Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Γιάννης Μαγκριώτης : Τα «κόκκινα στεγαστικά δάνεια», η διαρκής υποκρισία των κομμάτων και το αδιέξοδο της οικονομίας.


Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης Μαγκριώτης
Ο νόμος 3869/2010, «Νόμος Κατσέλη» για την προστασία της πρώτης κατοικίας, ψηφίστηκε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2010, για να προλάβει την πλημμυρίδα των κατασχέσεων που ξεκίνησε το 2008, όταν άρχισε η κρίση στην Ελλάδα και εκτινάχθηκε όταν

Πάνω από 138.800 αιτήσεις έχουν υποβληθεί για το επίδομα ενοικίου - Πόσες έχουν εγκριθεί

Αποτέλεσμα εικόνας για Πάνω από 138.800 αιτήσεις έχουν υποβληθεί για το επίδομα ενοικίου - Πόσες έχουν εγκριθείΣυνολικά 49.866 είναι οι εγκεκριμένες αιτήσεις για τη χορήγηση του επιδόματος ενοικίου, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της ΗΔΙΚΑ.

Κόκκαλης: Και οι αγρότες στη ρύθμιση των 120 δόσεων

Κόκκαλης: Και οι αγρότες στη ρύθμιση των 120 δόσεων«Το φθινόπωρο θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις που έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια, οι δυνάμεις που αγωνίζονται για την παραγωγική ανασυγκρότηση, με τις δυνάμεις που είχαν δώσει το στίγμα τους όλα αυτά τα χρόνια».

Αυτά είναι τα βασικά δικαιώματα που έχουν οι καταναλωτές

Αυτά είναι τα βασικά δικαιώματα που έχουν οι καταναλωτές Μερικά από τα βασικά δικαιώματα που έχουν οι καταναλωτές κατά την αγορά αγαθών και υπηρεσιών παραθέτει η Γενική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή (15η Μαρτίου).
Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές έχουν:

Όλες οι λεπτομέρειες για τις ρυθμίσεις των 120 δόσεων σε εφορία - Ταμεία - Έρχονται τον Απρίλιο

Πριν από το Πάσχα η κυβέρνηση σχεδιάζει να αποκαλύψει το σχέδιο της νέας ρύθμισης για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την εφορία. Στο υπουργείο Οικονομικών γράφουν - σβήνουν τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις υπαγωγής στη νέα

O Ερντογάν απαντά στον “Τουρκοφάγο” της Νέας Ζηλανδίας: Η Αγιά Σοφιά δεν θα γίνει εκκλησία

Αποτέλεσμα εικόνας για O Ερντογάν απαντά στον “Τουρκοφάγο” της Νέας Ζηλανδίας: Η Αγιά Σοφιά δεν θα γίνει ÎµÎºÎºÎ»Î·ÏƒÎ¯Î±Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε προεκλογική του ομιλία στην πόλη Γκαζιάντεπ αναφέρθηκε στο μήνυμα του τρομοκράτη της Νέας Ζηλανδίας.

Europa League: Πρόωρος τελικός με Σωκράτη-Καρνέζη - Τα ζευγάρια των "8"

undefined
Ζευγάρια με μεγάλο ενδιαφέρον ανέδειξε η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Europa League.Η Άρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου θα υποδεχθεί τη Νάπολι του Ορέστη Καρνέζη στο σημαντικότερο ζευγάρι της φάσης των «8».

Μπάρτσα - Γιουνάιτεντ στους "8" του Champions League- Δείτε τα υπόλοιπα ζευγάρια

undefined
Στην Νιόν της Ελβετίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η διαδικασία της κλήρωσης της προημιτελικής φάσης του Champions League με στόχο το πολύτιμο τρόπαιο.