Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Τζόκερ: Δύο υπερτυχεροί κερδίζουν από 5,7 εκατ. ευρώ

Δελτίο του Τζόκερ





Οι δύο νικητές, μετά από σερί τζακ ποτ, παίρνουν από 5.7 εκατ.ευρώ, ενώ οι 6 νικητές στη δεύτερη κατηγορία παίρνουν από 31.500 ευρώ.


Οι τυχεροί αριθμοί:

Παύλος Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ αγαπήθηκε γιατί ήταν το μόνο κόμμα της εποχής του που πίστεψε στον Έλληνα πολίτη

Γερουλάνος για ΚΙΝΑΛ: Υπάρχει ανάγκη για μια νέα πρόταση, δεν την ...Μιλώντας, μεταξύ άλλων, για την επόμενη μέρα της πανδημίας, ο Παύλος Γερουλάνος ανέφερε στο ΔΙΟΝ TV Θεσσαλονίκης πως «δεν είναι τεχνοκρατική, είναι πολιτική» και όπως είπε ο ίδιος «οι διεθνείς τάσεις δείχνουν μια ανάγκη για κόμματα τα οποία έχουν ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα».

ΣΥΡΙΖΑ: Το περιβάλλον και ο άνθρωπος πάνω από τα κέρδη

«Η υπεράσπιση των ειδών, των οικοτόπων, αλλά και του αστικού περιβάλλοντος από την κερδοσκοπία και την ιδιωτικοποίηση, είναι ακόμη μια σημαντική μάχη ώστε να τεθεί το περιβάλλον και ο άνθρωπος πάνω από τα κέρδη», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Φώφη Γεννηματά: "Ο τουρισμός χρειάζεται ουσιαστικά μέτρα ενίσχυσης"

Από τον ευαίσθητο κλάδο του τουρισμού ξεκίνησε τις επαφές της με κοινωνικούς φορείς η Φώφη Γεννηματά μετά την ολοκλήρωση της προληπτικής καραντίνας επειδή είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Ο Τσίπρας από τη Ρόδο: Να στηριχθούν ουσιαστικά μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εργαζόμενοι

Την ανάγκη να στηριχθούν ουσιαστικά οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι, επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά την περιοδεία του σήμερα στο νησί της Ρόδου, και κατηγόρησε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ότι παρουσιάζει αδυναμία κατανόησης των προβλημάτων της πραγματικής οικονομίας.

Κιλκίς: Έκλεισαν πέντε σχολεία μετά το κρούσμα κορωνοϊού στη δομή προσφύγων στη Ν. Καβάλα

Συναγερμός σήμανε χθες μετά από θετικό ασυμπτωματικό κρούσμα κορωνοϊού στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών της Νέας Καβάλας Κιλκίς. Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη μόλις δημοσιοποιήθηκε

Από σήμερα οι αιτήσεις για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

Από σήμερα έως και τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση οι ενδιαφερόμενοι-δικαιούχοι του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Πορεία διαμαρτυρίας συνταξιούχων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Πορεία πραγματοποιούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συνταξιούχοι, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στο θέμα των αναδρομικών συντάξεων.

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση σκορπά πακτωλό χρημάτων σε ιδιώτες για καμπάνιες

Τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη εξακολουθεί να έχει στο στόχαστρο η Κουμουνδούρου μία ημέρα μετά την προτροπή της προς τον πρωθυπουργό να τον αποπέμψει εξαιτίας των χειρισμών του στα ζητήματα που αφορούν την υποδοχή τουριστών από άλλες χώρες.

Υπερψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής το αγροτικό νομοσχέδιο

Ολοκληρώθηκε στην ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση και ψήφιση των άρθρων του νομοσχεδίου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του αγροτικού τομέα.

Αποστολάκης: Αν υποχωρήσουμε θα χάσουμε όλα τα δικαιώματα στην περιοχή

Ο πρώην υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, αναφέρθηκε στο πώς πρέπει να αντιδράσει η Ελλάδα στις τουρκικές προκλήσεις και μίλησε για «διπλωματική έκρηξη».

Κιλκίς: Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο camp Ν. Καβάλας - Σε καραντίνα το κέντρο φιλοξενίας

Κιλκίς: Κρούσμα κορωνοϊού σε εγκυμονούσα στο camp της Νέας ΚαβάλαςΘετικό ασυμπτωματικό κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών της Νέας Καβάλας. το κρούσμα εντοπίστηκε σε γυναίκα, από τις τελευταίες που ήρθαν στο camp, η οποία βρίσκεται σε εγκυμοσύνη και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Κιλκίς.