Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Μήνυμα ενότητας και στήριξης της Φώφης Γεννηματά από την βουλευτή Δράμας Χαρά Κεφαλίδου.


resized ekdilosi-kefalidou 2
Μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο τομέας γυναικών της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νεάπολης-Συκεών.

 Μήνυμα ενότητας με έμφαση στον πολιτικό και προγραμματικό λόγο έστειλε από τις Συκιές η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης της Δράμας Χαρά Κεφαλίδου, μιλώντας σε ειδική εκδήλωση που

Eτοιμάζονται δύο νέοι διαγωνισμοί για την πρόσληψη 7000 ατόμων σε εφορίες και ΟΤΑ

Eτοιμάζονται δύο νέοι διαγωνισμοί για την πρόσληψη 7000 ατόμων σε εφορίες και ΟΤΑ
Δύο μεγάλοι διαγωνισμοί, ο ένας γραπτός και ο άλλος με σειρά προτεραιότητας (σύστημα μορίων) βρίσκονται στα σκαριά των Υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών αλλά και του ΑΣΕΠ προκειμένου το τελευταίο να προχωρήσει το συντομότερο από το

Ο Ολυμπιακός "έσπασε" το αήττητο του Άρη στο "Nick Galis Hall" με επίδειξη δύναμης

undefined
Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από το κατάμεστο Αλεξάνδρειο, επικρατώντας εύκολα του Άρη με το εμφατικό 80-55 και βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί (4Χ4 σε Ελλάδα και Ευρώπη) που είχε στην έδρα του.

Γεννηματά: «Το ΠΑΣΟΚ τόλμησε να μετεξελιχθεί και όχι να διαλυθεί»

Φ. Γεννηματά: Δέκα προτάσεις για τον πρωτογενή τομέαΚαθαρή εντολή από τη βάση της παράταξης, ζητεί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την προεδρία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Στο Καρφί» και στον δημοσιογράφο Χρήστο Δρούζια.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι σε αυτήν την προσπάθεια, δεν

Θεσσαλονίκη: Πως θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα κατά την ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδο

Θεσσαλονίκη: Πως θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα κατά την ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδοΑπό την 1η Νοεμβρίου 2017 θα ξεκινήσει η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος για τα εμπορικά καταστήματα του Νομού Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει για 10 ημέρες, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013.

Το πρώτο 15νθήμερο του Δεκεμβρίου οι εκλογές των επιμελητηρίων

Το πρώτο 15νθήμερο του Δεκεμβρίου οι εκλογές των επιμελητηρίων
Ο τρόπος διεξαγωγής των εκλογών των Επιμελητηρίων, οι οποίες θα διεξαχθούν μεταξύ 1ης και 17ης Δεκεμβρίου 2017, καθορίστηκε με τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Οικονομίας στο σχέδιο νόμου του ΥΠΟΙΚ με τίτλο «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στις 

Στις 30/10 και 6/11 οι τηλεμαχίες των υποψηφίων για την Κεντροαριστερά

undefined
Τις δύο τηλεμαχίες των υποψηφίων για την εκλογή επικεφαλής του νέου ενιαίου προοδευτικού φορέα θα φιλοξενήσει η ΕΡΤ τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 και 6 Νοεμβρίου 2017.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η πρώτη

Ανατροπή με τις 120 δόσεις για χρέη στο δημόσιο: Ποιους αφορούν

Ανατροπή προκύπτει από το σχέδιο για τις 120 δόσεις, για τη ρύθμιση χρεών άνω των 50 δισ. ευρώ, προς τα ασφαλιστικά ταμεία και την εφορία από ένα και πλέον εκατομμύριο ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες.

Eταιρεία στο Ντουμπάι προσφέρει εργασία με ετήσιες αποδοχές 225.000 ευρώ- Ζητά μόνο δίπλωμα οδήγησης

Φωτογραφία: PixabayΒρετανική εταιρεία real estate δίνει ετήσιο μισθό 225.800 ευρώ και μάλιστα αφορολόγητα για εργασία στο Ντουμπάι. Και το μόνο προσόν που χρειάζεται είναι δίπλωμα οδήγησης!

Όλα τα βλέμματα στo Παλέ για το Άρης - Ολυμπιακός

undefined
Στο Αλέξανδρειο βρίσκονται στραμμένα σήμερα όλα βλέμματα για το μεγάλο ματς της 4ης αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League, ανάμεσα στο Άρη και τον Ολυμπιακό

Αβραμίδης Παναγιώτης : "Γιατί στηρίζω Φώφη Γεννηματά"

Με αφορμή την ερώτηση κάποιου «Γιατί στηρίζεις Φώφη Γεννηματά, εσύ ένας νέος άνθρωπος;» ένιωσα την ανάγκη να γράψω τους λόγους που θα ψηφίσω τη Φώφη Γεννηματά στις 12 Νοεμβρίου για Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.