Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΠΑΣΟΚ για Τσίπρα: Δεν πείθει πια ούτε τους βουλευτές του

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την σημερινή ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μιλτιάδης εναντίον Άδωνι: Ασχολήθηκα με τα εσωκομματικές εκλογές για να αποτρέψω την "Αδωνοποίηση" της ΝΔ

Μιλτιάδης  εναντίον Άδωνι: Ασχολήθηκα με τα εσωκομματικές εκλογές για να αποτρέψω την "Αδωνοποίηση" της ΝΔ - Κεντρική ΕικόναΠολλά σχόλια προκάλεσε στα πηγαδάκια των ΝΔκρατών  κατά την διάρκεια των χθεσινών εκλογικών διαδικασιών για την εκλογή αντιπροσώπων στο Συνέδριο η δυναμική που κατέγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης."Τρένο" κάποιοι έσπευσαν να τον

Κείμενο με 10+1 όρους για τη συζήτηση των προοδευτικών δυνάμενων από το ΚΙΔΗΣΟ

Κείμενο με 10+1 πολιτικούς όρους για τη συζήτηση των προοδευτικών δυνάμεων, ανακοίνωσε το ΚΙΔΗΣΟ. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος, ο Γιώργος Παπανδρέου επιμένει στην κοινή συνάντηση των ηγεσιών όσων κομμάτων και κινήσεων επιθυμούν να μετέχουν

Επιτροπή διαλόγου σε Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι

Επιτροπή διαλόγου σε Δημοκρατική Συμπαράταξη  και ΠοτάμιΕρχεται η Επιτροπή Διαλόγου Συμπαράταξης -Ποταμιού
Μέχρι το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι έτοιμη η επιτροπή Διαλόγου Συμπαράταξης -Ποταμιού καθώς στις διαβουλεύσεις που έγιναν στη συνεδρίαση του Κεντρικού Συντονιστικού Συμβουλίου αποφασίσθηκε να στελεχωθεί άμεσα η επιτροπή που διερευνήσει

Μήνυμα στην Ελλάδα θα στείλει ο Ομπάμα

Μήνυμα στην Ελλάδα θα στείλει ο ΟμπάμαΜήνυμα προς την Ελλάδα θα στείλει σε λίγη ώρα ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο, σχετικά με τις εξελίξεις στην οικονομία, το προσφυγικό και το Κυπριακό.
Αφορμή θα αποτελέσει η προγραμματισμένη ειδική τελετή

Αυτοί είναι οι σύνεδροι της Νέας Δημοκρατίας που εκλέγονται σε ανατολική και κεντρική Θεσσαλονίκη

Mε τη συμμετοχή 126.000 μελών της Νέας Δημοκρατίας, ολοκληρώθηκαν χθες οι εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν ενόψει του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου του κόμματος.
Η συμμετοχή και στη Θεσσαλονίκη ήταν μεγάλη, ενώ η διαδικασία της εκλογής Συνέδρων αλλά και εκπροσώπων για τις Δημοτικές Τοπικές

«Η Ελλάδα μπορεί να γίνει έδρα παραγωγής λογισμικού. Τι κάνετε γι΄αυτό κ. Τσίπρα;»

konamirΕρώτηση προς τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα κατέθεσαν, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, οι βουλευτέςΟδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και Γεώργιος Αμυράς από το Ποτάμι, σχετικά με την αξιοποίηση της ραγδαίας ανάπτυξης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ), με στόχο τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει ήδη και σε

Απαντήσεις Παπασταύρου για τις offshore

Stavros-Papastavrou1_Μέλος Συμβουλίου τριών Ιδρυμάτων (Foundation Councils) και όχι μέλος διοικητικών συμβουλίων ή κάτοχος offshore εταιρειών στον Παναμά ή κάτοχος offshore λογαριασμών, τονίζει ότι είναι ο Σταύρος Παπασταύρου.
Ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, διευκρινίζει πως πρόκειται για τρία οικογενειακά Ιδρύματα τα οποία ούτε συνέστησε ο ίδιος,

Τι απαντά ο διοικητής της ΕΥΠ για τις υποκλοπές των WikiLeaks

Τι απαντά ο διοικητής της ΕΥΠ για τις υποκλοπές των WikiLeaksΑπάντηση στις αιτιάσεις που διατυπώθηκαν ότι η ΕΥΠ έκανε την υποκλοπή της συνομιλίας-βόμβα Βελκουλέσκου-Τόμσεν έδωσε ο διοικητής της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτης.
Με έμμεσο τρόπο, ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Γιάννης Ρουμπάτης διαψεύδει ότι ευθύνεται η ΕΥΠ και υπενθυμίζει ότι η

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Μουζάλας

mouzalas1Σε δημόσιο νοσοκομείο εισήχθη ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία.
Ο κ. Μουζάλας πρόκειται να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων.

Ρωσία κατά Τουρκίας: Nα σταματήσει να παρεμβαίνει σε άλλες χώρες και να στηρίζει την τρομοκρατία

Ρωσία κατά Τουρκίας: Nα σταματήσει να παρεμβαίνει σε άλλες χώρες και να στηρίζει την τρομοκρατίαΝέα αφορμή για να οξύνουν τη μεταξύ τους κόντρα βρήκαν τα τελευταία 24ωρα η Ρωσία και η Τουρκία.
Ο Σεργκέι Λαβρόφ κάλεσε την Αγκυρα να σταματήσει να παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις γειτονικών χωρών και να υποστηρίζει την τρομοκρατία.

Ποιοί είναι οι γνωστοί πολιτικοί που κρύβουν τα λεφτά τους στον Παναμά

Ποιοί είναι οι γνωστοί πολιτικοί που κρύβουν τα λεφτά τους στον Παναμά [εικόνες]Το σκάνδαλο “Panama Papers” αφορά 11,5 εκατομμύρια ντοκουμέντα που προέρχονται από το δικηγορικό γραφείο Mossack Fonseca του Παναμά με λίστες πιθανών φοροφυγάδων.
Η εν λόγω λίστα εμφανίστηκε ανώνυμα υπό μορφήν alerte στην καθημερινή γερμανική

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση δεν διδάχθηκε από τα λάθη της στην διαπραγμάτευση

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση του WikiLeaks τονίζοντας ότι «σοβαρότης και ορατότης μηδέν».
Σε ανακοίνωση του το κόμμα υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επαναλαμβάνει καθώς φαίνεται, δεύτερη φορά, τον τύπο της «διαπραγμάτευσης» που είχε κάνει πέρυσι, η οποία παρά λίγο να μας

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση αξιοποιεί τις συνομιλίες του ΔΝΤ για να νομιμοποιήσει την αντιλαϊκή πολιτική

Σχόλιο για την υπόθεση ΔΝΤ-Wikileaks και τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης έκανε το ΚΚΕ.
«Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αξιοποιεί τις συνομιλίες των στελεχών του ΔΝΤ και τον γνωστό και δοκιμασμένο εκβιασμό ότι “υπάρχουν και χειρότερα”, για να

Ο Βασίλης Λεβέντης ζητά έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ζητά την έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών επισημαίνοντας τον κίνδυνο η χώρα είτε να υπογράψει ό,τι της ζητηθεί είτε να πάρει τον δρόμο εκτός ευρώ εγκυμονούν οι χειρισμοί από την κυβέρνηση των διαρροών στο Wikileaks. 
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, με αφορμή τις εξελίξεις από τη

Στις Βρυξέλλες η Φώφη Γεννηματά την Τρίτη

Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί αύριο, Τρίτη, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση ανοιχτής συζήτησης για το προσφυγικό στο κτίριο του Ευρωκοινοβουλίου.
Στη συζήτηση θα μετάσχουν ευρωβουλευτές της προοδευτικής συμμαχίας

Άννα Διαμαντοπουλου : Τι κρύβει η μαντίλα

Η μαθήτρια με την μαντίλα στην παρέλαση, προκάλεσε διχαστικές συζητήσεις σε ελάχιστο χρόνο. Θα πρότεινα να το δούμε ως μια εικόνα αφύπνισης για το άμεσο μέλλον.. Η Ελληνική κοινωνία δεν έχει μακροχρόνια εμπειρία ενσωμάτωσης μουσουλμανικών πληθυσμών σε ,αμιγώς χριστιανικής κουλτούρας ,αστικά κέντρα. Η εμπειρία των Ελλήνων πολιτών μουσουλμάνων της Θράκης μας παρέχει χρήσιμα

H Οργανωτική Επιτροπή Συνδιάσκεψης των «Κινήσεων Πολιτών»


Οι «Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία» στην πορεία για την Ενότητα της Προοδευτικής Παράταξης, διοργανώνουν την 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη τους το Σάββατο 16/04/2016 και ώρα 11.00π.μ., στο ξενοδοχείο Stanley (Οδυσσέως 1, πλατεία Καραϊσκάκη, στάση ΜΕΤΡΟ Μεταξουργείο).
Η Οργανωτική Επιτροπή της Συνδιάσκεψης αποτελείται από στελέχη της Γραμματείας της

Σακοράφα: Πλήρης υποταγή της κυβέρνησης στην οικογένεια Λάτση

Σακοράφα: Πλήρης υποταγή της κυβέρνησης στην οικογένεια Λάτση
Πλήρης υποταγή και αυτής της κυβέρνησης στην οικογένεια Λάτση θα είναι η παραχώρηση του Ελληνικού στην εταιρεία Lamda Development, σύμφωνα με την εκλεγμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ και ανεξάρτητη πλέον ευρωβουλευτή Σοφία Σακοράφα
«Η σημερινή κυβέρνηση, με προεξάρχοντα τον

Πέλλα: Σκόπευε να πουλήσει λάδι αμφιβόλου ποιότητας για γνήσιο ελαιόλαδο - Τι εντόπισε η αστυνομία

Μετά από στοχευμένη δράση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, συνελήφθη χθες, 3-4-2016, το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, 27χρονος για λαθρεμπόριο ελαίου αμφιβόλου ποιότητας ως γνήσιο ελαιόλαδο.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα ιδιοκτησίας του,

Ποτάμι προς κυβέρνηση: Ποιός έκανε τις υποκλοπές;

«Μετά και την ανταλλαγή επιστολών μεταξύ του κ.Τσίπρα και της κυρίας Λαγκάρντ προκύπτουν μερικά σοβαρά ερωτήματα τα οποία οφείλει η κυβέρνηση να απαντήσει», επισημαίνει το Ποτάμι, σχολιάζοντας την υπόθεση Wikileaks.
Η Σεβαστουπόλεως ρωτά: 

Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για τον χειρισμό των διαρροών: Το θέμα δεν ωφελεί τη χώρα

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε τη Δευτέρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στον Βήμα 99,5, με αφορμή την υπόθεση της διαρροής της συνομιλίας Τόμσεν-Βελκουλέσκου.
Ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως «η διάσταση που

Το Νοσοκομείο Κιλκίς ζητά σεκιούριτι -Εργαζόμενοι δέχονται επιθέσεις από μετανάστες

Το Νοσοκομείο Κιλκίς ζητά σεκιούριτι -Εργαζόμενοι δέχονται επιθέσεις από μετανάστες Την άμεση ανάθεση της φύλαξης του Νοσοκομείου Κιλκίς σε εταιρεία σεκιούριτι ζητά το σωματείο εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος, με αναφορά-καταγγελία που απέστειλε στους υπουργούς Υγείας και Προστασίας του Πολίτη.

Τagesspiegel: Η ΕΥΠ πίσω από την διαρροή στο WikiLeaks

tomsen - velkouleskou Η γερμανικήεφημερίδα Τagesspiegel, αναφερόμενη στο ΔΝΤ gate με τη διαρροή μέσω του Wikileaks των διαλόγων Πολ Τόμσεν-Ντέλια Βελκουλέσκου στην

Ραχήλ Μακρή: «Ληστοσυμμορίτες» από το Μαξίμου έδωσαν τις διαρροές στα WikiLeaks

raxil_makrh600Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή με ανάρτησή της στο Facebook με αφορμή και τις συνομιλίες Τόμσεν-Βελκουλέσκου που διέρρευσαν στα Wikileaks.
«Οπως καταλάβατε, τις διαρροές στα wiki leaks τις έδωσαν από το Μαξίμου