Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Συνέδριο ΠΑΣΟΚ για αλλαγή Πολιτικής και Ηγεσίας

.Για όλους και για όλα μίλησε ο Μιχάλης Καρχιμάκης απόψε καλεσμένος του Βασιλη Ταλαμάγκα στο SBC TV.  Ζήτησε συνέδριο ΠΑΣΟΚ για να επανακαθοριστεί

Κίνα: Ξεπέρασε τις ΗΠΑ και είναι πλέον η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου

Οι Κινέζοι επιτέλους πέτυχαν το στόχο τους αφού η κινεζική οικονομία είναι έτοιμη να ανακηρυχθεί ως η «νούμερο 1» του πλανήτη εκθρονίζοντας την αμερικανική, τον αιώνιο αντίπαλό της.
Σύμφωνα με το marketwatch, το οποίο με τη σειρά του επικαλείται

ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκαν οι τελικοί πίνακες κατάταξης, απορριπτέων, διάθεσης και διαθεσιμότητας

Μετά την εξέταση των 701 ενστάσεων κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης, στο πλαίσιο της 11/2014 ανακοίνωσης κινητικότητας προσωπικού διάφορων ειδικοτήτων και φορέων, το ΑΣΕΠ κατάρτισε και εκδίδει: α) τελικό πίνακα κατάταξης, β) πίνακα απορριπτέων, γ) τελικό πίνακα διάθεσης υπαλλήλων και

Κίνημα βουλευτών για συμφωνία σε εκλογή προέδρου, Σύνταγμα, εκλογές

Υπογραφές σε κείμενο ,που προτρέπει και ζητεί συμφωνία των πολιτικών δυνάμεων για εκλογή προέδρου Δημοκρατίας, συνταγματική αναθεώρηση και χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ,συγκεντρώνονται στη Βουλή
Στόχος είναι να κατατεθεί στον πρόεδρο της Βουλής μέχρι την ολοκλήρωση της συζήτησης του προϋπολογισμού το βράδυ της

Το πρώτο ΚΕΠ Υγείας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Οι πολίτες μπορούν να εξετάζονται πριν νοσήσου Ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα η λειτουργία του μοναδικού εκτός Αττικής ΚΕΠ Υγείας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Τα ΚΕΠ Υγείας παρέχουν σε πολίτες τη δυνατότητα

Στα 3,5 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα – Ξεπέρασε τις προβλέψεις

Σίγουρος ότι στο τέλος του 2014 θα επιτευχθεί ο στόχος του 1,5% του ΑΕΠ για το πρωτογενές πλεόνασμα εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ανακοινώνοντας τα μηνιαία στοιχεία της Γενικής Κυβέρνησης για το δεκάμηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με τον κ. Σταϊκούρα στο 10μηνο το πρωτογενές

Χαρ. Τρικούπη: Δεν εννοούσε εκλογές ο Βενιζέλος

Διευκρινίσεις σχετικά με τη δήλωση που έκανε νωρίτερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπ. Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, από τη Βασιλεία της Ελβετίας, όπου βρίσκεται για να πάρει μέρος στην υπουργική Σύνοδο του ΟΑΣΕ, έκανε η Χαριλάου Τρικούπη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές της Χαρ. Τρικούπη, ο κ.

Δ. Κουτσούμπας: «Θα έχουμε εκλογές τον Μάρτιο»

O γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, απέκλεισε κάθε σενάριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι οι εκλογές είναι το πιθανότερο να προκηρυχθούν τον Μάρτιο του 2015.
«Δεν ξέρουμε αν θα συμφωνήσουν τελικά, αλλά η πίεση της τρόικας

«Ναι» για Πρόεδρο (με μαθηματικούς χρησμούς) και από τον Μίμη Ανδρουλάκη

Ειδικού πολιτικού βάρους φαίνεται ότι είναι τα μηνύματα που επιφύλασσε να στείλει χθες ο στοχαστικός Μίμης Ανδρουλάκης, επιλέγοντας και τον πλέον θεσμικό τρόπο, μέσω της ομιλίας του για τον Προϋπολογισμό του 2015 στη Βουλή.
Και δεν εκτιμούμε λάθος... «Αυτό είναι πολιτική», είπε χθες στη

Ποινικές διώξεις σε 16 ανθρώπους του ποδοσφαίρου

Ποινικές διώξεις σε 16 ανθρώπους του ποδοσφαίρου ασκήθηκαν πριν από λίγο από τον εισαγγελέα, Αριστείδη Κορέα.Οι διώξεις αφορούν αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα κατά περίπτωση για διεύθυνση, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ηθική αυτουργία στο αδίκημα αυτό, απάτη κατά συναυτουργία κατ’ εξακολούθηση και

Πάγκαλος:Ο Τσίπρας πήρε απ’το ΠΑΣΟΚ τις στάχτες και τα σκουπίδια

Επίθεση στον Αλ. Τσίπρα εξαπέλυσε εκ νέου ο Θ. Πάγκαλος με αφορμή τη μήνυση του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλου σε βάρος του για το χαρακτηρισμό “κοπρίτες” που είχε αποδώσει στους δημοσίους υπαλλήλους.
Eυχαριστημένος από τη μήνυση του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλου σε βάρος του δήλωσε στον

Αποχή διαρκείας ψήφισαν οι δικηγόροι

Αντίθετοι, σύμφωνα με το δημοψήφισμα που διεξήχθη πανελλαδικά την Τρίτη και την Τετάρτη, είναι οι δικηγόροι στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Για το λόγο αυτό ψήφισαν υπέρ της αποχής διαρκείας.
Το δημοψήφισμα διεξήχθη πανελλαδικά στους

Αλέξης Τσίπρας: Τι θα κάνω όταν γίνω πρωθυπουργός


Τις πρώτες κινήσεις που θα κάνει ως πρωθυπουργός περιέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, υποσχέθηκε 300 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας στα πρώτα δύο χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αποκάλυψε πού θα βρει τα χρήματα για όσα δεσμεύεται.
Μιλώντας στο γεύμα εργασίας του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου,

Συνελήφθη για χρέη ο ιδιοκτήτης της ΑΓΝΟ...

Συνελήφθη ο 78χρονος επιχειρηματίας Νίκος Κολιός, ιδιοκτήτης των γαλακτοβιομηχανιών ΑΓΝΟ και ΚΟΛΙΟΣ, για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών προς το ΙΚΑ.
Το ύψος της οφειλής, όπως ανακοίνωσε η

Απεφεύχθη η εμπλοκή-Ο Νταβούτογλου δεν θα μεταβεί στη Θράκη

Απέδωσαν οι συνεννοήσεις σε διπλωματικό επίπεδο μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, να πάρει πίσω την απαίτησή του να επισκεφθεί με το μισό περίπου υπουργικό του συμβούλιο τις περιοχές της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη.
Προ τριών ημερών το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών είχε

ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ : 729 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ 773 ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Συνολικά 729 αιτήσεις υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της Προκήρυξης 1Δ/2014 του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 705 θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και 68 θέσεων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, τακτικού  προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σε διάφορους

Financial Times: Μετά την Ελλάδα έρχεται η σειρά της Φιλανδίας

Μετά την Ελλάδα ο μεγάλος ασθενής της Ευρωζώνης θα είναι η Φινλανδία σύμφωνα με άρθρο της Financial Times, καθώς η φινλανδική οικονομία διανύει τον τρίτο συνεχή χρόνο οικονομικής συρρίκνωσης. Η χώρα θα προχωρήσει σε γενικές εκλογές τον Απρίλιο και το ερώτημα είναι εάν αυτή η ζοφερή προοπτική θα

Τατσόπουλος: Ο Τσίπρας συγχρωτίζεται με τον αυριανισμό

Δριμεία κριτική άσκησε στον Αλέξη Τσίπρα ο ανεξάρτητος βουλευτης, Πέτρος Τατσόπουλος, λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ«συγχρωτίζεται με τον αυριανισμό» και ότι «θέλει να βάλει το χέρι στο βάζο με το μέλι, ακόμα και αν αυτό σπάσει».
Ο κ. Τατσόπουλος πρόσθεσε πως «ο πολύς συγχρωτισμός με τον