Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 Κείμενο-φωτιά από συνιστώσα ΣΥΡΙΖΑ: Τα δώσαμε όλα, δεν πήραμε τίποτα – Πρέπει να πάμε σε εκλογές

Πολύ σκληρή κριτική ασκεί το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της ΔΕΑ, Αντώνης Νταβανέλλο, στην κυβέρνηση, αλλά και την ηγεσία του κόμματος με αφορμή την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.
Σε κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα rproject.gr ο

Μπακογιάνη: «Η αργοπορία στη συμφωνία κοστίζει ακριβά στην πραγματική οικονομία»

Η κρίση έχει αφήσει βαθιές πληγές στην ελληνική οικονομία και κατ” επέκταση στην κοινωνία, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στην εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς (ΣΒΑΠ).
Όπως ανέφερε η Ντ. Μπακογιάννη «ξέρω ότι πολλοί είστε με κομμένη την ανάσα, αναμένοντας αν θα υπάρξει η περίφημη συμφωνία. Άκουσα

Δεν «βλέπει» συμφωνία με τους εταίρους η Αριστερή Πτέρυγα

Την πάγια επιφύλαξη της Αριστερής Πτέρυγας για το εάν μπορεί τελικά η κυβέρνηση να κλείσει μια συμφωνία με τους δανειστές με δεδομένες τις απαιτήσεις τους, εξέφρασε για ακόμη μια φορά κορυφαίο στέλεχος.
Ειδικότερα, σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στο καφενείο της

Βενιζέλος: H νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να «αναστήσει» ξανά την παράταξη

Να αναστήσουν την παράταξη κάλεσε τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, λίγες εβδομάδες πριν αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος, προβλέποντας παράλληλα πυκνές πολιτικές εξελίξεις μέχρι το Συνέδριο του Ιουνίου.
«Είναι δική μου υποχρέωση να εναποθέσω στα χέρια του συνεδρίου του

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καστοριάς : Προσυνεδριακός διάλογος με Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Η νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ Καστοριάς σας καλεί το Σάββατο 16 Μαΐου και ώρα 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Κάλμα (3ο χιλιόμετρο Καστοριάς-Βιτσίου, περιοχή Χλόης, μετά τις εργατικές κατοικίες) σε πολιτική εκδήλωση στα

Κεγκέρογλου: Η κυβέρνηση εισάγει φορολογία στις επιδοτήσεις

Σε ακόμη μεγαλύτερη φορολογική επιβάρυνση των αγροτών προχωράει η κυβέρνηση, μέσα από την προώθηση και εφαρμογή νέων νομοθετικών Πράξεων Περιεχομένου, οδηγώντας τους σε οικονομική ασφυξία.
Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου στη σημερινή τοποθέτηση του στη Βουλή, τόνισε πως για 

Βενιζέλος: «Πλήγμα για το ΠΑΣΟΚ η υπόθεση Τσοχατζόπουλου»

Η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, μετά την κατάθεση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, συνεχίστηκε με την κατάθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου.
Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στο βαρύ τίμημα που πλήρωσε το ΠΑΣΟΚ από την υπόθεση Τσοχατζόπουλου και τόνισε ότι «δωροδοκία μπορεί να υπάρξει όταν υπάρχει ηθική προδιάθεση. Έχω υποστεί μεγάλη πολιτική φθορά από τη δικαζόμενη υπόθεση. Το κόμμα μας έχει υποστεί από αυτή την υπόθεση τεράστια ζημιά».
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ:

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι κουκουλοφόροι στο Αριστοτέλειο- Τέσσερις τραυματιες

Συγκεκριμένα, οι ομάδες των αριστεριστών οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κράνη και κουκούλες, ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι φοιτητικές εκλογές, εισέβαλαν στα κτίρια της Νομικής, της Γεωπονικής, του Πολυτεχνείουκαι της Κτηνιατρικής με ρόπαλα στα χέρια και άρχισαν να προκαλούν υλικές φθορές.

«Επεισοδιακή» συνάντηση Πανούση με Μπουτάρη

Μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο κ. Πανούσης πέταξε το «καρφί» του για την ατέρμονη διαδικασία της διαπραγμάτευσης.
«Υπάρχει η διαπραγμάτευση, υπάρχει και η διακυβέρνηση. Πρέπει να τελειώνουμε εν πάση περιπτώσει με τη διαπραγμάτευση. Προφανώς έντιμη και προφανώς με το μικρότερο δυνατό κόστος για τον ελληνικό λαό που

Βαρουφάκης: Δεν ξέρω αν θα είμαστε κυβέρνηση τον Ιανουάριο

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης κατά την προσέλευσή του στο υπουργείο Οικονομικών πολιορκήθηκε από κάμερες και καθαρίστριες που είχαν σύμβαση έργου και προχώρησε σε μία δήλωση που μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες.
Οι συγκεκριμένες καθαρίστριες αγωνίζονται, όπως λένε για αξιοπρεπή

Στις κάλπες οι φοιτητές- Επεισόδια στο Χημείο

Κεντρικό θέμα δεν είναι άλλο από το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, για τα «Επείγοντα μέτρα για την πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση» και τις γενικότερες αλλαγές, που αναμένεται να φέρει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως οι εκλογές έχουν

Reuters: Τσίπρας-Βαρουφάκης «έκαψαν» όλους τους φίλους τους στην Ευρώπη

Με ένα ασυνήθιστα σκληρό κείμενο το πρακτορείο Reuters επιτίθεται στην ελληνική κυβέρνηση τονίζοντας ότι οι συμπάθειες που μπορεί να είχε στην Ευρώπη έχουν μάλλον στερέψει.
Το πρακτορείο αναφέρει ότι η συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα, του Γιάνη Βαρουφάκη και

Κατατέθηκε στη Βουλή τροπολογία για τέλη κυκλοφορίας με το μήνα

Τροπολογία με την οποία ανοίγει ο δρόμος για την καταβολή τωντελών κυκλοφορίας με τον μήνα κατέθεσε στη Βουλή η αναπληρώτρια υπουργός Νάντια Βαλαβάνη.
Οι οδηγοί θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να