Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Μιχάλης Καρχιμάκης: Στην Δυτική Αθήνα, είμαι η υποψήφια φωνή όσων έχουν ανάγκη

Ανακοινώθηκε και επίσημα από το Κίνημα Αλλαγής, η υποψηφιότητα μου στον Δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών μετά και από πρόταση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά.
Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της

Tου Γιώργου Φλωρίδη : Πολιτική ευθύνη και αντιμετώπιση της βίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Tου Γιώργου Φλωρίδη
Για τον ρόλο της βίας στην κοινωνική εξέλιξη έχουν γραφτεί πολλά κι από πολλούς. Είναι γεγονός ότι μεγάλο μέρος της βίας έχει τις ρίζες του στις ανισότητες και τα προβλήματα της ζωής των ανθρώπων, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν καθαγιάζει τη βία ως μέσο

Π. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Π. Χρηστίδης: Η συμφωνία των Πρεσπών είναι προβληματική
Αντιλαμβανόμαστε τα μηνύματα που στέλνει ο κόσμος καθημερινά. Τα τελευταία 4 χρόνια που κυβερνούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα στην οικονομία. Δεν είμαστε εκτός μνημονίων. Έχουμε ακόμα μέτρα με βάση  τις επιλογές που έκανε αυτή η κυβέρνηση τα προηγούμενα χρόνια-όσα μέτρα μπορεί

Εξόρμηση από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Εξόρμηση στο κέντρο της πόλης πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα, μοίρασε ενημερωτικό υλικό και συνομίλησε με τους πολίτες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με θετικό ενδιαφέρον.

Ποιοι θα λάβουν δωρεάν στρέμματα από το κράτος - Όλες οι λεπτομέρειες

Ποιοι θα λάβουν δωρεάν στρέμματα από το κράτος -  Όλες οι λεπτομέρειες   Πάνω από 200.000 στρέμματα δημόσιας αγροτικής γης θα παραχωρηθούν έναντι ετήσιου συμβολικού τμήματος έως 5 ευρώ ανά στρέμμα από τη εαρινή καλλιεργητική περίοδο σε ανέργους, κατ’ επάγγελμα αγρότες ή όσους ανήκουν σε αγροτικούς

Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία και Ρουμανία θα διεκδικήσουν το Euro του 2028 και το Μουντιάλ του 2030

Κοινή υποψηφιότητα για την ανάληψη του EURO 2028 και του Μουντιάλ 2030, θα καταθέσουν η Ελλάδα, η Σερβία, η Ρουμανία και η Βουλγαρία.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ για την Αθήνα

Ο Νάσος Ηλιόπουλος είναι και επισήμως ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ -Φωτογραφία:Intimenews/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Ο Νάσος Ηλιόπουλος θα είναι επισήμως ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας, απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη που στηρίζει η ΝΔ και τον Παύλο Γερουλάνο του ΚΙΝΑΛ.

Καλά Χριστούγεννα με Ποιότητα , απόλαυση και καλές τιμές στο Νews and coffee στο Κιλκίς - DELIVERY τηλ. 2341026558

Καλά  Χριστούγεννα  με Ποιότητα , απόλαυση και 

καλές τιμές στο Νews and coffee στο Κιλκίς - 

DELIVERY  τηλ. 2341026558

Πασχάλης Τόσιος: : " Η παρουσία μου στις επερχόμενες εκλογές δηλώνει την αποφασιστικότητά μου πως έφθασε επιτέλους ο καιρός για να «λάβουνε τα όνειρά μας εκδίκηση».

Αποτέλεσμα εικόνας για Pasxalis TosiosΑγαπητές συμπολίτισσες
Αγαπητοί συμπολίτες 
Ανταποκρίθηκα στην τιμητική πρόσκληση του Κινήματος Αλλαγής να συστρατευθώ στην προσπάθεια συγκρότησης πολιτικής κίνησης που θα εμπνεύσει μια αξιόπιστη και αποτελεσματική πρόταση στη δεινά δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία. 
Με αίσθηση ευθύνης για το εγχείρημα που καλούμαστε να αναλάβουμε δηλώνω την αμετάθετη