Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΠΑΕ Άρης: Δεν άρεσε σε πολλούς που εφαρμόστηκε ο νόμος

Για την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της λίγκας αλλά και τις αντιδράσεις που υπήρξαν μιλά σε επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Άρης. Σε αυτήν τονίζεται ότι "με αφορμή
   την χθεσινή απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της Superleague, σχετικά με τον αγώνα ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, και τις αντιδράσεις από μερίδα του τύπου, μετά από την ανακοίνωση της απόφασης, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να τονίσει τα εξής. Είναι κατ’ αρχήν απαράδεκτο το γεγονός

Έκλεισε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς?



Έκλεισε σύμφωνα με πληροφορίες το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κιλκίς. Εκτός απο τους δύο Βουλευτές Γιώργο Φραγγίδη και Θόδωρο Παραστατίδη, υποψήφιος θα είναι και ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Λεωνίδας Δημητριάδης,

Προφασίστηκε ληστεία για να πάρει τις εισπράξεις πρακτορείου ΟΠΑΠ


Υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Καλαμαριά προφασίστηκε ληστεία προκειμένου να πάρει τις εισπράξεις, ύψους άνω των 27.000 ευρώ.
Ο 35χρονος υπάλληλος, που κατήγγειλε μάλιστα στις τοπικές αστυνομικές αρχές ότι έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας από τρεις δράστες, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδή καταμήνυση.

Ονυχοφαγία: Μια κακιά συνήθεια


Ονυχοφαγία: Μια κακιά συνήθεια
Πολλοί ίσως πιστεύουν ότι πρόκειται για µια κακιά συνήθεια, όµως η πραγματικότητα διαφέρει. Η ονυχοφαγία είναι ένα σύµπτωµα µιας αγχώδους συναισθηματικής διαταραχής και εµφανίζεται συνήθως στην παιδική ηλικία. Αυτό που οι γονείς θα χαρακτήριζαν κακιά συνήθεια του παιδιού υποδηλώνει µια διαρκή εσωτερική υπερένταση και αποτελεί έναν ασυνείδητο τρόπο εκτόνωσής της.

Η κατάρα όσων υποδύθηκαν τον Ιησού στο σινεμά


"Υπάρχει ένας θρύλος που λέει ότι όποιος ερμηνεύει το ρόλο του Χριστού δεν έχει καλή τύχη. Δεν ξέρω αν ισχύει απόλυτα αυτό. Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτή η εμπειρία σου αλλάζει για πάντα τη ζωή και σε σημαδεύει. Η εμπειρία των γυρισμάτων ήταν συγκλονιστική και η επαφή μου με την ουσία του χριστιανισμού μου άφησε ανεξίτηλα σημάδια". Η "κατάρα" που κυνηγά αυτό τον ρόλο είναι διαχρονική αν και ποτέ κανείς μέχρι τώρα δεν κατάφερε να αποδείξει κάτι. Όλοι όσοι έπαιξαν αυτόν τον ρόλο παρέμειναν άσημοι, μέτριοι , ανεπάγγελτοι. Τυχαίο ή μοιραίο; Οι μισοί πάντως μάλλον το μετάνιωσαν.

Επιτυχής η πολεμική άσκηση Κύπρου-Γερμανίας εντός ΑΟΖ και FIR



Στο χώρο της Α.Ο.Ζ. και στην περιοχή Ελέγχου Πτήσεων Λευκωσίας (FIR) η Κυπριακή Δημοκρατία δεν έχει μόνο κυριαρχικά δικαιώματα, έχει, επίσης, ευθύνες και υποχρεώσεις που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο, είπε ο Υπουργός Αμυνας Δημήτρης Ηλιάδης, προσθέτοντας ότι σ’ αυτές τις ευθύνες πρέπει και μπορούμε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά και αξιόπιστα, ιδίως ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και αυτό κάνουμε. 

Υπηρεσιακή ζητεί ο ΛΑΟΣ



ΜΕ τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια συναντήθηκε χθες ο Γ. Καρατζαφέρης ζητώντας του τον σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα πραγματοποιήσει τις εκλογές. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επικαλέστηκε το ρευστό πολιτικό κλίμα και την κρισιμότητα των εκλογών, καθώς, όπως είπε, «τα υπουργικά γραφεία λειτουργούν ως πολιτικά γραφεία και αυτό το αποδεικνύουν οι 500 σχεδόν ρουσφετολογικές τροπολογίες που επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες μας».

δημοσκόπηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,δείχνει οριακή διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ



Οριακή διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καταδεικνύει δημοσκόπηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που παραχώρησε αποκλειστικά στο enikos.gr ο πρόεδρος του τμήματος καθηγητής Επαμεινώνδας Πανάς. H ΝΔ λαμβάνει 15,3%, το ΠΑΣΟΚ 14,6%. Τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 10,4%.

Επίσκεψη Σαμαρά στο Φανάρι με ευχές για καλύτερες ημέρες



ΜΕ τον οικουμενικό πατριάρχη, Βαρθολομαίο, συναντήθηκε χθες στο Φανάρι ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς και αντάλλαξαν ευχές εν όψει του Πάσχα. «Προβλέπουμε το δικαίωμα του κόσμου να εκτονώσει την πίεση όλη προς μια θετική κατεύθυνση και να υπάρχει ένα αποτέλεσμα δημιουργικό για την Ελλάδα», τόνισε ο κ. Σαμαράς, μετά τη συνάντηση με τον Βαρθολομαίο. «Υπάρχει θυμός, υπάρχει αγανάκτηση δικαιολογημένη, αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχει και λογική της πατρίδας», πρόσθεσε.

Ζωηρό το ενδιαφέρον του ΟΗΕ για λύση στο Κυπριακό


Ζωηρό το ενδιαφέρον του ΟΗΕ για λύση στο Κυπριακό
Tο ζωηρό ενδιαφέρον του ΟΗΕ και του ιδίου προσωπικά για εξεύρεση λύσης του Κυπριακού, η οποία θα επανενώνει την Κύπρο και το λαό της, εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Μπαν Γκι-μουν
Παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Μονίμου Αντιπροσώπου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, Νίκου Αιμιλίου, ο γενικός γραμματέας δήλωσε ότι προσβλέπει σε στενή συνεργασία με την Κύπρο, ως κράτος μέλος του ΟΗΕ, για κοινή αντιμετώπιση των πολλαπλών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα από την κλιματική αλλαγή μέχρι την εξάλειψη της φτώχειας και τη τήρηση της σταθερότητας και της ειρήνης σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Γεννηματά: Η χώρα έχει ανάγκη την αποτελεσματικότητα του Βενιζέλου


Γεννηματά: Η χώρα έχει ανάγκη την αποτελεσματικότητα του Βενιζέλου
«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Ο τόπος χρειάζεται την εμπειρία, τη δύναμη και τις διεθνείς σχέσεις που έχει αποκτήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Πιστεύω στην αποτελεσματικότητά του, την έχει ανάγκη η χώρα», τόνισε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ενώ η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου σημείωσε ότι η χώρα έχει ανάγκη από κυβέρνηση συνεργασίας με προοδευτική κατεύθυνση, βάσει προγραμματικής σύγκλισης.

Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αφερέγγυος και λέει ανέκδοτα.Οχι στη συνεργασία. συνεργασία


Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αφερέγγυος και λέει ανέκδοτα
Την αντίθεση της στην πρόταση συνεργασίας του Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία στις μονοεδρικές, επανέλαβε η Αλέκα Παπαρήγα, υπογραμμίζοντας ότι ο κυριότερος λόγος είναι ότι «έχουμε πολιτικές διαφωνίες, είναι αφερρέγγυοι, δεν τους πιστεύουμε» και ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ανέκδοτα όταν ισχυρίζεται ότι θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο».
Η κ. Παπαρήγα, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, είπε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέει και το άλλο ανέκδοτο, ότι δεν μας διώχνουν από την Ευρώπη γιατί θα καταστραφεί η Ε.Ε.

Συνελήφθη ο Άκης Τσοχατζόπουλος


Συνελήφθη ο Άκης Τσοχατζόπουλος : Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος εξέδωσε σήμερα ο ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη της προϊσταμένης της Εισαγγελίας
Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος εξέδωσε σήμερα ο ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένης Ράικου. Στις 11 το πρωί κλιμάκιο της αστυνομίας και του ΣΔΟΕ συνέλαβε τον πρώην υπουργό.

Νέος διεθνής διασυρμός από την απεργία στα λιμάνια


Δεμένα στα μεγάλα λιμάνια της χώρας παρέμειναν τα πλοία από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας
Ατυχή στιγμή και πλήγμα κατά της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας χαρακτηρίζουν τα διεθνή media την κινητοποίηση των ναυτεργατών. Δυσμενές το κλίμα που διαμορφώνεται εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου
Τα πλοία μπορεί να έμειναν ακινητοποιημένα στα λιμάνια λόγω της 48ωρης απεργίας των ναυτεργατών, ωστόσο η απεργιακή κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα από τις σελίδες του διεθνούς Τύπου.

Independent: «Η Ευρώπη χρωστάει μια συγγνώμη στην Ελλάδα για.το πιο ηλίθιο οικονομικό πείραμα στη σύγχρονη ιστορία»



Η Ευρώπη χρωστά μια «συγγνώμη» στην Ελλάδα, που πληρώνει το τίμημα για «το πιο ηλίθιο οικονομικό πείραμα στη σύγχρονη ιστορία», αναφέρει σε άρθρο της η βρετανική εφημερίδα The Independent.

Με σαφώς επικριτική διάθεση έναντι των Ευρωπαίων ταγών της Ελλάδας, η βρετανική εφημερίδα παρατηρεί και εντοπίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα από τα μέτρα της άγριας λιτότητας.

Σαν Σήμερα...

11 Απριλίου
Επέτειοι:
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Aσθενείας Πάρκινσον.

Γεγονότα

1821: Οι Έλληνες σημειώνουν την πρώτη ναυτική επιτυχία τους από την έναρξη της Επανάστασης. Σπετσιώτικα πλοία αιχμαλωτίζουν δύο τουρκικά ανάμεσα στη Μήλο και την Κίμωλο.

Στο εδώλιο γιατροί και νοσηλεύτρια για το θάνατο βρέφους

Σε δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμπονται τρεις γιατροί και μία νοσηλεύτρια, που φέρονται να είναι υπεύθυνοι για το θάνατο ενός βρέφους από την Κοζάνη.

Το μόλις ενός έτους αγγελούδι είχε γίνει «μπαλάκι» σε νοσοκομεία της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας λόγω έλλειψης παιδιάτρων αλλά και ιατρικών παραλείψεων, και τελικά κατέληξε από

Ψηφίστηκε η τροπολογία για τα κέντρα μεταναστών

Με 117 «ναι» (ΠΑΣΟΚ και Νέα Δδημοκρατία) σε σύνολο 154 ψηφισάντων βουλευτών ψηφίστηκε η τροπολογία
που προβλέπει την δημιουργία κέντρων φιλοξενίας παράνομων μεταναστών με λοιμώδη νοσήματα.
Όχι ψήφισαν 37 βουλευτές (ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και οι ανεξάρτητοι βουλευτές της

"Πρασίνισε" η Θεσσαλονίκη

Τέσσερα σημεία της Θεσσαλονίκης «άλλαξαν πρόσωπο», μέσα από τις παρεμβάσεις που έγιναν στο πλαίσιο της «ECOWEEK 2012» και αφορούσαν σε αναδιαμόρφωση
πάρκων και οικολογικές παρεμβάσεις σε σχολεία.
Έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο 85ο Νηπιαγωγείο, στο 30ο Λύκειο, το πάρκο Κλεάνθους (δίπλα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ) και το Πάρκο Παπαναστασίου, ενώ

Και όμως θα συνεχιστεί ο αγώνας του ΑΡΗ με τον Αστέρα!

Θα συνεχιστεί το παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης! Αυτή είναι η απόφαση της
πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, καθώς έκρινε ότι δεν συνέτρεχε λόγος οριστικής διακοπής της αναμέτρησης, παρά τον τραυματισμό της βοηθού, Κουρομπύλια! Έτσι, έκανε δεκτή την ένσταση των «κίτρινων», τους οποίους ωστόσο τιμώρησε