Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Εμβόλιο AstraZeneca: Ποιες χώρες αναστέλλουν τη χορήγησή του και γιατί - Τι λέει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων

Προβληματισμός επικρατεί για το εμβόλιο της AstraZeneca, καθώς η Δανία και η Νορβηγία αναστέλλουν προσωρινά τη χορήγησή του έπειτα από αναφορές για εμφάνιση θρόμβων σε άτομα που εμβολιάστηκαν.

Κορονοϊός: "Έκρηξη" με 3.215 νέα κρούσματα, στο "κόκκινο" η Αττική - 484 διασωληνωμένοι και 46 νεκροί

Ραγδαία αύξηση σημειώθηκε στα κρούσματα κορονοϊού που επιβεβαιώθηκαν στη χώρα μας, ενώ αυξήθηκε και ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τρίτης.

Κοτανίδου: Η Επιτροπή έχασε τον σωστό δρόμο - Έχουμε κουραστεί και αυτό ενδεχομένως μας οδηγεί σε κάποιες λάθος αποφάσεις

Την άποψη ότι η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων έχει χάσει τον σωστό δρόμο και αδυνατεί αυτή τη στιγμή να ξαναβρεί τον βηματισμό της, διατύπωσε

΄Εφη Αχτσιόγλου : "Με απελπισμένα επικοινωνιακά κόλπα ούτε η οικονομία ανακάμπτει ούτε η κοινωνία αποσπάται"

"Με απελπισμένα επικοινωνιακά κόλπα ούτε η οικονομία ανακάμπτει ούτε η κοινωνία αποσπάται", σχολιάζει η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τις πρωινές δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία φοιτητών κατά της εκκένωσης της κατάληψης του ΑΠΘ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα φοιτητές στο άγαλμα Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ελληνικός Χρυσός : Τριγμοί στη ΝΔ για την σκανδαλώδη σύμβαση - Προειδοποιήσεις από γαλάζιο βουλευτή

Ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γ. Βαγιωνάς προειδοποιεί πως εάν δεν γίνουν αλλαγές στη σύμβαση με την «Ελληνικός Χρυσός» αυτή θα καταντήσει «λεόντειος».