Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Προσλήψεις αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση - Δείτε τους πίνακες με τα ονόματα

Προσλήψεις αναπληρωτών για δομές της Ειδικής Αγωγής και συγκεκριμένα για ΣΜΕΑΕ και Παράλληλη Στήριξη πραγματοποιήθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας.
Οι προσλήψεις αφορούσαν τις ειδικότητες δασκάλων ειδικής αγωγής (ΠΕ70.50-ΠΕ71) καθώς και δασκάλων ( ΠΕ70). Ο

Πόλεμος νεύρων με την επιστροφή της Τρόικας στην Αθήνα

Κομισιόν: «Τα περιθώρια στενεύουν. Εως την Τετάρτη, θα πρέπει να εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις που θα καθιστούν εφικτή την επιστροφή της τρόικας» - Χαρδούβελης: Δεν υπάρχει τελεσίγραφο 48 ωρώνΠροθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις εκείνες, που θα ανοίξουν το δρόμο για την επάνοδο της Τρόικας στην Αθήνα, δίνουν οι Βρυξέλλες

Ολοι οι άνθρωποι του προέδρου Αλέξη

Μου λένε λοιπόν ότι οι πιο στενοί συνεργάτες του, αυτοί δηλαδή τους οποίους ακούει προσεκτικά, είναι ο Ι. Δρασαγάκης και όχι ο Γ. Σταθάκης (όπως ορισμένοι θα περίμεναν). Ακολουθούν οι Ν. Παππάς, διευθυντής του γραφείου του κ. Τσίπρα, και ο μέχρι πρότινος διπλωματικός του σύμβουλος Γ. Αϋφαντής. Παρότι

Καρύδης: Ο Παπανδρέου πρέπει να είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Άνοιγμα στον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου έκανε το ΠΑΣΟΚ, δια μέσου του εκπροσώπου τύπου του κόμματος, Δημήτρη Καρύδη. «Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Ο κ. Παπανδρέου πρέπει να είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ» ανέφερε ο Δημήτρης Καρύδης, υπογραμμίζοντας πως αυτό που

Νεολαία ΠΑΣΟΚ: «Πολιτικά απαράδεκτη» η αφίσα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για το Πολυτεχνείο

Ως «ιστορικά αναληθή και πολιτικά απαράδεκτη» χαρακτηρίζει η Νεολαία ΠΑΣΟΚ την αφίσα που κυκλοφόρησε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ:
«Η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. καταδικάζει απερίφραστα το πολιτικό

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ...

Την συνέχιση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Επιχορήγηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας 30-66 ετών» αποφάσισε η Διοίκηση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), προκειμένου να καλυφθούν οι 2.500 θέσεις ανέργων, που δεν καλύφθηκαν κατά την προηγούμενη αρχική δημόσια πρόσκληση.

Το ΠΑΣΟΚ για την ομιλία Τσίπρα στην Ιταλία

"Ακούσαμε τον κ. Τσίπρα από την Ιταλία να ομολογεί με κυνισμό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πίσω από τους «αγανακτισμένους» της πάνω και κάτω πλατείας του Συντάγματος, πίσω από αυτούς που προπηλάκιζαν τους δημοκρατικά εκλεγμένους βουλευτές και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πως ο ΣΥΡΙΖΑ με τους

Βενιζέλος: Η διαπραγμάτευση είναι πολύπλοκη και σκληρή

"Σε σχέση με το μεγάλο θέμα που ενδιαφέρει τη χώρα που είναι η έξοδος από την κρίση, το μνημόνιο, την επιτήρηση της τρόικας και η μετάβαση σε μια νέα σελίδα, είναι προφανές ότι υπάρχουν δυσκολίες. Ότι η διαπραγμάτευση είναι πολύπλοκη και σκληρή.
Γιατί πρόκειται για μια διαπραγμάτευση με την οποία λήγει το

Συμφωνία «πακέτο» μεταξύ Σαμαρά - Τσίπρα προτείνει ο Παπαδημούλης

Μια συμφωνία πακέτο προτείνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω tweet που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Τι αφορά? Τη συνάντηση Σαμαρά - Τσίπρα και τη συμφωνία για εκλογή πρόεδρου Δημοκρατίας, τη διενέργεια εθνικών εκλογών και τη συμφωνία για τη μείωση του χρέους

Αηδόνης: Θα είμαι παράγοντας σταθερότητας στη χώρα

«Εγώ θα είμαι παράγοντας σταθερότητας στη χώρα», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος Βουλευτής Χρήστος Αηδόνης, αναφερόμενος στην προεδρική εκλογή. Τόνισε ότι οι ανεξάρτητοι βουλευτές συντονίζουν τη δράση τους για διάφορα θέματα, όπως για το δημόσιο χρέος, με κοινή κατάθεση ερωτήσεων, χωρίς όμως αυτό να

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ''ΛΑΒΡΑΚΙΑ'' ΤΟΥ ΣΔΟΕ...

Σημαντικές περιπτώσεις οικονομικού εγκλήματος απάτης και διαφθοράς αποκαλύφθηκαν στη διάρκεια ερευνών που πραγματοποίησε  το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) κατά το μήνα Οκτώβριο 2014.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο η Περ/κή Διεύθυνση ΣΔΟΕ Αττικής ανακάλυψε ότι:

Μιχάλης Καρχιμάκης: Ανατροπή της αναδρομικής νομοθετικής κάλυψης-αμνήστευσης των φοροφυγάδων

«Αποτελεί το μεγαλύτερο ατόπημα του πολιτικού συστήματος η φερόμενη απο τον Ιούλιο του 2013 νομοθετική αναδρομική  αμνηστευση με κατάργηση ελέγχων, πιθανών φοροφυγάδων, για περιοδο εννέα ετών, που έβγαλαν τα λεφτά τους απο το έτος 2000 μέχρι το 2008 με εμβάσματα στο εξωτερικό.
Αποτελεί τον μεγαλύτερο κοινωνικο βιασμό η διάταξη

ΥπΑΑΤ : Επιπλέον μπόνους για τους νέους αγρότες, με την αύξηση της αξίας των δικαιωμάτων τους.


Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αξιοποιεί όλα τα διαρθρωτικά εργαλεία της Νέας ΚΑΠ για την ανάπτυξης της ελληνικής γεωργίας την περίοδο 2014-2020. Πρώτη προτεραιότητα στις διαρθρωτικές παρεμβάσεις αποτελεί η στήριξη των νέων αγροτών για να υπάρχει συνέχεια μέσα από την ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού της γεωργίας.

Βουδούρης: Δεν έχουμε κοινή θέση για το θέμα του Προέδρου

«Δεν υπάρχει κοινή θέση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, διότι οι αφετηρίες και οι στοχεύσεις μας είναι τελείως διαφορετικές» τονίζει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ο ανεξάρτητος βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης αναφορικά με το θέμα της

Νέα δημοσκόπηση μόνο για την Κεντρική Μακεδονία- Προηγείται σταθερά η ΝΔ

Σταθερά προηγείται η ΝΔ στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Interview, για λογαριασμό της Βεργίνα TV, τα συμπεράσματα της οποίας θα παρουσιαστούν στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα».
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας που αφορούν στο διάστημα

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ-ΠΑΛΑΤΙΑ Οσο όσο πωλούνται πολυτελή ακίνητα στις ακριβές περιοχές

Η πτώση των τιμών των ακινήτων συνεχίζεται και πλέον οι τιμές που μπορεί να βρει ο ενδιαφερόμενος αγοραστής δεν... αλλάζουν τόσο ανά περιοχή, καθώς σπίτια σε ακριβές και απλησίαστες σε άλλες εποχές περιοχές κοστίζουν πλέον πολύ λιγότερο και οι ιδιοκτήτες πουλάνε όσο όσο.
Οπως γράφει και η «Ημερησία», οι απώλειες στις τιμές των σπιτιών

Κοντά στο να βρουν τους «180» για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Στην κυβέρνηση μετρούν και ξαναμετρούν τα «ναι» και τα «πιθανά ναι» για τη συμπλήρωση των 180 βουλευτών που απαιτείται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και αποφυγή των πρόωρων εκλογών.
 Από την άλλη πλευρά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παύει να ζητάει με κάθε ευκαιρία πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και να δηλώνει πως αν ο

Λοβέρδος: Επίκαιρα τα μηνύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

«Η εξέγερση του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973 ήταν μία ηρωική στιγμή του ελληνικού λαού, των επαναστατημένων φοιτητών, που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» σημειώνει σε μήνυμά του για την 41η επέτειο του Πολυτεχνείου ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Αναταραχές στη ΔΗΜΑΡ προκαλεί το ραντεβού Κουβέλη- Τσίπρα

Αναταράξεις προκαλεί στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ το ενδεχόμενο να συναντηθεί ο Φ. Κουβέλης με τον Αλ. Τσίπρα.
Παρά τις σχετικές διαψεύσεις, στη συνεδρίαση της ΚΕ εκφράστηκαν σοβαρές αντιρρήσεις σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο από τους Δ. Χατζησωκράτη, Θ. Μαργαρίτη και Ν. Τσούκαλη, που

Βρέθηκαν 6 εκατ. ευρώ σε λογαριασμούς του Γ. Καρατζαφέρη

Η υπόθεση των offshore του Γιώργου Καρατζαφέρη τον φέρνει αντιμέτωπο με την πιθανότητα δίωξης για τρία κακουργήματα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα».
Από τις έρευνες των ορκωτών λογιστών προκύπτει πως σε

Οι «πράσινες» υποψηφιότητες για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Οι πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θα αποτελέσουν βασική δεξαμενή των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ και αναμένεται να εκλεγεί ένας σημαντικός αριθμός ΠΑΣΟΚογενών στελεχών ανά την επικράτεια στη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Μία θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να καταλάβει