Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Η κρίση δεν αντιμετωπίζεται με ημίμετρα

"Για να μην πολλαπλασιαστούν όσοι χρειάζονται στήριξη, για να μην αυξηθούν οι χαμένες θέσεις εργασίας, η κυβέρνηση πρέπει να υλοποιήσει τώρα ένα φιλόδοξο και γενναίο πρόγραμμα δημοσιονομικών παρεμβάσεων" σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κορονοϊός: Η έκκληση της Σμαράγδας Καρύδη στους πλούσιους Έλληνες

Έκκληση στους πλούσιους Έλληνες να αναλάβουν δράση εξαιτίας του κορονοϊού απευθύνει η Σμαράγδα Καρύδη. Η αγαπημένη ηθοποίος, με βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τους καλεί να ενισχύσουν το σύστημα υγείας με ό,τι είναι απαραίτητο αυτήν την ώρα.

Τραμπ: Επίσπευση κυκλοφορίας φαρμάκου για την ελονοσία κατά του κορονοϊού

Πολύ ενθαρρυντικά τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της θεραπείας του κορονοϊού με φάρμακο που χρησιμοποιείται συνήθως για την ελονοσία, σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Μέτρα από Μητσοτάκη: 10 δισ. στην Οικονομία, δώρο Πάσχα στους «ήρωες» του κορονοϊού

Tα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας. Πήραμε δραστικά μέτρα. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι δύσκολες. Σας ζητώ να μην γκρεμίσουμε όσα χτίσαμε το προηγούμενο διάστημα. Δεν θα ανεχτώ τον εφησυχασμό ορισμένων. 

Χαρίτσης: "Η ΕΚΤ περιλαμβάνει την Ελλάδα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια"

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης σχολίασε τη συμμετοχή της Ελλάδας στο πρόγραμμα της ΕΚΤ για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, κατακεραυνώνοντας την κυβέρνηση.

Γεννηματά: Να στηρίξουμε το ΕΣΥ και τους ανθρώπους του



Δια του βήματος της Βουλής η Φώφη Γεννηματά έκανε λόγο για ανεξέλεγκτη εισροή ταξιδιωτών από την Ιταλία, που πλήττεται από τον κορονοϊό, και ζήτησε διευκρινίσεις από την Κυβέρνηση για όσα της μεταφέρθηκαν από τη Σύμη. 

Κορονοϊός: Στα 464 τα κρούσματα στην Ελλάδα - 46 νέα

Αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα με το υπουργείο και τον Σωτήρη Τσιόδρα να ανακοινώνουν 46 νέα. Συνολικά 78 άνθρωποι νοσηλεύονται, εκ των οποίων 16 διασωληνωμένοι.

Κορονοϊός: Πρώην αρχηγός των δυνάμεων ξηράς ο τρίτος νεκρός στην Τουρκία

Το τρίτο θύμα του κορονοϊού στην Τουρκία επιβεβαιώθηκε σήμερα και πρόκειται για τον 80χρονο Αϊτάτς Γιαμάν, πρώην αρχηγό των τουρκικών δυνάμεων ξηράς.
Σε τρία ανήλθαν τα θύματα του κορονοϊού στην Τουρκία, σύμφωνα με δήλωση του Τούρκου υπουργού Υγείας Φαχρετίν Κοτζά σήμερα στην τουρκική Εθνοσυνέλευση.

Τσίπρας: "Μην διανοηθεί η κυβέρνηση την μη καταβολή του δώρου Πάσχα"

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των τηλεδιασκέψεων για το ζήτημα του κορονοϊού, τόνισε πως το κράτος οφείλει να διασφαλίσει τι δώρο Πάσχα για όλους τους εργαζόμενους.

Κορονοϊός: 'Εκτος θάνατος στην Ελλάδα. Κατέληξε 70χρονος στην Καστοριά

Για έκτο θάνατο από τον κορονοϊό στη χώρα μας κάνουν λόγο τα τοπικά μέσα της Καστοριάς καθώς σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξε 70χρονος που νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο του νομού. 

Κορωνοϊός και αυτοκίνητο: Ποια σημεία πρέπει να καθαρίζουμε και με ποιο τρόπο

Για τις μετακινήσεις με αυτοκίνητο που κρίνονται απόλυτα αναγκαίες, η Skoda δίνει κάποιες πρακτικές συμβουλές για την προστασία της υγείας του οδηγού, των χρηστών του αυτοκινήτου και όλων μας, στην εποχή του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός: Κλείνουν όλα τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα -Εως τέλος Απριλίου

Το υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε πως κλείνουν όλα τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε Σεπόλια και Εξάρχεια: Βρήκαν τούνελ και αντιαρματικά!

Βαρύ οπλισμό εντόπισε η Αντιτρομοκρατική κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στα Σεπόλια και τα Εξάρχεια.Σε ανακοίνωσή του το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας τονίζει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β), ύστερα και από συνεργασία με την Ε.Υ.Π. (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών).

Γρηγόρης Νιότης : Αναρωτιέμαι αν είναι σωστή Ιατρικά η θέση που εκφράζει η Επιστημονική ομάδα του ΕΟΔΥ δια του κ Τσιόδρα

Αναρωτιέμαι αν ειναι σωστη Ιατρικά η θεση που εκφράζει η Επιστημονική ομαδα του ΕΟΔΥ δια του κ Τσιοδρα , οτι μονο μετα την εμφάνιση κρουσμάτων του Κοροναιου , εχει έννοια η διενέργεια του Τεστ .Εκανε μαλιστα μια κατα κάποιο τροπο αντίκρουση της τακτικής της Ν Κορέας , που εχει το Τεστ στην απολυτη προτεραιοτητα της στρατηγικής της κατα του Ιού , φτάνοντας στα 15.000 τεστ ημερησίως , εναντι 5.000- 6.000 εν συνολω τεστ στην Ελλάδα .

Ειναι ομως και η Γερμανια (3000-5.000 ημερησίως ) , αλλα και η Κινα και η Αυστραλια και αλλες χωρες που προτάσσουν

Κουτσούμπας: Να θεωρηθούν άκυρες οι απολύσεις για όλο τον Μάρτιο

«Με νόμο πρέπει να θεωρηθούν άκυρες οι 40.000 απολύσεις που έγιναν εντός Μαρτίου», υποστήριξε, σήμερα, ο Δημήτρης Κουτσούμπας.Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ ανέφερε ότι «οι εργαζόμενοι, οι λαϊκές οικογένειες, πρωταρχικά και κύρια, πρέπει να

Μιχάλης Καρχιμάκης : Οι τράπεζες και οι εισπρακτικές εταιρείες τους, συμπεριφέρονται σαν μαυραγοριτες της κατοχής

Οι τράπεζες και οι εισπρακτικές εταιρείες τους, συμπεριφέρονται στους πελάτες που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν ,σαν μαυραγοριτες της κατοχής.
Όταν ο ελληνικός λαός τους έχει πληρώσει με ανακεφαλαιοποιησεις πάνω από 80 δις ,η κυβέρνηση οφείλει να τους αναχαιτίσει.