Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Συντάξεις Ιουνίου: Νωρίτερα στους λογαριασμούς των συνταξιούχων του ΕΦΚΑ

Nωρίτερα από το αναμενόμενο θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιουνίου στους δικαιούχους, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΦΚΑ.Η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) ανακοίνωσε ότι, για την

Σήμερα το απόγευμα πιστώνεται στους λογαριασμούς η 13η σύνταξη

Σήμερα το απόγευμα θα καταβληθεί η 13η σύνταξη στους δικαιούχους και όχι την Δευτέρα όπως ήταν προγραμματισμένο από την κυβέρνηση.

Στην Ακρόπολη ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ! Πόσταρε στο FB αγκαλιά με τη γυναίκα του

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ με τη σύζυγό του στον ΠαρθενώναΣτην Ελλάδα βρίσκεται ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, απολαμβάνοντας τις διακοπές του μαζί με τη σύζυγό του Πρισίλα.

Αυξήθηκε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου

Αυξήθηκε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου Αύξηση 1% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου (πλοία 100 κόρων και άνω) τον Μάρτιο εφέτος σε σύγκριση με την αντίστοιχη δύναμη του Μαρτίου 2018 (κατά την αντίστοιχη

Νέο μέτωπο Βορρά - Νότου για τα χρήματα στην Ε.Ε. - Πώς επηρεάζεται η Ελλάδα

Νέο μέτωπο Βορρά - Νότου για τα χρήματα στην Ε.Ε. - Πώς επηρεάζεται η ΕλλάδαΥπό διαπραγμάτευση είναι το αποκαλούμενο πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο για την περίοδο 2021-2027, το οποίο, μεταξύ άλλων, καθορίζει τις δαπάνες για κονδύλια που αφορούν άμεσα την Ελλάδα, όπως η αγροτική πολιτική, τα διαρθρωτικά

Νέο ειδικό βοήθημα από τον ΟΑΕΔ - Ποιους αφορά και με ποιες προϋποθέσεις χορηγείται


Ο ΟΑΕΔ χορηγεί ένα νέο ειδικό τρίμηνο βοήθημα στους ανέργους που δεν μπορούν να ενταχθούν στην 12μηνη τακτική επιδότηση αλλά υπό κάποιες προϋποθέσεις.

ΤΖΟΚΕΡ: Το “χρυσό” δελτίο των 6,89 εκατ. ευρώ κόστισε μόλις...

Πόσα χρήματα ξόδεψε ο υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ, που ξύπνησε σήμερα κατά 6,89 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος;

Δικηγόροι κατά Αυγενάκη για το "αδιάβλητο" των εκλογών

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι εγγυώνται το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας, απαντούν οι δικηγόροι στις δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη ότι «κάποιοι είναι αποφασισμένοι να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα στις προσεχείς εκλογές».

Στα 240 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός για την εξισωτική αποζημίωση

Στα 240 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός για την εξισωτική αποζημίωση Στα 240 εκατ. ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός για την εξισωτική αποζημίωση του έτους 2019 όπως αναφέρει απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια.

Κουτσούμπας: Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει να χτίσουμε παντού ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση

Αυτό που κρίνεται στις εκλογές στις 26 του Μάη, είναι αν θα υπάρξει μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση παντού και στο ευρωκοινοβούλιο και στους Δήμους και στις Περιφέρειες, επισήμανε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την ομιλία του στη

Μέρκελ: «Ηταν σωστά τα μνημόνια για την Ελλάδα, αν και το βάρος για τον λαό ήταν τεράστιο»

Αποτέλεσμα εικόνας για Μέρκελ:Σωστές αποδείχθηκαν οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία και την Ισπανία, δηλώνει η Καγκελάριος Aνγκελα Μέρκελ, η οποία ωστόσο παραδέχεται ότι το βάρος για τον λαό ήταν «τεράστιο».

Ένας υπερτυχερός στην κλήρωση του Τζόκερ - Οι τυχεροί αριθμοί

undefined
Έναν υπερτυχερό που κερδίζει 6.898.720 ευρώ, ανέδειξε η αποψινή κλήρωση του Τζόκερ.

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: