Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Απάτες- μαμούθ 200 εκατ. ευρώ με εισφορές σε Ταμεία – Ποια κόλπα χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι

Ποιος κρύβεται πίσω από τους αχυρανθρώπους; Ποιος θα πληρώσει τα «φέσια» των 200 εκατ. ευρώ; Αυτές τις απαντήσεις ψάχνει εναγωνίως το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών, «ξεψαχνίζοντας» δεκάδες επιχειρήσεις-«μαϊμού» που στήθηκαν με... αυτοφωράκηδες, χρωστώντας και στα ήδη ελλειμματικά ασφαλιστικά ταμεία.

Φόβος για μεγάλο «κανόνι» στην αγορά

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι παράγοντες της αγοράς το πώς θα αντιδράσουν οι «φεσωμένοι» προμηθευτές μετά από την άρση του μορατόριουμ των κατασχέσεων, καθώς αν κάνει κάποιος την πρώτη κίνηση, τότε δεν θα μείνει όρθιο τίποτε.
Η προσοχή όλων στρέφεται σε μεγάλη αλυσίδα, η οποία

Το ΣτΕ ακύρωσε την απόφαση Σκουρλέτη για διακοπή της λειτουργίας των μεταλλείων στις Σκουριές

Οριστικά σε λειτουργία τα μεταλλεία χρυσού στην Χαλκιδική της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός». Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σε δύο διασκέψεις της, κεκλεισμένων των θυρών, ακύρωσε -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες-την απόφαση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας ,Παν. Σκουρλέτη, και

Σάλος με το βιβλίο που δείχνει τη Χίλαρι...ψυχρή εκτελεστή

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αμερική το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου του περιοδικού Nation, Doug Henwood, με εξώφυλλο ένα σκίτσο στο οποίο απεικονίζεται η υποψήφια για το χρίσμα των ΔημοκρατικώνΧίλαρι Κλίντον να κρατάει ένα πιστόλι.

Βίβλος 1.000 ετών βρέθηκε στην Τουρκία -Εχει εικόνες από φύλλα χρυσού

Μια κλεμμένη Βίβλο που φαίνεται πως είναι τουλάχιστον 1.000 ετών, εντόπισαν οι Τουρκικές αρχές στην πόλη Τοκάτ, στην κεντρική Τουρκία.
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ιερό βιβλίο από το οποίο έχουν διασωθεί 51 σελίδες και το εξώφυλλο. Η Βίβλος είναι γραμμένη στα Ασσυριακά ενώ οι προσωπογραφίες και εικόνες είναι φιλοτεχνημένες από φύλλα χρυσού.

Βαγγέλης Βενιζέλος : Κινδυνεύουμε να έρθουμε σε μια κατάσταση «στασιμοχρεοκοπίας»

«Η κατάσταση στην οποία κινδυνεύουμε να έρθουμε σε λίγο, θα είναι μια κατάσταση στασιμοχρεοκοπίας»
- Πρόσφατα είπατε ότι έχουμε υπουργούς που χαίρονται επειδή κάθε μέρα εκτοξεύουν φορολογικές και ασφαλιστικές απειλές, το είπατε στο ΒΗΜΑ FM, θα θέλατε να μας κατονομάσετε ποιοι είναι αυτοί;
Ο υπουργός ο αρμόδιος για τα θέματα τις φορολογίας και ο

Το επικρατέστερο σενάριο για το ρωσικό Αirbus -Ανατινάχθηκε στον αέρα από βόμβα

Δύο Ρώσοι ειδικοί -ένας εκ των οποίων, μάλιστα, είναι και επικεφαλής της έρευνας που διεξάγεται για τα αίτια του δυστυχήματος με το ρωσικό Airbus στο Σινά- αποκάλυψαν χθες ότι το αεροπλάνο διαλύθηκε στον αέρα. 
Σήμερα, τα περισσότερα ξένα δημοσιεύματα μιλούν ότι το δυστύχημα προκάλεσε μια βόμβα

Θεοδωράκης: Μας ενδιαφέρει το νέο Ποτάμι

Οι πολιτικές προτεραιότητες και οι θέσεις του «Ποταμιού», καθώς και η εσωτερική οργάνωση του Κόμματος βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσυνεδριακής περιφερειακής συνδιάσκεψης Κρήτης που έγινε στο Ηράκλειο.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης βρίσκεται στην Κρήτη με πρώτο σταθμό τα Χανιά – όπου παρευρέθη στα εγκαίνια του Μουσείου «Οικία Ελευθερίου

Ρένα Δούρου κατά κυβέρνησης -Ζητά να αποσυρθεί τροπολογία γιατί υποβαθμίζει την αυτοδιοίκηση

Για «τροπολογία υποβάθμισης του αυτοδιοίκητου» κάνει λόγο η Ρένα Δούρου και ανακοίνωση της στρέφεται κατά της κυβέρνησης υποστηρίζοντας πως η κεντρική εξουσία υποβαθμίζει το ρόλο της Αυτοδιοίκησης στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Είχα και εγώ εξωσυζυγική σχέση -Ο Πιερ είχε τετράγωνο πιγούνι με λακκάκι, ήταν πολύ αρρενωπός

Τα όσα έζησε στο πλευρό του Ανδρέα, τη ζωή μετά από αυτόν και όσα την πλήγωσαν περιγράφει στο βιβλίο της που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα η Μαργαρίτα Παπανδρέου. Στο βιβλίο της «Έρωτας και εξουσία», αποσπάσματα του οποίου δημοσίευσε αποκλειστικά