Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Σε νοσοκομεία και πανεπιστήμια πάνε 26,8 εκ. ευρώ από τα… κλεμμένα

Tα ποσά που συγκέντρωσε κυρίως από κατασχέσεις τραπεζικών καταθέσεων ατόμων που εμπλέκονται σε έκνομες δραστηριότητες ανακοίνωσε ότι «μοιράζει» το υπουργείο Οικονομικών.
Μέχρι στιγμής, στο ειδικό λογαριασμό που έχει ανοίξει στην Τράπεζα της Ελλάδας, έχουν συγκεντρωθεί περίπου 34,3 εκατομμύρια ευρώ εκ των οποίων:

Παραιτείται ο γγ συντονισμού Κυβερνητικού έργου

Παραιτείται το προσεχές διάστημα ο επικεφαλής της γενικής γραμματείας συντονισμού του κυβερνητικού έργου Δημήτρης Βαρτζόπουλος, προκειμένου να είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές στη Β΄ Θεσσαλονίκης.
Όπως σημειώνει κυβερνητικό στέλεχος λόγω του 18μηνου που

Τατσόπουλος: Ο Τσίπρας κάνει αυτό που κάνουν τα μοντέλα

«Ο Αλέξης, ο οποίος βρίσκεται τώρα προ των θυρών της πρωθυπουργίας, κάνει αυτό που κάνουν τα μοντέλα. Τα έχεις δει τα μοντέλα; Που κυκλοφορούν συνέχεια με το λεγόμενο book και λένε «εδώ είμαι στη Μύκονο, εδώ είμαι στα Κουφονήσια, εδώ πήγα στο Μιλάνο, εδώ είμαι στην Αντίπαρο και στο Κουσάντασι, εδώ με

Κουβέλης: Δεν με αφορά η προεδρολογία γύρω από το όνομα μου

Αποστάσεις από την προεδρολογία που αναπτύσσεται γύρω από το όνομα του κράτησε για άλλη μία φορά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον real fm ο κ. Κουβέλης επανέλαβε πως δεν έχει δεχθεί καμία σχετική πρόταση, επισήμανε η προεδρολογία κάνει κακό στη δημόσια ζωή και υπογράμμισε

Αμφίπολη: Τι “ακούγεται” από το ταφικό μνημείο – Μελέτη για τον τετάρτο θάλαμο

Μια διαφορετική προσέγγιση για τον Τύμβο Κάστα από έναν καλλιτέχνη – Εκπληκτικά σχέδια που απεικονίζουν τα άδυτα του ταφικού μνημείου
Με τεράστιο ενδιαφέρον παρακολουθούν οι Έλληνες, αλλά και επιστήμονες από όλο τον κόσμο τις αρχαιολογικές εργασίες στην Αμφίπολη.

Φορολογικό σοκ για 625.000 αγρότες το 2015

Τι θα κληθούν να πληρώσουν το 2015 γεωργοί και κτηνοτρόφοι, με το νέο κώδικα φορολογίας εισοδήματος.
Ισχυρό φορολογικό σοκ αναμένεται να υποστούν 625.000 αγρότες της χώρας το επόμενο έτος, με την εφαρμογή των διατάξεων του νέου Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος.
Σύμφωνα με τις διατάξεις αυτές, σε κάθε περίπτωση που το

OΑΕΕ: 100.000 «ραβασάκια» σε οφειλέτες - Πληρώστε αλλιώς έρχονται κατασχέσεις

Tη μορφή χιονοστιβάδας έχει πάρει η αποστολή σε ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) ειδοποιητηρίων με τα οποία το Ταμείο τους καλεί να τακτοποιήσουν τα χρέη τους, αλλιώς θα ακολουθηθεί η διαδικασία για κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων.
Μάλιστα, η κατάσταση επιβίωσης του Ταμείου μοιάζει να κρέμεται

Σήμερα τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ...

Πιστώνονται σήμερα οι λογαριασμοί 670.000 δικαιούχων του ΟΓΑ με τα επιδόματα τέκνων και τα ειδικά επιδόματα τριτέκνων-πολυτέκνων, με την επόμενη και τελευταία δόση να είναι προγραμματισμένη για τις...
18 Δεκεμβρίου. Συνολικά σήμερα θα δοθούν 190 εκατομμύρια ευρώ.

Ειδικότερα η πληρωμή αυτή αφορά σε:

Συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ και των... συμμάχων του

ΣΥΡΙΖΑ και των... συμμάχων του ήταν εν τέλει το θέμα της πολιτικής εκδήλωσης, την οποία διοργάνωσε η πολιτική κίνηση «Κοινωνία Πρώτα» (των Βουδούρη -Παραστατίδη -Μουτσινά), παρότι το θέμα, επισήμως, ήταν η σχέση αριστεράς -κεντροαριστεράς.
Η συνάντηση του