν οι δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιήθηκαν την Παρασκευή και παρουσιάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ να κερδίζει σαφές προβάδισμα απο τη ΝΔ ,ανατρέποντας την «ισοπαλία» που έδειχναν οι μετρήσεις λίγα μόλις 24ωρα νωρίτερα. 
Τα τρία ανοιχτά «ντέρμπι» της εκλογικής αναμέτρησης

Προσκλητήριο Γεννηματά: Το αίμα νερό δεν γίνεται – Αξίζει να είμαστε τρίτη δύναμη

Προσκλητήριο σε όσους «γύρισαν την πλάτη» στο ΠΑΣΟΚ το 2009 απευθύνει η Φώφη Γεννηματά και τους καλεί να επιστρέψουν στο «κοινό μας σπίτι», σημειώνοντας: «Το αίμα νερό δεν γίνεται».
Σε άρθρο της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει γυρίσει σελίδα, έχει κάνει την αυτοκριτική της και αξίζει να είναι η τρίτη πολιτική δύναμη.
Αναλυτικά το άρθρο-προσκλητήριο της Φώφης Γεννηματά: