Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Κουτσούμπας από το Κιλκίς: Μπήκαμε σε «μεταμνημονιακό μνημόνιο»

Αποτέλεσμα εικόνας για Κουτσούμπας από το Κιλκίς«Ο λαός πρέπει να συσπειρωθεί, να ενισχύσει το ΚΚΕ» τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, απευθυνόμενος σε εργαζόμενους της βιομηχανίας ζυμαρικών «Eurimac» στη Βιομηχανική Περιοχή του Κιλκίς.

Γιώργος Παπαχρήστος : «Ο επιτήδειος ουδέτερος κ. Καραμανλής»


Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Γ. Παπαχρήστος μετά από μήνυση ΚαμμένουΣτα όσα απίθανα συμβαίνουν στην ελληνικη πολιτική σκηνή, αναμφιβολα, ξεχωριστή θέση κατέχει, ένα πραγματικο “μετέωρο”, που όμοιό του, δυσκολα μπορει να εντοπίσει κανείς, όσο κι αν το αναζητήσει στο βάθος των δεκαετιών της συγχρονης πολιτικής μας ιστορίας. Ακαμπτο. Ακουνητο. Αμίλητο. Μια ασώματος κεφαλη. Ενα

Ελλάδα - Σερβία 70-63

Η Εθνική Ανδρών ανταποκρίθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα με την Σερβία, διευρύνοντας σε 7-0 το αήττητο της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και εξασφαλίζοντας ουσιαστικά

H κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ - Οι τυχεροί αριθμοί

Δυο υπερτυχερούς ανέδειξε η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ.

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι:

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος :«Κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να οδηγήσει τη ΝΔ στην αυτοδυναμία με τόση ασφάλεια όση ο κ.Τσίπρας. Όμως η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ θα έλθει οριστικά μόνο από το Κίνημα Αλλαγής».

Νέες πληρωμές ύψους περίπου 5 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε νέους αγρότες και δασώσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Νέες πληρωμές ύψους περίπου 5 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε νέους αγρότες και δασώσειςΣε πληρωμές ύψους 4.792.747,42 ευρώ προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ στις 11 και 12 Σεπτεμβρίουσε ανειλημμένες υποχρεώσεις για δασώσεις και νέους αγρότες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό καταβλήθηκε σε 584 δικαιούχους.

Ως το 2022 η μείωση του 33% στις αγροτικές εισφορές

Αποτέλεσμα εικόνας για Ως το 2022 η μείωση του 33% στις αγροτικές εισφορές«Θυμίζω ότι για τους αγρότες υπήρχε ένα μεταβατικό διάστημα το οποίο διαμορφώνεται πλέον ως εξής: το 2020 η εισφορά θα είναι 12,66%, το 2021 θα είναι 13% και το 2022 θα είναι 13,33%)», ανέφερε η υπουργός

Νέος χάρτης μειονεκτικών περιοχών άλλοι δικαιούχοι εξισωτικής το 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για Νέος χάρτης μειονεκτικών περιοχών άλλοι δικαιούχοι εξισωτικής το 2019Το νέο χάρτη των μειονεκτικών περιοχών μέσα στις οποίες οι αγρότες και κτηνοτρόφοι διαθέτουν εκμετάλλευση και θα λαμβάνουν εξισωτική αποζημίωση από το 1/12019 αλλά και αυξημένο πριμ ή περισσότερα μόρια στα Προγράμματα έθεσε σε διαβούλευση το υπουργείο Αγροτικής

Η στιγμή της κατολίσθησης στο "Ναυάγιο" της Ζακύνθου

Βίντεο-σοκ από την κατολίσθηση στο Ναυάγιο -Πανικός και ουρλιαχτά
Πανικός προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην παραλία "Ναυάγιο" της Ζακύνθου, έπειτα από κατολίσθηση βράχου. Τη στιγμή της αποκόλλησης του βράχου κατέγραψε ένας από τους

Μπρούνο Γκάμα: Στο μυαλό μου μόνο ο Άρης

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπρούνο Γκάμα: Στο μυαλό μου μόνο ο Άρης
Τέλος στα σενάρια επιστροφής του στην Ισπανία βάζει ο μεσοεπιθετικός του Άρη, Μπρούνο Γκάμα, τονίζοντας πως το μόνο πράγμα που έχει στο μυαλό του είναι οι "κιτρινόμαυροι".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης:

Σέρρες: 44χρονος βρήκε κάρτα αναλήψεων και έκανε τα ψώνια του

Αποτέλεσμα εικόνας για κάρτα αναλήψεων και έκανε τα ψώνια του
Δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα ηλικία 44 ετών σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.Όπως διαπιστώθηκε, ο 44χρονος είχε βρει την κάρτα αναλήψεων 25χρονης την οποία είχε

Πάνω από 36 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις των ασφαλιστικών εταιρειών για τους πυρόπληκτους στην Αττική

Αποτέλεσμα εικόνας για αποζημιώσεις των ασφαλιστικών εταιρειώνΥπερβαίνουν τα € 36 εκατ. οι συνολικές προβλέψεις των αποζημιώσεων των ασφαλιστικών εταιριών για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική, την 23η Ιουλίου 2018, ξεπερνώντας τις αρχικές εκτιμήσεις.

Μακροχρόνια άνεργοι 7 στους 10 -Ξεπερνούν τους 650.000

Αποτέλεσμα εικόνας για Μακροχρόνια άνεργοιΣτο 19% περιορίστηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα το β' τρίμηνο εφέτος, με τον αριθμό των ανέργων να μειώνεται κάτω από το ένα εκατομμύριο άτομα (905.983 άτομα).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ, ΤΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣΣε εκπομπή της τηλεόρασης του SKAI, δήλωσε, ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία με τους φορείς τής πόλης να μην έρχονται οι αρχηγοί των κομμάτων στην ΔΕΘ, αλλά μόνο πριν, ή μετά, για να μην έχουμε επεισόδια.
Αυτά, αφού ο Πρωθυπουργός ήρθε, τα επεισόδια έγιναν και δεν έβγαλε ούτε μία ανακοίνωση.

Ποιότητα , απόλαυση και καλές τιμές στο Νews and coffee στο Κιλκίς - DELIVERY τηλ. 2341026558

Ποιότητα , απόλαυση και καλές τιμές στο Νews and coffee στο Κιλκίς

Με οδηγό τον Μπελ ο Άρης, 73-68 στην παράταση την Μπουγιουκσεχίρ

Με οδηγό τον Γκάρι Μπελ ο Άρης επικράτησε της Μπουγιουκσεχίρ στην παράταση (κ.α. 63-63) με 73-68 στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι μπροστά στο κοινό του για τη νέα σεζόν. Ο Γκάρι Μπελ σημείωσε 17 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ των "κίτρινων", ενώ διψήφιοι ήταν επίσης οι Λάκι Τζόουνς και (14π.) και Γιώργος Αγγέλου (11π.).

Προσλαμβάνονται 225 άτομα στη ΔΕΗ με διαγωνισμό!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΗΜε 225 νέους υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα η ΔΕΗ. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει θα υπογράψει σύμβαση, διάρκειας 8 μηνών.
Θα προσληφθούν τεχνικοί διαφόρων ειδικεύσεων